Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CiaoItaly

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha olyan jó lenne, ha egy-egy dolgot, amibe beleszeretünk az interneten böngészve, könnyedén meg tudnánk vásárolni/fogdosni/megkóstolni itt is, csak pár metrómegállónyi távolságot megtéve. Most nem a Tiffany&Co. és a Marc Jacobs üzletek hiányára gondolok, hanem apróbb…..
És újra itt állunk egy jó kis 3 napos miniszani kapujában, gondolom mindenki alig várja már, hogy kihulljon a kezéből a klaviatúra. Ráadásul ünnep is lesz, így jó alkalom nyílik rá, hogy klasszikus finomságokkal tömjük magunkat, és naphosszat ki-be-omoljunk a pihe-puha…..
Jöjjön most egy ház, ami sokak számára zavarbaejtő lehet, hiszen az enteriőrök 90%-a egyértelműen maszkulin jelleget hordoz... ..ám pár momentumában kilóg a lóláb, gondolok itt a nappali falán lógó portrékra és a párducmintás "trónra"... *-* Ezzel együtt (illetve…..
CiaoItaly 2012.03.21 20:54:28
CiaoItaly 2012.03.21 21:00:08
@Énbagoly: Ilyen mosdók itt pl. egész korrekt áron: www.mikeramia.hu/index.php?pageName=galeria_u.php&kat=32 Már csak kell alá találj egy kopott bármit, falba épített csaptelepet már kb mindenhol forgalmaznak, mondjuk kell egy bizonyos falvastagság (sajnos). Sokféle mosdókagylót csinálnak, a népiesebb jellegűtől egészen az ehhez hasonlóig. A miénk pl. grafitszürkés. Ilyen modern és rusztikus keveréke, ha van ilyen. :)
A kedvenc svéd divattervezőm - Gudrun Sjöden - csodálatos tavaszi kollekcióval állt elő. Szerintem a világon az egyik legszínesebb divattervező, gyakoriak nála a különböző népi motívumok, egyedi minták, különleges ökoanyagok.Gudrun 1976-ban nyitotta első butikját a…..
Ahogy ígértem, nem tartunk rózsaszínszívecskés-tudodmilyen-napot a blogon, máshol láttam belőlük bőven, tessék ott, azokon a helyeken tobzódni benne, kérem szépen. Jó is az, aki szereti. Helyette menjünk, és nézzünk szét olyan lakásokban, ahol talán egy átlagembernél…..
Havas okosságok helyett egy csokor nem téllel, hóval, jéggel kapcsolatos jóságot hoztam mára, és ha vasárnap, akkor legyen mindenféle. Há' nem? DE! Jó görgetést! Zenemeg: The Criminal (Radio Edit) by AsbjornMusicFel a kezekkel! Kinek van benne a top10 terveiben, hogy egy…..
Mi még csak nemrégiben fedeztük fel a gyárakat és a víztornyokat, amelyek lakásokká alakíthatók, míg a britek ezeken már rég túl vannak és új ötlettel álltak elő. Angliában elterjedőben van egy új lakásdivat, amely sokakat megbotránkoztat, mások az újrahasznosítás…..
Kezdek rosszul lenni a több réteg tüllszoknya+míder kombinációból álló esküvői ruháktól, ugyanis mindenhol csak ilyet látok. Ezt viselik a kövérkés menyasszonyok, akiknek rendkívül előnytelen, ahogy a mellkasuknál kibuggyan az a kis felesleg, amit az egyik barátnőm csak…..
CiaoItaly 2012.01.13 17:01:32
Nagy rajongója vagyok a falimatricáknak: olcsón és egyszerűen dobható fel a segítségükkel 1-1 szoba, sarok, vagy akár csak egy villanykapcsoló, ráadásul végtelen a változatok lehetősége. Első körben az Ebayt ajánlom böngészésre, de aki még egyedibb darabokra vágyik, annak…..
CiaoItaly 2012.01.13 16:59:06
Amikor Ti ezt a posztot olvassátok én már útban vagyok Milánó felé, hiszen a férfi divathét apropóján kinn töltök egy hosszú hétvégét. Remélem egy kicsit jobb idő lesz, mint itthon, nem fogok már fagyoskodni és jól felöltözve kellemesen lehet napsütésben sétálgatni majd a…..
Igaz, hogy ma Quimby-születésnap van, de Tom Waits is éppen nagyon aktuális az új lemeze révén, és hát ha valamelyik magyar zenekarról, akkor a Quimbyről többször eszünkbe juthat a borzasztóan berekedt amerikai énekes. Waits legismertebb dalait sokszor mások tették még…..
Kate Moss júniusi esküvőjéről készült képeket nézegetve az egész divatvilág zsongott attól, hogy milyen gyönyörű lány Kate Moss féltestvére, Lottie. Azonnal elkezdték a cikkezést arról, hogy mennyire érdemes lenne neki Kate nyomdokaiba lépni és modellként dolgozni, így…..
Az alábbi hirdetésbe botlottam az egyik ingatlanos oldalon: "Zebegény Duna partján eladó az építészeti ritkaságnak számító Sipőtz villa. Az impozáns épület teljes felújításra szorul, ehhez teljes tervdokumentáció biztosítja, hogy a védett épület visszakapja régi…..
CiaoItaly 2011.11.09 12:26:14
@magyar bucó: Most néztem az árakat az egyik legnagyobb hirdetési portálon.
CiaoItaly 2011.11.09 12:47:34
@magyar bucó: Lehet, de szeretem a kihívásokat, a hatvanas - hetvenes évek kockaházai vagy azok átépítésével épült épületek sosem vonzottak. De nincs ennyi pénzem, úgyhogy talán tárgytalan a téma.
Cipőfétisemet akkor tudom igazán kiélni, amikor a Style.com elkezdi feltölteni a következő kollekciók termékfotóit. A 2012-es tavasz-nyári fotók már feltöltődtek, így több, mint 1600 lábbeliben gyönyörködhetünk.Lássuk a számomra leginkább érdekeseket:3.1 Phillip…..
Share | A múltkori kiadó belvárosi toronylakásos bejegyzés ihlette a mai posztot, jól rákerestem milyen eladó loftok vannak manapság Budapesten (by the way vidéken is, de ott egyetlen egyet sem találtam, pedig nyilván ott is vannak nagy gabonaraktárak, volt TSZ épületek,…..