Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barabás Csaba

3 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma megkezdődik a magyar és a román szövetség által szervezett közös bajnokság, a Mol Liga második kiadása. A tavalyi tíz csapat helyett hét maradt, egy mindig szabadnapos. Az erőviszonyok kiegyenlítődni látszanak, jóval kevesebb előre lefutott mérkőzésre lehet számítani, mint…..
A Sapa Fehérvár AV 19 nagyon szép játékkal verte 5-1-re az EBEL tavalyelőtti döntősét, az Olimpija Ljubljanát az Ifj. Ocskay Gábor-emléktornán. A vasárnapi döntőben a Grazot 6-4-re legyőző Vienna Capitalsszal játszik a hazai csapat. Fodor Szabolcs hamar megtalálta új…..
Még nem írtam róla, de volt 2008-nak egy érdekes és szerintem fontos eredménye, ez pedig a blogok helyzetének a változása. Az első nagyobb hazai blog-hype 2006-ra volt tehető. 2005 végén indult a Blogter, 2006-ban lett tényező a Blog.hu, rengeteg blog indult különféle témában,…..
Most ingyenesen letöltheted a Marketing Tippek magazint! www.marketingtippek.com ..
Én is írtam már párszor a reklámblokkolókról, és ahogy okosodnak a felhasználók, úgy válhat ez egyre nagyobb problémává. Az okosodás alatt azt értem, hogy minél többet használja valaki a netet (minél régebb óta felhasználó), annál inkább egyszerűvé válik számára a…..
Barabás Csaba 2008.10.30 16:18:10
Onlinemarketing blog Google: Stop! 2008.10.26 21:39:00
Miközben nálunk a Google mindent visz a keresésben, a tartalom-érzékeny megjelenések terén az ETARGET elorozta előle a piac nagy részét. És bár várható, hogy lesz némi változás, de az bizony látszik, hogy a Google minden áron próbál terjeszkedni.De ez nem megy mindenhol…..
Provokatív kérdés, de ha webes szolgáltatást vagy bonyolultabb kampányt tervezel, akkor ezt fontos eldönteni. Egészen pontosan arról szól a dolog, hogy mennyire kell leegyszerűsíteni a dolgokat, mennyire kell hülyének nézni a potenciális felhasználódat?Mert az már egy régi…..
Most ingyenesen letöltheted a Marketing Tippek magazint! www.marketingtippek.com ..
tipp Ez a tanfolyam nincs ingyen 2008.10.10 09:59:00
A következő konferenciára is a minap kaptam az értesítőt, talán mást is érdekel,Az oktatók igen szép sikereket tudnak magukénak, és tudjuk a sikeres emberektől érdemes tanulni és az ár - most még - "alapon" van, aztán majd egyre emelkedik, ahogy közeledik a "nagy…..
Barabás Csaba 2008.10.12 23:57:41
Ez viszont ingyen van:

www.marketingtippek.com/marketing_tippek.pdf

Ha tetszik, a teljes anyag ezen az oldalon keresztul erheto el :

www.marketingtippek.com

(a temahoz kapcsolodik, remelem nem nezed reklamnak)
Marketing Tippek Marketing Tippek 2008.10.12 17:51:00
A havonta megjelenő MARKETING TIPPEK magazint az alábbi címen töltheted le PDF formátumban: www.marketingtippek.com Azonnal alkalmazható marketing tippek kisvállalkozóknak! Minta a magazinból itt..
Igazából nem tudom, hogy egy ennyire speciális témakörrel foglalkozó vállalkozásnak hogyan kell olyan honlapot csinálni, ami az érdeklődést felkelti.Semmi esetre sem egy lefejezett ember kéznyújtása az ideális bizalomépítő lépés: erről a napokban már írtam a…..
Arra gondoltam, körülnézek az interneten, milyen piackutatással és marketinggel foglalkozó szakmai blogokkal találkozhatnak a szakmabeliek, érdeklődők. Az előbbivel kezdtem, mert sejtettem, hogy ezzel hamarabb fogok végezni. Így is lett, tisztán és kimondottan piackutatással…..
Kritikus www.vallalkozok.com 2008.02.27 09:39:00
Amikor az egér meglátja a sajtot az egérfogóban. Szépen lassan megeszi, de mégsem csap rá az egérfogó... * Magyarázat lejjebb...A honlappal már találkoztam máshol. Ott el is mondtam a kritikámat. Gondolom, hogy nem az én hatásomra, de úgy nézem változtattál az első oldalon.Így…..
Hölgyek, urak, játszópajtások itt a blogszférában! Össze szeretném gyűjteni ide jobbra egy dobozba a magyar nyelvű marketinges, médiás blogokat, ebben kérném a segítségeteket. Eddig ezek vannak meg nálam: Wolf Gábor KKV marketing blog Petényi Márk - Mark.hu XNews felnőtt…..
Barabás Csaba 2007.10.05 09:02:20
ha már arra kérsz, reklámozzuk magunkat:

vallalkozok.blog.hu

egy hely, ahol a "vérbeli vállalkozókat" gyártják
Barabás Csaba 2008.02.24 22:23:42
Megint a blogok temetésének az időszaka van itt körülöttem, úgy gondolom, érdekes lehet ezt a témát egy kicsit megint érinteni. Tény, hogy az elmúlt egy - másfél évben nincs már akkor hype a blogok körül, mint volt azt megelőzően. A dolog már nem újdonság, már nem számít…..
A tavalyi év egyik fontos bejelentése volt, hogy lesz saját szövetsége az internetnek: idén meg fog alakulni a Magyar Internet Szövetség. A cél az lenne, ami a bejegyzés címében is olvasható: legyen végre ugyanúgy címlapsztori az internet, mint ahogy az nyugaton is szokás. Azaz…..
Az elmúlt évben is láttunk az Evolution of Dance sikeréhez mérhető videókat a weben. A ViralVideoChart alapján kezdjük a mustrát. Itt van mindjárt a brit operaénekes tehetség, akit fél év alatt 20 milliószor néztek meg a netezők a YouTube-on: A könnyfakasztó tehetség után…..
Érdekes eredményre jutott egy felmérés a hipermarketekben vizsgált fogyasztókkal kapcsolat. A magyar vásárlók nem kedvelik a hostesseket. Ez alól csak akkor tesznek kivételt, ha a csinos lányok asztalkáikon kóstoltatnak vagy ingyen termékmintát osztogatnak. Ha azonban csak…..