Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tachikoma

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van néhány plusz információ Wizz-utasoknak. Úgy tűnik, kissé nehezen megy a szabályok egységes betartatása a reptereken, a kötelező kézicsomagfeladás pedig inkább csak vágy, nincs retorzió azoknak, akik kihagyják a sorállást az utasfelvételhez. Lényegében ingyen is lehet két kézicsomagja az…..
Lássuk csak: Hónapokkal az évadnyitó előtt kiszivárog az évad szinte teljes története. Hackerek törik fel a cég levelezését és szervereit, ellopnak 1,5 terabyte-nyi adatot Kiszivárog több bemutatás előtt álló sorozatepizód és a Trónok harca 4. részének…..
Hatodik epizódjához érkezett a Westworld az HBO-n. Ezúttal is jelentkezünk spoileres kibeszélőnkkel a tovább mögött...
A legtöbb magyar tévéadón megfordult autós műsor új otthonra lelt, április 16-tól a Viasat 6 szombat esti műsorát erősítik Winklerék. A Totalcar, ami nem mellesleg ugyanannak a CEMP-nek a gyermeke, mint az Index és Comment:com is, 2002-ben indult a TV2-n, utána volt a Sportklubon és a DoQ-n…..
A hivatalos bejelentés előtt szellőztette meg a The Hollywood Reporter, hogy Alex Kurtzman producer (Star Trek-filmek, Hawaii Five-O, százezer más) újra befogja durrantani a világ legjobb tévés sci-fi-univerzumát. Egyelőre írókat keres hozzá. A THR szerint pont menő lenne, ha jövőre…..
Deres alatt I. Melisandre, a vörös rébék, aki Stannis lányának elemésztésében játszott kulcsszerepe miatt remélhetőleg előbb, mint utóbb lesz kesztyűbáb Ser Davos ujjatlan kezein, arra ébred a jól végzett munka (értsd: ELEVENEN ELÉGETETT EGY KISLÁNYT VALAMI HOMÁLYOS LÁTOMÁS…..
Tachikoma 2015.06.16 09:48:26
@s4tch: "amúgy kiírhattad volna, hogy spoiler."

Isten hozott a "Hogyvolt" blogon, lol...
comment:com Megújultunk 2015.03.11 13:02:54
Úgy 11 éve, ezzel a poszttal indult el az index médiamegmondó blogja, amire azóta a szerkesztőség egykori és jelenlegei tagjai közül nagyon sokan írtak és írnak is még, született 21 881 poszt, 436 001 komment, az összes lapletöltés 168 717 930 volt, a legjobb nap 336 976…..
Tachikoma 2015.03.11 17:13:00
Subba Hipszter rámen 2013.09.18 14:20:00
..
Tachikoma 2013.09.18 16:06:38
Azt, hogy Hollywood tiniket harmincas színészekkel játszat el, mindenki tudja, de megint más tudni a dologról, és szemtől szemben állni egy 41 éves faszival, aki a tévében harmincas éveiben járó (de 22-nek kinéző) geek milliárdost alakít. Gabriel Mann nem mellesleg kurvára nem…..
Tachikoma 2013.06.17 12:30:27
Egy néni ott ténfereg, nyilván buszra vár, benéz oda, ahonnan én jövök, nincs köztünk több, mint tíz méter, aztán hátat fordít, és ott marad az átjáróban. Mai cikkünk blogposztja...
Subba Faszkorbács: SWAG Hungary 2012.08.14 09:54:08
"Érezted már azt miközben sétáltál az utcán, hogy a tömeg Téged figyel? Nem tudtad ugyan miért, hiszen a szokásos Bershka nadrágod, a legújabb Zara farmerdzsekid és OBEY-s sapka volt rajtad, amiket mindennap viselsz. Valamiért mégis úgy érezted különös vagy az emberek szemében.…..
Tachikoma 2012.08.14 10:54:07
Ha minden igaz, jön a kánikula a hétvégén, ami a kerti tennivalókat is megnöveli, legalábbis a locsolást illetően biztosan.  - A rózsák többsége mostanára teljes pompában virít. Az elszáradt virágokat óvatosan szedjük le, a levelekre vigyázzunk. Ha lisztharmatos,…..
A korábban belengetett pleytkák igaznak bizonyultak: a SyFy nem kér a Battestar Galactica előzménysorozatából, a Blood and Chrome-bül, legalábbis a hagyományos, tévés formátumot tekintve. A William Adama fitalkori kalandjairól és az első Cylon-ember háborúról szóló, Bordán…..
Bigyóblog Rövidhírek az MWC-ről 2012.02.28 09:38:00
Nézzük, milyen telefonokat mutattak be a barcelonai mobilkiállításon. Előljáróban annyit, hogy rmeénykedtem valamilyen dizájnsoabb, kisebb kijelzős mobilban is, de az idén sem sikerült a gyártóknak megugrani a lécet. Jönnek az egyendizájnú, egyenkijelzős…..
14 éves lányt zaklatott görög üzenetekkel Alekosz, a szülők feljelentést tettek a rendőrségen. Két éve látta meg egy táncesten a lányt, akinek utána egy közösségi oldalon írt. „Légy a párom, ha tetszem neked is! Ha zavar a korkülönbség, akkor nem avatunk be senkit sem…..
Amikor tegnap este Barack Obama bejelentette, hogy Pakisztánban egy elit egység likvidálta Oszama bin Ladent, a Twitter trend grafikonjain két kulcsszó említése indult el az ég felé. Egyrészt persze Oszama bin Ladenről csiripelt mindenki, másrészt megsokszorozódtak azok a twittek is,…..
Szerkesztőségünk tagjait más-más okból, de végtelenül izgatja a hajbeültetés témaköre (én lassan rászorulok, Zsazsa pedig izgatottan várja, hogy szarul sikeruljön), ezért örülünk minden, a témával kapcsolatos hírnek. A hazai celebvilágból most Hairpyra került a sor a…..
Az ez a játék. A legmenőbbek természetesen ezzel már tegnap játszottak, esetleg jelen voltak amikor kitalálták az egészet. (Megfejtés itt, köszönjük kedves kommentelőnknek!) ..
Tachikoma 2011.03.24 15:25:19
Az egyik folytatódik, a másik visszatér, a harmadik most mutatkozik be, de szép fotósoppolt posztereket/plakátokat kaptak. Kellemes hétvégét mindenkinek.  ..
Semmi hivatalos, az Apple este hétkor jelent csak be valamit az iPhone 4-gyel kapcsolatban, de nagyon úgy tűnik, hogy sikerült megoldani a mobil térerő-problémáját. Mint azt már bizonyára mindannyian tudjátok, az új készülék szuper kommunikációs eszköz, mindaddig, amíg meg nem…..
A MacGyverrel híressé vált, és a Csillagkapuval befutott, szarkazmusáról és fapofával elsütött poénjairól híres Richard Dean Anderson pár éves kihagyás után ismét nagyobb lélegzetvételő tévészerepet vállalt. A Csillagkapu-franchise első sorozatának utolsó évadaiban már…..
Belsőség Tudatmódosító taxi 2010.06.20 08:28:38
Beszállsz, és miután két slukkot letüdőztél, egy másik világban találod magad. Huppanj be a hátsó ülésre, ne ijedj meg Gloria orrától. Vélemények az azonos című írásunkról...
A tegnap esti Anglia-USA angol szempontból legfelemelőbb pillanata az volt, amikor Steven Gerrard egy laza bokamozdulattal megszerezte a vezetést aaz angoloknak - kár, hogy erről az ITV HD-adását követő britek mind lemaradtak. Az alábbi videón jól látható, hogy miközben Johnson egy…..
Tachikoma 2010.06.13 07:16:23