Regisztráció Blogot indítok
Adatok
W0M1TT

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dotkom Mire szállt el az Amazon? 2013.01.30 12:22:57
A tegnapi poszt utókövetéseként azért mégiscsak lássunk egy gyors magyarázatot, ha másra nem, hát az Amazon körüli nagy örömködésre. Természetesen megint csak a várakozások és a cégtől remélhető profitabilitás fordulópontja adja a meg a választ, hogy a gyenge…..
Tavaly júniusban Matolcsy benyújtotta a törvényjavaslatot, ami szerint három lépésben (2011-ben, majd 2012. január 1-től, és július 1-től) emelkedne a cigaretta, szivar, szivarka és a fogyasztási dohány jövedéki adója. Egy hónap múlva sztornózták az ötletet, és az idei adó…..
Az eddigi bejegyzéseimben többféle megközelítésben bíráltam a regisztrációt: gyakorlati-technikai érveket és filozófiai-elméleti megfontolásokat is igyekeztem felsorakoztatni. Egy szempont azonban kimaradt: milyen politikai érdek húzódik meg a bevezetése mögött. Számomra…..
Ott hagytuk félbe Türkménbasi történetét, hogy nem tudta megjeleníteni véleményét a Hotelkalauz.hu oldalán, miután elmenekült az ott a "hónap szállodájának" hirdetett poroszlói Club Thermál Hotelből. Azóta kapott már egy feljelentési fenyegetést is, amiért le merte írni a…..
W0M1TT 2012.08.24 21:44:18
@Pdudas: sikerült, második a post :D
Nem tudom eldönteni sírjak vagy röhögjek azon, hogy két év parlamenti részvétel, kormányváltási ambíció mellett a poszt címében föltett kérdés még mindig releváns probléma az LMP-ben. Hogy mennyire, azt remekül szemlélteti Karácsony Gergely a 168 órában megjelent…..
W0M1TT 2012.08.24 14:09:18
@Cirbolya_sentinel: Párt sztenderd magyarázkodás, vagy tények, nézőpont kérdése.

@Penivaldes: Feladásról én nem tudok, aki csinálja az meggyőződésből csinálja.
W0M1TT 2012.08.24 14:22:20
@Penivaldes:
1. Nem érzem felelősségemnek az LMP igéit hirdetni, a baráti társaságunkba vannak kőkemény fidesz hívők, meg kőkemény mszp hívők is, ezért ritkán van napirenden a politika
2. Senkinek se könnyű most a fidesz média fölényével szemben, a jobbik szavazóból meg elég ritkán lesz lmp szavazó, nem éppen egy célcsoport

@Cirbolya_sentinel: Easy to say, harder to do.
W0M1TT 2012.08.24 14:40:06
@Légifarkas: Nagyfaterom mondta mindig azt, hogy amíg a döntés megszületik lehet demokrácia, viszont onnantól a végrehajtáshoz viszont kőkemény diktatúra kell.

Ebben egyet is értek vele, de ez az LMP-s bázisdemokráciás utópiában elképzelhetetlen.
A választási rendszer átalakításával foglalkozó, két héttel ezelőtti posztom egyik pontjában röviden kitértem már a tervezett választói feliratkozásra/regisztrációra, azóta egy kicsit jobban is végiggondoltam a kérdést. Előkerültek új szempontok is, az például valamiért…..
Annyi év után végre újabb naiv boltos poszt következik! Merthogy léteznek olyanok is, akik elsősorban nem vásárolni mennek be egy üzletbe. Magdolnát egy gyógyszertárban húzták le majdnem 20 ezer forinttal: Én egy patikában dolgozom, vett valamit 1485 Ft-ért 20 ezressel akart…..
W0M1TT 2012.08.16 15:04:19
@fidoone: Munkám miatt öltönyben járom a várost, ezért sok nyomorult odajön kéregetni, zsebesek is próbálkoznának, egy módszer van ami nagyon beválik, ahogy megszólal, köpsz elé egyet a földre azt annyi, ezt megértik ...
  Emlékszik még valaki az Opusnak erre az ezer éves slágerére? Mindegy, mert tulajdonképpen nem is lényeges.   A grafománia görög eredetű szó, jelentése íráskényszer, kóros írásszenvedély, amely esetben az alkotás mennyisége sokszor köszönőviszonyban sincs annak…..
W0M1TT 2012.08.16 09:26:38
@belekotty: Ja, hogy a helyükre a saját kutyájuk kölykét ültessék.
Ne legyenek tévképzeteid, csak a piacot osztják újra. Innentől Pintér papa spanjai osztják a szart, azt bumm.
Az elmúlt napokban rengeteg írás foglalkozott a témával, azonban a cikkek többsége megmaradt a kötelező jobb-bal érvelés mentén. Kormányközeli vélemények szerint szükség van az intézményre, hogy a választási csalások könnyebben megelőzhetőek legyenek, míg az ellenzékiek…..
W0M1TT 2012.08.14 09:43:06
@Altaïr: Ez így volt eddig is, aki közömbös az otthon maradt, ezen semmit nem változtat ez a törvény.

Az meg egyértelmű. hogy a Fidesz jól bejáratott (Kubatov listás) szervezetéből próbál ezzel a lépéssel előny kovácsolni, remélem nem sikerül nekik.
Teadélután Ne ölj! 2012.07.16 18:15:00
Ezúttal a Jobbik helyett (persze annak egyetértő bólogatásával kísérve) a Kisgazda Polgári Szövetségpárt (igen, ez egy 2012-ben létező szervezet) vetette fel a halálbüntetés visszaállításának lehetőségét, melyre "az elmúlt évek, de különösen az elmúlt napok" ezt…..
Kicsit talán még korai erről elmélkedni, mert nem hiszem, hogy Orbán Viktor a közeljövőben a visszavonulását tervezné, - esetleg egy csúfos választási vereség után - és a hosszútávú előrejelzésekbe egyébként is csúnyán belerondíthatnak az előre nem látható, váratlan…..
W0M1TT 2012.05.27 23:10:52
Aki ebben az online fejlesztgetős, marketinges iparágban dolgozik, annak egészen biztos, hogy előbb-utóbb dolga lesz valamilyen alvállalkozóval. Legyen az egy webes fejlesztés, vagy akár egy kampány valamelyik eleme, biztos, hogy lesz olyan, amikor nem talál "házon belül" embert.…..
Mivel régóta vagyok nyelvvizsgabiztos, szeretnék néhány igen elterjedt tévhitet eloszlatni amelyekkel úton-útfélen találkozom. Az apropót az adta, hogy beol.hu-n ma megjelent,hogy ismét bíróság elé áll egy csaló, aki valaki más személyi igazolványával próbált "segíteni"…..
Varánusz Bullshit Bingó 2012.03.14 11:00:00
A közösségigények kielégítésére itt a tavaszi Bullshit Bingó. Kedves Vezetőnk megszólalása alkalmával várhatóan ismét próbára teszi rekeszizmainkat, ti pedig tegyétek próbára fantáziátokat: igyekezzetek megtippelni milyen mélyen nyúl a bullshit példatárba, és mit…..
A minap Brendel Mátyás, a Piroslapok blog szerzője írt egy nagyon tanulságos és érdekes cikket. Van ugyan néhány megállapítás az írásában amivel tudnék vitatkozni, de ezek viszonylagos apróságok, nem befolyásolják a cikk alapvető üzenetét. Azt, hogy az ellenzéki tüntetések…..
Belvárosban nem jó lakni azoknak, akiket zavarhatnak az ideoda mászkáló, zajongó fiatalok, akik tavasszal előbújnak drogos sátraikból. Miután nem a kormány, hanem az EU előírásainak megfelelően kihajtották a szórakozóhelyekről a büdősöket, újabb móka vár a manuálisan…..
A HVG videója óta tudjuk, hogy Bayer Zsoltot "egyáltalán nem érdekli", hogy miből lett pénz a békemenetes honlapját reklámozó számtalan óriásplakátra.A tegnapi Kossuth téri Szolidaritás tüntetésen járva egy érdekes dologra lettem figyelmes. A Mahir plakátoszlopán…..
W0M1TT 2012.03.11 22:05:12
érdekes,hogy az fidesz ellendrukker blogokon az első komment mindig narancsdorid, sokat költhetnek a fiúk onlinra

@Stefánia kisasszony: te meg azé szavazol egy majomra mert megsimogatta az arcodat, elég egyszerű teremtés lehetsz
Úgy látszik még nem álltak át egységes adatfeldolgozásra a NAV-nál, mert 2 internetes igénylésből az egyiket visszadobták, azzal, hogy nem csatolták mellé a jelenlegi adókártyát: 2011 októberben úgy adódott, hogy le kellett cserélni az adókártyát nekem és feleségemnek…..
Nagyon hevenyészetten tájékoztatják az ügyfeleket a hitelfelvételkor a biztosítások különös feltételeiről, és  kemény kifogásokkal szembesülhet az ügyfél, ha gond van.Tisztelt Zugügyvéd! A következő problémával szeretnénk Önhöz fordulni és kérni tanácsát!…..
  (Az adatok forrása: http://torokgaborelemez.blog.hu. A grafikon beküldéséért köszi Gézának!)..
Ahogy tegnap írtam: érzékelni fogjuk a létszámbeli arányokat, hát érzékeltük. Sokan voltak, nagyon sokan. Mindegy is, hogy százezren vagy egymillióan (ez a két szélsőérték maradt meg bennem a sajtót böngészve). A lényeg, hogy a szándék sikerült, nagy számban voltak utcán…..
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
„Elveszíti jogosultságát az állami nyugdíjra az, aki úgy dönt, hogy magánnyugdíj-pénztári tag marad" - ezzel a mondattal zsarolt meg 96.8 százaléknyi manyup tagot még 2010 novemberében Matolcsy György.  Zsarolás volt ez a javából, még akkor is, ha az úgynevezett…..
W0M1TT 2012.01.11 15:13:09
@belekotty: Mert a mostani, öregedő társadalom mellett egyértelműen fenntarthatatlan rendszer az jobb? A kormány 8 év megtakarításait verte el kevesebb mint egy év alatt és a csomó majom még tapsol is hozzá ....
Kiszivárogtak az IMF feltételei, amelyek között vegyesen bukkanhatunk olyanra, amely az elmúlt másfél év kormányzati intézkedéseinek fő irányát vonatná vissza (a magyar háztartásokat átmenetileg tehermentesítő különadókat is vissza kellene vonni), és olyanokat, amelyek az…..