Regisztráció Blogot indítok
Adatok
filmers

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A februári búcsú időszakában még megígértem egy egyszeri, nyári visszatérést, ahol a szintén játékokat bemutató Lalee-val közösen elkészítünk egy videót. A Youtube 15 perces időhatára miatt 3 részre kellett vágnom, indavideón majd egyben lesz.   Tekintettel arra,…..
www.filmeks.eoldal.hu Filmvilág bevezetőA blogom fejlesztés alatt áll. A videókat majd megtekinthetitek a  www.filmers.eoldal.hu -nEz az odlal a fő odlal lessz köszönm türelmeteket.. SziasztokEzzel a saját videómmal szeretném elindítani az oldalamat,és egyben…..
A kérdéseket 2010. júniusában kaptam... A válaszokat 2010. júniusában vettem fel... A videókat 2011. augusztus végén feliratoztam... Mert kiszabott lusta vagyok néha... :) Íme, itt vannak a válaszvideók! Kattintsatok a 'tovább' gombra...  …..
filmers 2011.09.11 10:25:20
@-=RockerLaLee=-: Szia lalee nagy rajongód vagyok és msotanság elhatároztam magam hogy filmes blogot csinálok van egy két dolog amit nem tudok megcsinálni a blogon :( nem e segítenél ? :S

www.filmers.blog.hu
filmers 2011.09.11 10:26:08
@-=RockerLaLee=-: jaah és ha lehet ezt e mailon beszéljük meg filmvilag@g-mail.hu
Üdvözlök mindenkit a blogomon.Remélem sok filmben,tanácsban,és jó ajánlásokban találjátok magatokat.Örömömmel szolgál, hogy megmutathatom nektek a mai legújabb filmeket,és egyben a legnagyobb kedvenceket,klasszikusokat,és a legrégebbi filmeket is akár.et is akár.Az oldalt…..