Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bukott Rockzenész

21 bejegyzést írt és 979 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég az LMP jelenlegi helyzetét gondoltuk át, most azt nézzük meg, hogy hova jutott Bajnai Gordon egykori projektje. A hazai liberális kánonban Bajnai Gordon neve egyet jelentett, talán még jelent a mai napig is a szakértelemmel, a hozzáértéssel. Bajnai rövid egy éves miniszterelnökségét 2009-től…..
Bukott Rockzenész 2017.09.27 11:31:04
@Bafana: VaradiJanos egy troll, aki fideszesrozikanéni-stílusban akarja lejáratni az ellenzéket.
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Évek óta nem tudom eldönteni, hogy önszorgalomból, valamilyen mentális indíttatású küldetéstudatból trollkodsz az ellenzéki témák alatt vagy hivatásszerűen űzöd azt a szellemi rombolást, amivel elárasztod az Index blogjait. Ennyi energiával már felvirágoztathattad volna Bulgáriát, Marinov elvtárs. Most jöhetnek a toposzaid: balliba, örökké a fidesz lesz hatalmon, stb.
Divatba jöttek a labdarúgó-bajnokságban is a szerdai játéknapok, az egyszeri szurkoló már alig győzi szabadsággal hogy minden meccsen jelen legyen és megmutathassa magát egy éppen nézőszám-ellenőrzést végző on-line médium fotóriporterének. Ideje, hogy blogunk Hattrick iránt is érdeklődő olvasói is…..
Bukott Rockzenész 2016.05.05 14:59:57
@f_miki: Így van, tisztelet!
Bukott Rockzenész 2016.05.25 13:41:44
@f_miki: Ezt én sem értem, a fair play úgy kívánja, hogy most én ajánljak fel egy igazi visszavágót.
Tegnap este volt Soroksáron az Önkormányzat által szervezett 48-as ünnepi megemlékezés. Eddig mindig örömmel vettem részt a soroksári programokon, mert mindenki képes volt félretenni a pártpolitikai kommunikációs paneleket, és tényleg normális módon ünnepeltünk. Közösen. Jó hangulatban. Itt nem volt…..
Eldőlt! Ha vasárnap éjjel Oscar-t nyer a Saul Fia című magyar film, akkor a díjat Vajna Tímea veszi át Hollywoodban...
Bukott Rockzenész 2016.02.26 17:43:01
A Gyöngyhalász-téma hozzászólásaiban néhány asszociáció segítségével (Gyöngyhalász => Záray-Vámosi => Stúdió 11) eljutottunk a „Legtöbbet foglalkoztatott magyar zenekar EVÖR” titulushoz, melyet a Stúdió 11 vitathatatlanul és komoly vetélytárs nélkül…..
  "Nem tudósokra van szükségem, hanem jó és tisztes polgárokra. Önöknek az a feladatuk, hogy ilyen polgárokat neveljenek a gyermekekből. Aki engem szolgál, azt kell tanítsa, amit én elrendelek tanítani. Ha valaki erre nem képes, vagy új ötletekkel áll elő, az mehet, vagy én menesztem."   "Minden…..
Bukott Rockzenész 2016.01.05 12:35:54
labdabiztos A mi Pinyőnk 2015.12.30 21:10:35
A Mezőkövesden új csapatra talált Pintér Attila (reméljük, az öltözőben nem bontották el a véberi időkben felszerelt hangszigetelést). A hír önmagában is csodás, de foglalkozzunk kicsit a körítéssel. A klub hivatalos honlapja szerint Tállai András elnök a következő…..
Bukott Rockzenész 2015.12.30 21:40:57
Ne szépítsük a dolgot: csúnyán belealudtunk ebbe a kupaszervezésbe, mint Garami Józsi bácsi egy Paks elleni bajnokiba. Ideje azonban felébredni, hiszen mára igazi mozgalommá alakult a sorozat és bár (őszinte sajnálatunkra) a tíz alapító klub jelentős része ma már csak a…..
Mutatott némi átrendeződést a pártpolitikában a 2015-ös esztendő. A meggyengült Fidesz a gyűlöletkampánnyal visszaerősödött, a DK megközelítette az MSZP-t, a Jobbik néppártosodási törekvései kudarcot vallottak, a szocialisták elindultak az 5 százalékos küszöb felé.…..
Miután good old vérfarkas kétségbeesve kérlelt a napokban e-mailben, hogy ugyan ne feledkezzek meg a komment-értékelésről, és ezzel a lendülettel csapjam hozzá Hanta két körét is, nem bírtam ellenállni. Innen is persze nagy üdv az alapító atyák utáni közvetlen…..
Bukott Rockzenész 2015.12.14 21:55:29
Sosem fogom megérteni a magyar futballt vezérlő logikát. Sőt, már azt is a néminél egy Radó-lökettel nagyobb eufemizmusnak érzem, hogy egyáltalán logikának írom. Elmondom a legújabbat, ami ugyan már van másfél hónapos, de még mindig nem értem. Ugye Storck szövkap…..
labdabiztos Örülök 2015.11.16 10:42:36
Örülök, mert mégiscsak 30 év után jutottunk ki felnőtt szinten jegyzett világversenyre és már nem mi vagyunk az a nagy hagyományokkal bíró futballnemzet, amelyről senki nem tudja megmondani, mikor volt utoljára világversenyen (hanem Skócia, de ez amúgy…..
Bukott Rockzenész 2015.11.16 20:50:28
Tegnap ezt írtam a Facebookon: "12 éves voltam, amikor utoljára világversenyen járt a magyar labdarúgó válogatott (1986, Mexikó). Naivan lelkesedtem Détáriékért, még a világbajnoki címet sem tartottam elérhetetlennek, gombfociban legalábbis lejátszottam előre a VB-t. Aztán jött a 0-6 a szovjetek ellen és ott eltört valami. Kamasz- és ifjúkoromat végigszurkoltam, tanúja voltam egy csomó részsikernek és még több kudarcnak. A magam módján küzdöttem a magyar futball felemelkedéséért: szívvel-lélekkel rúgtam a labdát a grundokon, a dühöngőkben, a balatonfenyvesi ificsapatban, az iskolai aszfaltos pályákon, majd a pécsi egyetemi kispályás baráti csapatban, és lassan megtanultam a gyengébbik lábammal is passzolni-rúgni; kívülről fújtam a Nemzeti Sport, később az internetes sportsajtó híreit. Esemény volt számomra minden válogatott meccs, barátaimmal együtt örültem minden barátságos sikernek és tétmeccsen elszenvedett vereségnek. Bármennyire is rossz volt a helyzet, soha nem törődtem bele, hogy az eredmények alapján ott tartunk, ahol, mindig láttam valami halvány reménysugarat akár imádott klubcsapatom, a Honvéd, akár a nemzeti válogatott szereplésében. Amikor már kezdtem elveszteni a hitemet, jött Dárdai Pál (egykori évfolyamtársam a pécsi egyetemen), majd a német profik, és az Európa-bajnokságra vezették sokat szenvedett csapatunkat. Tudom, hogy most csak a létszámemelésnek köszönhetően lehetünk ott az EB-n, de mégis megugrottuk azt a szintet, amit korábban évtizedeken át nem sikerült. Tudom, hogy Végh Antal és Moldova György nagyon is jogos kritikákat fogalmazott meg a magyarfociként ismert speciális sportággal szemben. Mégis engedtessék meg nekem a mai estén az, hogy elhiggyem, hogy ebben a sikerben minden rossz labdaátvételem, minden mellément lövésem, minden csepp izzadtságom, minden futball okozta örömöm és bánatom benne van egy kicsit. Köszönöm, fiúk, ott leszek veletek jövőre Franciaországban!"
Maratoni látogatást tett Brüsszelben Gyurcsány Ferenc, melynek során komoly uniós politikusokkal, az Európai Bizottság tagjaival tárgyalt. Három nap alatt több tucat befolyásos döntéshozóval és szakemberrel. Ha az ember túlságosan bezárkózik a belpolitikába, elvesztheti…..
Mikor végh hanta sporttárs 2009 őszén gondolkodás szintjén meghirdette a Labdabiztos Hattrick-kupáját, talán maga sem gondolta, hogy évek hosszú során át virágzó kezdeményezés alapítója lesz. Huszadik, jubileumi kiírásával mára igazi mozgalommá alakult a sorozat és bár…..
Drága Blog-olvasók! Nehéz elkezdeni ezt a bejegyzést, az utolsót.. Anyu imádta ezt a blogot, itt bármikor megoszthatta Veletek azokat a fantasztikusan érdekes történeteket, felfedezéseket, eseményeket, melyek Őt…..
Bukott Rockzenész 2015.08.12 21:36:47
Tizenkilencedik alkalommal hirdetjük meg blogunk immár - európai viszonylatban - nagykorúvá érett kupáját, ahova mindenkit várunk, korhatár nélkül. Nevezési feltételek : A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált…..
Tegnap lezajlott a Hattrick Masters második olyan döntője, melyben magyar csapat is érdekelt volt (ez úton is gratulálunk Hermész sporttársnak a nagyszerű menetelésért). A döntő izgalmait tekintve simán kiérdemelte volna a 18-as karikát - remélhetőleg ez izgalom szempontjából…..
Bukott Rockzenész 2015.01.25 17:33:43
@f_miki: A Palota elleni rangadó lekötve. Valószínűleg idén is az Elnök Kupa lesz a cél, elnézve a bombaerős csoportot és a B-sorom erejét, pontosabban gyengeségét.
Némileg profán hasonlattal profi használt-autókereskedésre emlékeztet a Diósgyőr labdarúgó-szakosztálya. Ez most Koman Vladimirról az ember eszébe. A 25 éves válogatott játékost, aki sokat ücsörgött Oroszországban az Ural kispadján ( valószínűleg jó pénzért), most…..
Kedd hajnalban, 81 éves korában elhunyt S. Nagy István dalszövegíró, a magyar könnyűzene egyik megkerülhetetlen alakja. Karrierjét úgy lehet a legjobban összefoglalni, ha meghallgatunk tőle jó pár slágert. Mi tízet gyűjtöttünk ki alább, de sokkal-sokkal többet lehetne idézni.…..
labdabiztos Kiről nevezzelek? 2015.01.09 22:00:33
Biztos nem mai történet, de a szerző ma délután találkozott először a polcokon a Puskás sörrel. Hogy a közismerten fröccskedvelő Öcsi bácsi miért pont egy kukoricatartalmú sörös dobozon tűnik fel, még nem világos (ellentétben a sörrel). Arra mindenesetre jó, hogy…..
Bukott Rockzenész 2015.01.11 16:05:51
A két évvel ezelőtti összeállítás (jesszusom, hogy rohan az idő!) spektrumára építve elsőként hadd emeljem ki az évente visszatérő "a két ünnep között" szófordulatot, amely időszakra jó előzetesen illik bármilyen meghívást elhalasztani, majd onnan véglegesen…..
Roliék mindig szerettek Imréékhez menni: akkor nem abból a hányadék Józsefvárosiból vagy az ijesztő, hangoskodó hordákkal megpakolt Keletiből kellett indulniuk, hanem a szép, modern Déliből. Eleve Budapesten - Zuglót leszámítva - ahol trolibusz közlekedik,…..
Alaposan elbambultunk blogunk - a kiírások számát tekintve lassan már nagykorú - külön bejáratú Hattrick-kupájának kiírásával és erre csak részben (vagy még annyira sem) szolgál magyarázattal, hogy meg akartuk nézni, hogyan fogja az új HT-kuparendszer befolyásolni a…..
Bukott Rockzenész 2014.11.12 18:47:42
@Fallandraise: Köszönöm, én is gratulálok a nemes ellenfélnek, fordulatos és kemény meccs volt!

Elnök úr! A kupát kérném :)
Bukott Rockzenész 2014.11.14 21:15:53
Tucatnyi fordulón vagyunk túl, a héten újabb edzők hagyták el a kispadot. Az utolsó 6 helyezett csapatból 5 már váltott, pont a sereghajtó Dunaújvárosnál nem rendült még meg a bizalom. A hétvégén rangadóhegyek a dobogóért és a kiesés elkerüléséért. A második az…..
Bukott Rockzenész 2014.11.01 00:29:49