Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kekfrankos

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nejlon Pókinvázió 2011.04.06 11:45:00
Ezek a képek Pakisztánban készültek ahol a pókok behálózták a fákat. Az ott lakók örülnek ennek mert kevesebb lett a malária fertőzések száma.....
kekfrankos 2011.04.07 12:30:03
@M11an: gondolom viccelsz, amennyiben nem, sajnállak lelki szegénységed miatt.
kekfrankos 2011.04.07 12:35:02
@varvizib: Na most, az kiderült hozzászólásodból, hogy rendkívül ostoba vagy, csak remélni tudom, hogy még általános iskolába jársz és esetleg változol, felnősz. Amennyiben már kevés az esély a szocializációdra remélem egyedül vagy.......
kekfrankos 2011.04.07 14:07:13
@M11an: elismerem, tényleg az voltam, félreértettem.
Újabb médiatörténelmi pillanathoz érkeztünk, a Demokrata egykori munkatársa, akinek logikai hibáktól, véres szájú kommunistázástól és zsidózástól hemzsegő jegyzeteit az előző Orbán-kormány idején a Magyar Rádió is lehozta, ma újra visszatért a közmédiába. Lovas…..
kekfrankos 2011.01.13 15:25:56
@Tartós Béka: hát aki a "Mónika sóhoz" szokott annak biztos nehéz követni(nem rád célzok természetesen)
Figyelni kell, ez alap helyzet...
Amúgy meg sokan nem érnek fel Lovas cipője sarkáig ebben a szép országban, érdemes utánanézni eddigi életútjának aztán lehet fikázni majmok!
kekfrankos 2011.01.13 15:48:54
@Fatal Error! System Halted!: az két külön rendszer volt ;)
Olyan, mint egy sírfelirat. Fájdalmasan szikár, meghatóan suta. Pedig csak egy ingatlanhirdetés. Így kezdődik: "Elismert somlói pincészet : 3,5Ht szőlő (hárslevelű, juhfark, chardonnay, rizling) 271,4 nm épületkomplexum (5 részre tagolt pincerendszer, feldolgozó, nappali,…..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
kekfrankos 2010.11.08 17:25:08
@Petyat: igen, azt én is kerestem :-) lehet, hogy szegény doboson landolt. Valószínűleg valaki elkapta, de, ott az elegancia a lényeg, ahogy eldobja azt a gitárt. Amúgy a Prince ezt viszonylag sokszor megcsinálja és mindig rohadt hanyagul.
 Meghalt Dr. Bakonyi Károly. Itt született a csopaki nappalim helyén állott vincellér-lakás konyhájában 1921-ben. Ugyanakkor amikor saját apám is.Hatodik gyereke volt Bakonyi Istvánnak, Hűvös Salamon vincellérjének. Jó állás volt akkoriban az egykori Ranolder birtok vezetése.…..
Friss híreink: Az első személyes megtekintő minden lebeszélési kísérletem ellenére rögtön megvásárolta az Elnökit. Remélem, boldog tulajdonlásnak néz elébe. Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, jó érzés, hogy sok szerető gazdajelölt jelentkezett. És a Z, barátaim, az…..
kekfrankos 2010.05.04 09:17:04
@Sopánka76: Nem kell négy gyerek, hogy ne tudd megvenni, elég két lány is :))
A Jesenice játékosai és szakmai vezetői önfeledten ünnepelték a klub újabb szlovén bajnoki címét, majd az egyik hokis hazafelé tartva autóbalesetet szenvedett. A hírre elszabadultak az indulatok, úgy néz ki, Mike Posma edzőt brutálisan megverték. Az Acroni Jesenice csapata…..
kekfrankos 2010.04.07 13:27:05
@edudus: Hát engem meg rohadtul nem érdekel a szlovének szerencsétlenkedése és ha ez a botrány növeli a mi esélyeinket akkor legyen! Különben is, te milyen minőségben jelented ki, hogy nem kell az A csoport, mint válogatott jégkorongozó? Vagy mint hobbidrukker?
Lendületes első, vacak második és eklektikus harmadik harmaddal érte el a Sapa Fehérvár AV19, hogy már hat fordulóval a vége előtt bebiztosítsa helyét az EBEL rájátszásában. Húsz perc után úgy tűnt, gála lesz ma este Székesfehérváron, Bornhammar, Kóger és Vas Márton…..
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..
Mindig mosolyognom kell - gúnyt bizony csúnya módon nem nélkülözve - mikor kinyilatkoztatásszerű verdikteket olvasok vagy hallok magyar borok érlelési potenciáljáról. Úgy gondolom, nem áll még kellő mennyiségű empírikus adat rendelkezésünkre ahhoz, hogy biztosan kijelenthessük…..
Hiperben hatványozottan kockázatos bort vásárolni. Hogy pontosan milyen okai vannak annak, hogy a hiperben és borkereskedésben egyaránt kapható borok összehasonlításakor a hiperes húzza a rövidebbet, nehéz volna megmondani, de a közmegegyezés a tárolás körülményeire keni…..
kekfrankos 2009.10.09 17:52:35
@alföldi merlot: túl vagy művelve, az a baj, a káposztánk ugyanaz.
Mi a közös a következő borokban, pezsgőkben: Gere Solus 2007, Thummerer Vili Papa Cuvée 2003, Szepsy Furmint 2007, Robert Mondavi Opus One 2004, Louis Roederer Cristal Champagne, Dom Perignon? A válasz némiképp meglepő, legalábbis nekem az: mindegyiket betehetjük a hétvégi…..
A Monarchia, MMI, Kovács Nimród Winery (a helyes megoldást húzza alá a cégtulajdonos) háza tájára jártak már jobb idők is. Most nyár végén, válság közepén mindenki vakmerően akciózik - a Bortársaságnál vannak ötvenesek, a Radovinben általános harmincas, a Veritasnál az…..
Döbbenten és szomorúan olvastam az első híreket csütörtökön, hogy David Carradine filmszínészt bangkoki hotelszobájában holtan találták. Megannyi kung fu film és a Kill Bill sztárjának holttestére csütörtökön bukkantak a Swissotel Nai Lert Park Hotelben lévő szobájában,…..
A Művelt Alkoholista Lefolyóborok 2009.05.07 05:39:00
Van, hogy semmi sem sikerül. Az embert felbosszantják a munkahelyén, hazamegy, és elsózza a vacsorát. Bort bont, de az első korty után lefolyóért kiált. De nem adja fel, újabb palackot dugóz ki – a végeredmény ugyanaz. Amikor a harmadik tételt is legszívesebben elöntené,…..
kekfrankos 2009.05.07 12:11:48
@tunderninja: Az, hogy Vokányban 2500.-, az inkább, a még mindig "vadnyugati" borpiacnak köszönhető. Azaz amikor a termelő hülyét csinál a kereskedőből.
kekfrankos 2009.05.07 15:52:55
@vörös és fehér: Pontosan ezt értettem a "vadnyugaton".

Péntek este Linzben kezdi az EBEL-szezont a magyar bajnok. Az Alba Volán az előző idényben az osztrák bajnokság utolsó helyén végzett, most a rájátszásba jutás a cél. Máris nagyon drukkolunk, egyszersmind pedig játékra hívjuk olvasóinkat: tippeljék meg, hányadik helyen zárnak…..
Belsőség Halálhörgés, szidalom 2007.12.02 09:21:00
Mondhatunk mi bármit, tetszeleghetünk a tárgyszerűségben, ön, az olvasó úgyis azt gondol, amit akar. 5,5 liter gázolajat fogyaszt a Logan Rácz kolléga dalmáciai nyaralásán, és erre azt meri írni, hogy takarékos? Természetesen kiderül, mások kétszer ilyen erős, másfélszer…..
Engedett Széles Gábor csábításának, és átigazol az Echo Tv-hez Bayer Zsolt. A médiabirodalmat építő milliárdos már hosszú ideje próbálkozott a Hír Tv egyik legismertebb képernyősének megszerzésével.Bayer elszipkázásával a milliárdos ismét felzaklatja a kedélyeket a…..