Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheInsider

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nálunk ritkán látott megoldásokat vonultat fel egy VIII. kerületi, új építésű ház. Húszmillió alatt az utolsó székig berendezett, gyönyörű dizájnnal csábító, erkélyes új lakást lehet itt vásárolni. De hetvenmilliós nagy, háromszobás penthouse is akad a kínálatban. Rockerek biztos nem költöznek ide...
TheInsider 2017.04.22 21:44:40
Rocker vagyok és a 2. kerületben élek. Persze nem a Margit híd - Széll Kálmán tér - Batthyány tér aranyháromszögben, sajnos be kell érnem Pasaréttel, ahol a hozzám hasonló csórók (rockerek) laknak. Éppen próbálom felszárítani a könnyeimet amiért nem költözhetek a mesés 8-ba végre az igazi - azaz nemrocker - emberek közé hanem itt kell megrohadnom a budai (kiemelt) zöldövezetben. Még szmogunk sincs sajátunk és ne tudjátok meg, el kell viselnem, hogy saját parkolóm van, nem tolulhatok a belvárosban egy szűk helyért, ahonnan legalább megnyomnák vagy ellopnák az Audit ha épp nem arra néz a térfigyelő kamera. És a többi ittlakó, hát az valami botrány, ne tudjátok meg tényleg. Sosem élhettem meg, hogy este hazafelé tartva a részegen / betépve tárntorgó kedves - átlagosnál talán valamivel sötétebb bőrszínnel rendelkező - honfitársunk a szokásos 'vanetyszálszigid' kérdésre adott nemleges válasz után kést rántson és megkísérelje elvágni a torkomat. Barátnőm is kezd kiakadni, hogy őt soha senki nem akarta még este hazafelé megerőszakolni, bezzeg a mesés 8ban! Egy út alatt minimum 2-3 kérője biztosan akadt volna. Dehát ez a szerencsétlen csóringer rockerek sorsa ezen a világon, én már nem álmodozom csodás pesti garzonról a 8-ban. Kínlódva-sírva de valahogy elfogadom a saját 85 m2 - es valóságom ebben a kerületnek nevezett fertőben ahol élni vagyok kénytelen...
Magyarország Alaptörvénye a házasságot egy férfi és egy nő kapcsolataként definiálja, a család pedig házasságon vagy szülő-gyermek viszonyon alapul a jogszabály szerint. A Polgári Törvénykönyv is hasonlóan rendelkezik, így hátrányosan megkülönbözteti azokat a családokat, akik ettől a modelltől…..
TheInsider 2013.08.15 15:40:30
@rerros: Ebben egyetértünk, szerintem a rasszizmus alapvetően az egyén saját tehetségtelenségéből és az ebből adód sikertelenségéből fakad. (egy tehetséges, sikeres embernek nyilván nem kell bűnbak) Nekem semmi bajom senkivel, csak az zavar, hogy sokan jogokon meg papírokon problémáznak miközben a valódi gond és felelősség, stb. elsikkad.
TheInsider 2013.08.15 16:23:13
@rerros: Sajna befolyásolják. Nem tudom, nekem nem volt igényem soha, hogy "széleskörben elfogadott" legyek. Nyilván az agresszió és a teljes kirekesztés a másik véglet, dehát olyan ember nincs, akit mindenki elfogad; ezért vagy azért bárkit lehet nem szeretni.
TheInsider 2013.08.15 16:25:30
@Nelson.: Teljesen igazad van, épp ezt írtam, hogy ezt magamra kellett szedegetnem. Nem feltétlen ez a legnagyobb baj, csak egy plusz para a többire, de sokáig ez zavart a legjobban. Ugyanígy viszont minden mást is meg lehet tanulni kezelni, nem így van?
Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük a legjobban csengő marketing hívószavakat, amelyek mögött vagy nincs értékelhető tartalom, vagy pedig a hétköznapi életben totál értelmezhetetlen, fölösleges nagyzási hóbortról van szó csupán. Szavazzatok: melyik a legnagyobb…..