Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyM

123 bejegyzést írt és 212 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nagyM blog a blog leállt 2010.09.29 08:42:00
akit érdekel az ingyenzene vagy ilyesmi, az nézze meg a zenemajom.hu-t! ..
RockStation Elmentünk a Hegy'-re 2010.07.13 15:32:03
A mai nap folyamán a szerkesztőség fele fogta magát és állásokat épített a Hegyalja Fesztiválon. Pénteken a csapat kiegészül Réti Zsolt fotós kollégával, így remélhetőleg a szerdától szombatig tartó Fesztiválról tartalmas beszámolókkal és képekkel szolgálhatunk majd. Mi…..
Az 2008-2010-es években szinte az összes giga rock előadót sikerült vagy sikerül hazánkba csábítani valamilyen módon. Itt volt és lesz az Iron Maiden, tavaly márciusban az AC/DC, idén aRammstein és a Metallica tette már tiszteletét nálunk, Ozzy apó pedig október elején totyog be…..
nagyM 2010.05.31 15:54:00
Tegnaptól Csillebércen zúz minden igaz hithű metálos. Hazánkaban a MetalFest az első igazán csak fémzenékre specializálódott fesztivál ráadásul egy igazi utazó cirkuszról van szó. Nos a szervezés kiváló, igaz az elmúlt napok nem éppen száraz időjárása a közlekedőutakon…..
Az Egyesült Államokban az Android alapú okostelefonokból most először adtak el többet, mint az iPhone-ból - derül ki  egy kutatásból. Az NPD adatai szerint az okostelefonok piacán 28 százalékos részesedést szereztek az androidos telefonok az eladási adatok alapján, 21…..
Talán senkinek sem kell bemutatni korunk egyik legolvasottabb íróját, Stephen Kinget, aki zűrös regényeihez méltó életet élve tett le sokat az asztalra. Müvei közül a 7 könyvből álló regény, a Setét Torony vár megfilmesítésre, ami irányt is mutathat a mai napig a Harry…..
Az MxNM nevű iPados szoftverrel általános célú MIDI kontrollerré változtathatjuk a táblagépet, még kábel se kell hozzá: wifin nyomja az adatokat. A vezérelt számítógépen ehhez persze installálni kell a fejlesztők wifis szerverprogramját, de ez sem jelenthet különösebb…..
Kezdjünk egy találós kérdéssel: miről emlékezetes a mai nap? Már azon túlmenően, hogy nyolc év után végre kocsiszínbe érkezik a Vörös Villamos? Ha kell, segítek. Ma, József Attila születésnapján ünnepeljük a magyar költészet napját! Két jó okom is van lecsapni a…..
Pár éve már tiszteletét tette a Prodigy a VOLT fesztiválon, tavaly pedig a Szigeten léptek fel Magyarországon, de idén sem maradunk ki belőlük: a VOLT szervezői bejelentették, hogy a már eddig is publikus Massive Attack és Billy Idol mellett idén is jön hozzánk Liam Howlett és…..
nagyM 2010.03.19 12:43:01
Bár nem vagyok megszállott Rammstein rajongó, a 2005-ös budapesti koncertjük után nem volt kérdés az idei megtekintése sem. 8 körül érkeztünk a bejárathoz ahol már szokatlanul kellemes élményben volt részünk. Az előttünk motozásra váró 20 év körüli társaság…..
Nagyon valószínűnek tartom, hogy aki egy Rammstein koncertet választ, amolyan kikapcsolódásként, az amellett, hogy a kedvenc dalait is hallani akarja, nagyon várja, hogy milyen színpadképpel és show elemekkel érkezik a banda. A koncert előtt egyértelműen megvilágosodott, hogy a…..
Mindenki unja már a nagyképű DJ-ket meg producereket, akik a 10-15 perc alatt összetoldozott fércmunkáikkal fárasztanak minket. BÁRKI, ismétlem BÁRKI képes összerakni egy ilyen techno vagy milyen számot 10 perc "munkával", és ha valaki kételkedne ebben, ittt a bizonyíték:…..
Előtte meg egy kis bemelegítés. Ahogy ígértem, három blog, az Appleblog, Handrás és a Plastik közös közvetítését olvashatjátok itt, egyesített erővel toljuk a legjobb kontentot. A legjobb közvetítés a kontinensen! iTablet! Ádám pedig itt nyomatja a legfontosabb…..
nagyM 2010.01.27 20:50:27
GregJazzBlog Üzenőfal 2009.01.03 12:00:00
Ide várom Tőletek a bloggal kapcsolatos - posztoktől független - aktuális véleményeiteket, észrevételeiteket, esetleges kritikáitokat és kérdéseiteket! Írjatok bátran! Igyekszem majd mindenre reagálni...
nagyM 2010.01.15 11:10:22
Szeptember vége lehetett, amikor Nosferato barátommal éjszakába nyúlóan beszélgettük arról, hogy mit is lehetne csinálni a b-oldal feltuningolására. Elég hamar kitaláltuk ezt a saját klipgyártós őrületet (b-oldal.tv, ha valakinek nem esne le). Az tök jó, mondta, mert én is…..
Subba Ki az a furkó hátul? 2010.01.07 14:30:00
Ugye, hogy mindig az a legjobb arc a fotókon, aki csak hátulról befigyel a képbe? A legkirályabb Iron…..
Ráadásul nemcsak a saját elemeit meríti bőszen, állítólag az új driverfrissítés óta (Wireless Keyboard Update 2.0) a Bluetooth-os billentyűzetet is kellemetlen helyzetbe hozza. Az Apple hivatalos fórumain többen is jelezték, hogy hetente kell cserélniük az elemeket a…..
Björk, 1995. szeptember 28., Budapest, Petőfi Csarnok Goldie volt a vendég, aki akkoriban nem csak turnézni járt Björkkel, de kettesben moziba is. Ennek köszönhetően vesztette el Magyarország a szüzességét drum n' bass/jungle-ügyileg, Goldiék úgy tükrözték a jelenlévők…..
December vége van, közelednek az ünnepek, kalácsszag a konyhában, tűlevél a nappaliban, kisvasúttal játszó gyermek az esthajnalcsillag fényében, részegen hányó nagybácsi a mosdóban. Ha jobban belegondoltok, egy kis odafigyeléssel ez az év egyik legjobb időszaka.És persze ott az…..
Reggel szokás szerint végigkattintgattam a kedvenc oldalaimat, amikor belefutottam a Plastikon a címben is olvasható remek hírbe. Angelday barátainak és üzletfeleinek hála birtokába jutott egy screenshotnak, ami azt bizonyítja, hogy a magyar forgalmazó egyetlen lépésre van a…..
A nyáron megjelent és ingyenesen letölthető Realistic Crew-lemez felvételei után Berger Dalma kikerült a triphop zenekarból. Azóta eltelt jó pár hónap, ami alatt Judy Jay énekelt Berger helyén, most viszont ismét az a felállás, ami a lemezfelvételnél is volt, tehát Berger…..
A Prodigy a Daily Motionnel közösen hírdette meg, hogy adnak 3000 fontot (közel 1 millió forintot) annak az emberkének, aki a legjobb videót készíti el a brit csapat Run with the Wolves című számához. Nem kell mást tenni, mint letölteni az eredeti dalt…..