Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EgyszeriUser

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés jó hír éri ebben a hónapban a Kairos partnereit. Azon felül, hogy már 3. hónapja a legtöbben nem kapják meg a kifizetéseket, a mainstream média is felkapta a témát majd a Cseh Nemzeti Bank is közleményt adott ki arról, hogy AGC-nek semmiféle engedélye nincs pénzügyi tevékenységet…..
EgyszeriUser 2016.11.18 02:01:31
@Fanto: Köszönöm, kezdtem már szomorkodni... meló közben nagyon szórakoztató reggeli meetinget hallgatni :D

Egyébként tényleg mind a kettőn látványosan feltűnik, hogy a nagy boldogság és lelkesedés erősen visszazuhant ... meg ugye el kell felejteni dolgokat, hogy újra harmónia legyen :)
Mint azt előre sejtettük, eljött a böjtje a piramisjáték-építésnek. A hatósági figyelmeztetések/vizsgálódások után, úgy látszik Fehéroroszországban léptek a hatóságok a tettek mezejére: 30 helyi Kairos-hálózatépítőt vettek őrizetbe, foglaltak le telefonokat, számítógépeket, luxusautókat. A hatóság…..
EgyszeriUser 2016.10.04 17:40:46
@Taichipanda: sajnos nem vagyok a mindmeghalunk.com szerkesztője és a Chemtrail rajongói csoportban is csak törzstag vagyok, de ezen tagságaimat inkább pozitív dolognak értem, mert túl sok az ön és közveszélyes hülye, akik ennek az oldalnak, illetve csoportnak a tartalmát szolgáltatják...

Az meg hogy miért merek annyira bátor lenni, hogy egyetértsek ezzel az oldallal, illetve esetenként bele is pofázzak: 20+ év az IT szektorban és annak is egy részét a sötét oldalon töltöttem és láttam egy s mást...és minő guminő, ha nem az amcsiktól kaptuk a pénzt a melóért, akkor az oroszoktól... a másik részében clusterek vidám üzemeltetése illetve webfejlesztés megosztott rendszeren... szóval valami dereng ebben a témában, hogy miért is ordas baromság amiről a Kairó szól...

Egyébként meg kb ez az 5. nagyon profin, hitelesen hangzóan, díszesen csomagolt rendezvényekkel 1-2 évig működő piramis amit látok szépen csendben összedőlni...

Szóval igen, én örülnék ha visszakapnátok a pénzeteket, de erre igen alacsony esélyt látok...
Többen is a figyelmembe ajánlottátok azt a hirdetést, mely szinte napra pontosan két évvel ezelőtt szerepelt az Urbanista ingatlansalátájában. Hogy miért kapta fel ismét a hét emeletes luxus házat - magyarán a jól ismert ferencvárosi víztornyot - a magyar internet, azt nem…..
Cikk: Somogyi Levente Fotók: Mudra László, Tuszinger Károly Videó: Bankó Roland A riport a benne szereplő kép- és videóanyaggal együtt a készítők kizárólagos tulajdonát képezi, az anyag szerzői jogi védelem alatt áll. A forrás megjelölésével a blogbejegyzés és a…..
Subba Prodigy acapella 2012.01.13 14:12:00
EgyszeriUser 2012.01.13 15:39:46
Igazán csini barna hajú csajszi, tetszik, hogy nem húzza az időt, szép gyorsan levetkőzik, ahogy kell :)..
EgyszeriUser 2012.01.12 12:55:46
A Fox nincs irigylésre méltó helyzetben, mert korábbi húzónevei, azaz a Fringe és a House, valamint az idei évre nagy durranásnak tervezett Terra Nova is várakozáson alul teljesített, és az X-Factor amerikai bevezetése sem úgy sült el, ahogy tervezték. Kevin Reilly, a network…..
 Nem tudom mennyire jó hely Csömör, de az mindenképp szimpatikus, hogy igen nagy a civil aktivitása! Legalábbis itt az Urbanistán igen sokat szerepel a település, és szinte mindig valamilyen olvasói levél kapcsán. Ezúttal egy neve elhallgatását kérő olvasónk írt…..
Volt ugye a Poe Hollójával foglalkozó poszt, melyben egy forgatási helyszínt kerestünk - ripsz-ropsz meg is találtátok. Tibi is egy hasonló kérdéssel keresett meg, segítsünk neki is! Mint írja:"Van egy budapesti helyszín, amit már több filmben kiszúrtam, és nem tudom hol…..
EgyszeriUser 2011.11.21 11:30:11
@Gerardus A. Lodewijk: Csodaszarvas gyanánt a Bűvös vadászra gondoltam, azt hiszem Anna presszó néven volt benne :) Elég komoly anyázás is volt, mert kerthelyiség gyanánt felszórták murvával vastagon, a házfelügyelőnek meg a segítségéért adtak 1500Ft-ot... aztán a végén közölték, hogy úgy gondolták eltünteti cserébe a 4 köbméter murvát is :P
Könnyen lehet, hogy a Nyugati metrómegállót nem mint épületet, hanem mint természeti képződményt nyilvánítják védetté. Ilyen csodát fedezett fel benne ugyanis Dani, a Dunai szigetek bloggere.     "Ezt a nem túl szép, de annál érdekesebb jelenséget ma fotóztam a Nyugati…..