Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamas

80 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tervezzük az új munka oldalt, nektek mi tűnik fel elsőre ezen a képernyőmentésen? Az, hogy milyen hosszú? Nekem is, de ez csak a frissítések mellékhatása. Az új munka oldalon már többször is kérdezhet egymástól a szakember és a megrendelő, sőt akár többször is szúrhatnak…..
JóSzaki blog JoSzaki nap 2015.02.27 15:24:46
Az év elején kicsit kiszabadultunk az irodából, hogy átgondoljuk milyen nagy fejlesztésekkel akarunk foglalkozni Ebben az évben. Erre az alkalomra Ádám a JoSzaki vezetője speciális programmal készült.  Ádám megmondja Az ötletelést egészen az alapoktól kezdtük. Átnéztük mi…..
Látjuk a rendszer statisztikáiban, hogy a jó minőségű profil képekkel és referencia képekkel rendelkező szakembereink sokkal több munkát kapnak. Most azt is szeretnénk megmérni, hogy pontosan mennyivel. Profi kamera (wikimedia) Elhatároztuk, hogy egy fotós barátunkkal elmegyünk…..
vegasztrománia a kenyerek kenyere 2013.03.26 08:15:19
nagy-nagy kedvencem sarah, a my new roots írója. szeretem a stílusát, szeretem azt, amit közvetít, szeretem, hogy vega és szeretem, hogy koppenhágában él (imádom azt a várost). és amikor azt hiszem, hogy már nem lehet fokozni a dolgot, akkor kiderül, hogy lehet (szóval többé nem…..
Egy kedves barátunk hívta fel a figyelmünket rá, hogy előkelő helyen szerepelünk egy nemzetközi, startupokat összehasonlító listán.  Az internetes kezdő vállalkozásokra koncentráló lista készítői igyekszenek minél több mérhető, az oldalak népszerűségét jellemző…..
JóSzaki blog Mastercard MSAA díj 2013.04.30 11:09:27
A díj A facebook oldalunkon talán sokan látták már, hogy harmadik helyezést értünk el a nagyon hosszú nevű Mastercard Mobile Shopping Application Awards versenyen. Magyarra fordítva ez azt jelenti, hogy a Mastercard zsűrije úgy gondolta, hogy a JoSzaki.hu Android és iPhone…..
Az első felhasználóink biztosan emlékeznek az iWiW kisalkalmazásunkra. Sokáig ez volt a JoSzaki.hu egyetlen felülete. Nagyon sok szakember még azokban az időkben jött hozzánk, és azóta is kitart mellettünk.  A régi JoSzaki alkalmazás Az a felület még teljesen más…..
Felmerült már több szakember részéről, hogy jó lenne ha az ajánlatkérők pontosabb leírásokkal keresnék meg őket. Ez segítene átlátni, hogy mennyire komoly a megkeresés, és a részletesebb leírás alapján akár egy nagyságrendi árat is tudna a szakember kalkulálni. Ennek…..
Pár ponton módosítottuk az általános szerződési feltételeinket és a felhasználási feltételeket, hogy megfeleljenek a jelenlegi rendszernek. Az aktuális verzió itt található: http://joszaki.hu/static/aszf A módosításról emailben is tájékoztatni fogjuk a…..
Kicsit több mint két évvel ezelőtt jutottunk arra az elhatározásra, hogy pályázati támogatás segítségével emeljük a rendszert magasabb szintre. Rengeteg ötletünk volt, mind a fejlesztés, mind a marketing tekintetében, de úgy éreztük, hogy saját erőből nem tudjuk ezeket olyan…..
JóSzaki blog 10.000! 2012.12.17 17:41:41
A hétvégén a JoSzaki.hu életében történelmi pillanat érkezett el, amikor Dubecz Gábor csatlakozásával a tízezredik szakember csatlakozott a rendszerhez. Az indulás óta az mozgatott minket, hogy elérjük ezt a lefedettséget, több év után most új célok után kell…..
JóSzaki blog Önkéntesség napja 2012.10.15 14:55:38
Magunk mellett a JoSzaki.hu-t is képviselve részt vettünk szombaton egy önkéntes napon. A kicsit hosszú nevű kismarosi "Pest megyei Gyermek- és Ifjúságvédelmi Alapítvány Tábor" egy olyan egész évben működő tábor, ahol többek között nehéz sorsú gyerekekkel is…..
Kedves Szakembereink, ti, több mint kilencezren, egy fontos hírt akarunk megosztani veletek! A JoSzaki.hu elérkezett ahhoz a ponthoz, amikor beindítja fizetési rendszerét. Ahogy egy gyereknek segítenek a szülei az első lépésekben, úgy segített nekünk egy pályázattal az ország és az…..
Mi is meglepődtünk milyen gyorsan megtörtént a rendszerben az első kredit vásárlás. Alig pár órával a rendszer kiélesítése után Molnár Sándor már vásárolt is nálunk :)  Ma sikerült elérnünk Sándort, aki elmondta, hogy hálás volt a rendszernek az eddig…..
Reggel nem sietek, mert tudom, hogy csak tízkor nyit a panoptikum a túristaszállás épületében. Egy órát keresgélek a menetrendek.hu-n, hogy lássam, hogy lehet hazajutni. Nem túl széles a kínálat, minden faluból csak egy pár busz megy naponta, jópár átszállással Pestre. Még…..
JóSzaki blog Csapatépítő 2012.06.04 16:52:00
Igyekszünk minden évben egy kis időt szakítani arra, hogy irodán kívül is dolgozzunk, ötleteljünk egy kicsit. Ebben az évben június elsejére esett az a nap amikor elmentünk, hogy a Budai Hegyekben sétálva, beszélgetve ötleteljünk a további az elmúlt és a most következő…..
 Kikerült az oldalra a legfrissebb fejlesztésünk, ami a találati listákban azoknak próbál kedvezni, akik jobban teljesítenek a rendszerben.     A lista több ponton is változott: A fényképek mérete növekedett: a JoSzaki.hu egyik erőssége, hogy a szakemberekről…..
JóSzaki blog Nem elérhető? 2012.05.08 15:34:30
Egy kicsi, de nyáron fontos fejlesztést raktunk ki az oldalra. Ti, szakemberek már be tudjátok jelölni az adatlapotokon ha egy időszakban nem vagytok elérhetőek, így nem keresnek titeket hiába a munkaadók.   Ha túl sok munkátok van egy időszakban, vagy elutaztok egy hosszabb…..
Sokatok talán csak szakember oldalról ismeri a rendszert, érdemes belegondolnotok, hogy egy ajánlatkérő mit vár el tőlünk.  A legfontosabb természetesen a gyors és pontos válasz. A rendszer korábbi verzióiban nem követtük olyan szinten az ajánlatkérések életét, mint ahogy most tesszük. Ezekben a…..
JóSzaki blog Tetszik 2012.04.06 16:10:00
Sok kis háttérfejlesztés mellett kikerült egy fontos apróság is a rendszerbe. Már lehet  lájkolni, vagy ha úgy tetszik tetszikelni a szakemberek adatlapjait.   Ha a szakember képe alatti Tetszik vagy g+ gombokra kattintotok, azzal segítetek a szakembernek, hogy ismertebb legyen…..
Folyamatosan kapunk leveleket azoktól, akik ajánlatot kérnek a JoSzaki.hu-n keresztül a szakemberenktől. Azt tanultuk ezekből a levelekből, hogy a gyors és pontos válasz mindennél fontosabb az ajánlatkérőknek. Sajnos sok esetben előfordult, hogy késve, vagy nem kaptak választ a…..
Egy jó ideje dolgozunk már rajta, hogy az iWiW mellett facebook felhasználóval is elérjétek a JoSzaki-t. Ahogy láthattátok értékelni már lehetett egy ideje a szakembereket facebook userrel is, de mostantól már szakiként is regisztrálhattok facebook felhasználóval!  És hogy…..
Egyrészt ugye van az a mondás, hogy életében mindenkinek kell írnia egy könyvet, másrészt az e-könyvek terjedésével ez sokkal egyszerűbb és olcsóbb lett. A fentiekből egyenesen következik, hogy elektronikus könyvet kellett készítenem a blog tartalmából, így akkor is…..
JóSzaki blog A 8000. szakember 2011.10.24 12:29:00
 A mai napon megint kerek számot ünnepelhet a JoSzaki.hu. Egy szalántai asztalos belépésével elértük a 8000. szakember regisztrációt. Üdvözlünk a fedélzeten Farkas Zoltán :)    Folyamatosan dolgozunk a felületeken és közben egy kampány is zajlik, hogy még több szakemberrel, még teljesebb…..
  Anno elég nagy port vert fel (indexcímlap) az Amazon ügyfélszolgákat fényező posztom. Nem gondoltam volna, hogy akár ügyfél, akár ügyfélszolga oldalon nagyon fokozni lehet az ott leírtakat. Pedig de. Következzék egy igazán kemény felhasználó, Tamás jól…..