Regisztráció Blogot indítok
Adatok
komissarlajos

0 bejegyzést írt és 1387 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stumpf András nemrégiben igazolt át a Heti Választól a Mandinerhez. Talán azért, mert politikai kapcsolatrendszerét a folyamatosan megjelenő portál gyakrabban aknázhatja ki, mint a hetilap. Már az online újságban látott napvilágot a Pokorni Zoltánnal készített interjúja. A Fidesz…..
komissarlajos 2015.05.08 19:04:56
@kosztarovics bácsi: Teljesen egyetértek veled!!!
komissarlajos 2015.05.08 19:45:36
@Blogger Géza: Géza bátyám! Te még élsz?
Tény, hogy nem szoktam túl sűrűn Lázár János viselt dolgaival, azaz a köz ügyeit érintő ténykedéseivel foglalkozni. De. Miután nem háborodtam fel azon, hogy a szemét norvégokat egyáltalán nem hatotta meg Jánosunk arrogáns izmozása a kormány által felügyelt támogatási…..
komissarlajos 2014.05.31 19:01:24
@fehérfarkas: Aztán nézd meg a balatonlellei palotáját! A fél utca az övé. Ja, egy gondos, tartalmas élet munkája.
komissarlajos 2014.05.31 19:02:03
@Blogger Géza: gézus! Te élsz még?
Ingyen volt a kenyérlángos, átverték az egész várost: negyedére csökken május elsejétől a közfoglalkoztatottak létszáma. Két héttel a választások után, április 24-én Pesterzsébet Önkormányzatának fideszes többsége úgy döntött, hogy csupán 120 fő támogatásra…..
komissarlajos 2014.04.26 15:59:13
@ggaborx:
1. Erre céloztam. A magyar nép döntött és a sok nyavajgó közmunkás akkor tette volna hasznossá magát, ha elmegy voksolni. És jó helyre tenni az x-et.
2. A többséget lehet kritizálni, csaló rogánt, jó társát lázárt, vadászó semjént, Úristent játszó törpevityeszt.
3. Elviselem a többség akaratát.
De milyen többség is volt ez???
komissarlajos 2014.04.26 16:31:41
@zizi77: Jézus Krisztus azt mondta Poncius Pilátusnak: Jó ember. (Ezért jól elverték.) Én csak kérdezem tőled: melyik szavazófülkében lehetett kamerázni? KI, kit és mikor?
Ez már csak így megy tündérországban. A kolbászból font kerítést a nemzet pocakos focihuszára kicsit arrébb rakja a háza mellett, és máris itt fogadhatja a vendégeit a világ legnagyobb képernyőjű sportcsatornáján való focimeccsek nézése közbeni szotyizáshoz. Ezért nem is…..
komissarlajos 2014.04.22 20:18:24
@Albert György: Mert mit csináljak? He?
komissarlajos 2014.04.22 20:20:39
A Schiffer András-Kálmán Olga csörte egészen elképesztő indulatokat keltett. Az apropó, a 44. március 19-ei emlékmű, önmagában felháborító, mert történelemhamisítás, nemzeti önfelmentés, olyan gyalázat, ami a holokauszt túlélőinek, illetve az áldozatok leszármazottjainak…..
A TV2 Mokka című műsorában ma reggel hétkor olyat láthatott a közönség, amire csak ritkán volt példa mostanában. Vadai Ágnes, a kormányváltó koalíció DK-s politikusa móresre tanította Kárász Róbert riportert, aki azzal a nyilvánvaló szándékkal kezdte a beszélgetést, hogy…..
komissarlajos 2014.03.24 20:30:56
@blaubner: Jó látni, hogy van valaki, ki jobban látja a helyzetet mint mi, a NAGY OKOSOK!
Polgárda A mi hazánk? De kié? 2014.03.09 15:41:12
Szomorúan látjuk, hogy az SZDSZ szellemi örökösei ismét ki szeretnék maguknak sajátítani Magyarországot. Némi álnemzetieskedés, félelem, rettegés: Az én hivatásom! Ez itt az én hazám! Az én földem! Az én hazám!  Érdekes, az övé? Meg az övé? Milyen jogon? Kik…..
Mindent bevallott Simon Gábor a HOT! Magazinban. Az MSZP elnökhelyettese nem (!) Avon-tanácsadóként ért el sikereket. „A kezdőtőkét az indulócsomaghoz Keleti Györgyi segítségével kerestem meg, aki a Mariahilfer Strassén futtatott. Sokan ezt szégyellnék, ám én MSZP-s…..
Econovum-napot tartunk ma, úgy tűnik. Két kolléga már írt egy alapos cikket a diplomagyár képzési rendszeréről, és máris itt az újabb ügy. Tegnap mutatta be a 444 Dobronyi Tamás "klasztermenedzsert," a Jobbik pro bono gazdasági tanácsadóját. Dobronyi doktori végzettségével…..
komissarlajos 2014.02.27 18:50:16
@Nagy Zsolt E.: Nem! Te nem vagy szerencsétlen. Egy született barom vagy!!!
Viktor Janukovics bukása után az ukránok szétfotózták a házat és a birtokot, így derült ki, hogy Janukovicsnak golfpályája, arany vécékefe, régi autók gyűjteménye, egy hajója, saját temploma, vagy mondjuk állatkertje volt. (Itt van egy 26-os lista, amit a Twitterről szedtek…..
Három hete született meg, de a gondozól eddig nem tartották elég erősnek ahhoz, hogy kiengedjék a kifutóra. Egyelőre etetni még nem szabad, de a közelében már lehet rezsit csökkenteni. Sőt, a gondozók szerint ez kifejezetten pozitív hatással van a fejlődésére. Aki…..
"Pista, úgy ki van a tököm! Hogy-hogy mivel? Há' már megint van a ValóVilág. Mindenhonnan ez a mocsok folyik, tegnap vacsora közben az asszony odarakta a tévét, és dögöljek meg, nem hiszed el, ezek mekkora idióták! Tudod micsinál az szoláriumos nyálgép? Áll, egy szál pöcsben,…..
komissarlajos 2014.01.23 17:18:16
@Nagy Eszti: Pici szívem!
Amúgy, ha nem nézed akkor mi a fasznak mondasz véleményt? He?
komissarlajos 2014.01.31 11:51:21
@Nagy Eszti: Igen, nézem. (Valld be te is: alig várod az istenesbencét, hogy lássad.)
A tegnap híre volt, hogy elkelt a legtekintélyesebb magyar napilap. Nem csatlakoznék azokhoz az értelmezőkhöz, akik szerint a baloldali újság hamarosan a Fidesz martaléka lesz. Sopánkodás helyett az eladók médiaszemléletére összpontosítanék.   Két német óriáscég, a…..
komissarlajos 2014.01.25 10:51:18
@♔batyu♔: (Az ezt észrevételező ballibeknek írom, régebben közintézményben dolgoztam, kilószámra volt a kukában a kötelező Népszabi és péntekenként a nejlontasakból kibontatlan HVG - többek között én is olvasatlanul vágtam ezeket ki a kukába-)
Igazat írtál, mert tökéletesen látszik az eszeden - eldobtad magadtól a tanulás lehetőségét és tök buta maradtál. Tisztelettel!
Orbán titkolt hitelfelvétellel járó ügyletet kötött Putyinékkal a paksi bővítésről. Az ügylet érdekében Lázár János a maradék becsületét is eljátszotta, de a Fidesz-vezérkar is Selmeczi Gabriellát megszégyenítő hazudozást folytatott. Szóval a '89-ben az oroszokat…..
komissarlajos 2014.01.20 14:57:24
@Zoxo: Elnéztem, de a linkjeid miatt 3x-or fagyott le a gépem. Tehát az érvedre nem vagyok kiváncsi. Tisztelettel.
komissarlajos 2014.01.20 15:05:40
@VAN MASIK: Most, hogy mondod: te félművelt hülye! A magyar nyelvben vannak ékezetek!
Ez most nem gazdaság lesz, ez most média. Remélem nem fog fájni senkinek! Ha mégis, akkor az kizárólag az RTL klub felelőssége. A Való Világ 6-ot úgy harangozták be, mint médiatörténeti fordulópontot, amikor a nézőkből élő kamu reality elhagyja a nézői sms-eket és az…..
  Karácsony múltával kápolnásnyéki kutatóknak sikerült megfejteniük, miért piros újabban a miniszterelnök orra. A Fejér megyei fiziológusok a Magyar Nemzet hasábjain jelentették be felfedezésüket. Mint az köztudott, az orrnyálka hajszálerezete az oxigénellátásban és az orr hőszabályozásában,…..
Január 1-től hatályos az új bejelentővédelmi törvény. A K-Monitor és a TASZ most megpróbál válaszolni a szabályozással kapcsolatos néhány alapvető kérdésre, amiket a következő Horváth Andrásnak érdemes átgondolnia, mielőtt cselekszik.  A törvény elemzésekor felmerült kérdések és ellentmondások…..
Bayer Zsolt „Magyarok karácsonya” című írásában említést tesz arról, miszerint Csoóri figyelt fel a himnuszunk idézett részének – ahogy Bayer fogalmaz – „rettenetére”: „S ah, szabadság nem virul A holtnak véréből,” Rettenetnek nevezni a himnusz eme két sorát!…..
"Senki nem ért semmitA nőm például engemAz orvosok a haláltMinden milyen csendbenVeszi tudomásulHogy nincsen megértveVagy megvan, de mit is mondjonAz értő a fénybe érveSenki nem mond semmitJúdás is csak csókolJézus visszanéz ráMindent, mindent tud a csókrólBeszél, aki…..
komissarlajos 2013.12.23 19:15:50
@taga20: Na azt láttátok volna amikor hoppálpétert összeeresztették a Szigetvári Viktorral (DK-szóvivő) A beszédhibás, információsebességben 40 km-es hoppál versenybe száll. Lemaradt!
komissarlajos 2013.12.23 19:46:14
@taga20: Kérlek döntsél, még Szilveszter előtt. Lehetőleg az utóbbi lehetőséget szeretném. Üdvözlettel: komissarlajos
IFL Gazdaság Itt a nyugdíjreform 2013.12.21 14:11:54
Karácsonyi ajándékként kaptam a jó hírt, miszerint a magyar kormány végre egy olyan döntést hozott, amit csak üdvözölni tudok, ami előre mutató, aminek van értelme, ami erősíti a társadalmat és ami a jövő magyar  gazdaságát nem fogja nehéz helyzetbe hozni.…..
A Redtube.net egy pornóoldal, ahol a Youtube technikai megoldásával egyezően felnőtt tartalmakat lehet streamingelni. A streaming a filmek megnézését jelenti, letöltés nélkül, illetve (jellemzően) a film csak nagyon kicsi – 3-5 másodperces – részei kerülnek a felhasználó gépére, ideiglenesen…..
Egyszervolt országban miből lehet elsőként észrevenni, hogy élesedik a kampány? A lángoló hangú ellenzéki beszédekből? Lófaszt, mama, ilyenek nálunk nincsenek. Akkor tán abból, hogy Orbán, a Viktor bejelenti a III. Rezsicsökkentést, mert az első kettőt kevésnek érzi az…..
Egyébként sem hanyagolja el, de a választásokat megelőző időszakban aztán különösen a tenyerén hordozza a mindenkori magyar kormány az ország idős polgárait. Szinte napra pontosan 16 éve, 1997 decemberében jelentette be Horn Gyula, hogy 1998. január elsejétől a MÁV-nál és –…..
komissarlajos 2013.12.12 16:54:49
@Online Távmunkás: Az is lehet, hogy te provokátor vagy. 250 EFt fizetés után, jó, ha 160 EFt nyugdíj at kap a proli. A magasabb összegű jutalom (1-2-3 Millió Forint nem gyakori a kétkezű munkások között.)
A nyugdíjak értéke annyival nőtt(?), mint amennyivel a te jövedelmed. Az utóbbi években.
komissarlajos 2013.12.12 16:57:18
@Online Távmunkás: Te mindenkit kioktatsz, hát téged is ki lehet oktatni. Én anyádat, apádat nem említettem, csak téged!
komissarlajos 2013.12.12 17:00:52
@Valóraváltógép: Amennyiben valaki 250 EFt-ot keresett huzamosan, úgy kb 27-35 EFt nyugdíjjárulékot fizetett havonta. A másjellegű levonásokat nem említem. Estleg fel lehet úgy fogni, hogy valamit visszakap az illet? (Mellesleg kis létszámú csoportról van szó.)