Regisztráció Blogot indítok
Adatok
combi1975

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az árfolyamrögzítés a magyar mutáns banki körülmények között is rendhagyónak számít, így nem csoda, ha a CIB minden trükköt bevet, hogy tovább biztosítsa magát: Adott: közalkalmazott házaspár, CIB lakáshitellel. Oszt-szoroz, árfolyamrögzítő hitel II.-vel…..
combi1975 2012.07.06 08:10:37
folytatás 2:
2 hete megkaptuk a határozatot hogy pozitívan elbírálták ma kérelmünket, és várjuk a munkatársuk jelenkezését a szerződés aláírásával kapcsolatban.Ja, az elbírálás időpontja 2012.06.16 SZOMBAT.Ennek lesz még jelentősége, mármint a 16-ának, ugyanis a törlesztésünk minden hó 15-én esedékes...
Telefonálgattunk minden héten kétszer, hogy hol is a szerződésünk, de semmit nem tudtak mondani...Megelégeltem, megírtam a panaszlevelet a PSZÁF-nak.Mit ad Isten aznap telefonáltak hogy mikor tudnánk menni szerződést aláírni.Mondom bármikor kisanyám, erre várunk.Ja de nem úgy megy, mert ugye közjegyzőhöz is menni kell, de csak augusztus 16-ára (ez is véletlen nem?) van időpont!Mondom: szórakoznak velem?Munkatársam a szerződés aláíra utáni máésodik hétre kapott közjegyzői időpontot.Asszongya a csaj: ha tudok ÉN közjegyzőt, akkor mehet előbb is a dolog.Na jól felb@szta az agyam, mondtam neki majd visszahívom.5 perc alatt találtam közjegyzőt a mellettünk levő másik városba aki minden napra tudott időpontot adni.Bank visszahív van közjegyző, mikor megy leghamarabb a szerződés aláírása.3 munkanap múlva.Ok közjegyző visszahív hogy okés e akkor, válasz: persze.Ez került 10 percembe...
Nem értem hogy mikor a lakáshitelt intézte a Bank és nekem kellett fizetnem a közjegyzőt, akkor másik városba azonnal talált közjegyzőt, most hogy neki kell az ÜGYFELET kiszolgálni úgy már nem érdekli a dolog.Ja és persze minden időpont amit adtak a törlesztőrészlet esedékessége után volt, hogy még lehúzzanak plusz egy hónappal..
Nehéz, de nem lehetetlen ugyanazon a helyen kétféle megállóból felszállni a Pannon Volán járataira. Bálint panaszleveléből kiderül, hogy a számokkal nehezen boldoguló sofőr képes erre a mutatványra: ugyanabban a megállóban kinek a közelebbi, kinek a távolabbi megállóhelyet…..
combi1975 2011.09.15 12:08:23
@hagyma:
Azért a sofőrnek illene tudni hogy jelenleg mi az aktuális pozicíója nem? :)
Mert esetleg akkor adhatná a jegyet Mondjuk Szabadifürdőtől is, ami Siófoktól 6 km :)
Mutterom pénztáros a MÁV-nál, neki félévente kell vizsgáznia minden xarságból, ez a VOLÁN-nál nem igaz?Hogy kezelhet valaki pénztárt ha nincs hozzá képzettsége?
Amúgy 5 évig utaztam a Veszprém-Siófok-Tamási-Pécs vonalon különböző járatokkal, de nekem nem volt gondom a sofőrökkel, még akkor sem ha ittak :)
Gabba érdekes dologra lett figyelmes a Szent Jupát étteremben: míg a magyarok automatikusan fizetik a 10%-ék szervízdíjat, a külföldiekre ez nem vonatkozik. Múlt héten az egykori Moszkva térnél ettünk a Szent Jupát étteremben. Az étlapot szemlélve azonban egy furcsa dologra…..