Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tulpen1

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira tipikusan és szánalmasan magyar történet, ami Munkácsy Mihály Siratóasszonyok a keresztfán című festményével történt a minap! Az ember lassan már azt sem tudja, hogy sírjon vagy röhögjön az egészen...Történt pedig, hogy a festményt a debreceni Déri Múzeumban…..
Dél-Afrika északnyugati partjainál fekvő Namaqualand az év nagy részében csak egy száraz sivatagi táj. Az esős évszakban a víznek, mint éltető elemnek köszönhetően létrejön a csoda. A sivatagi kopárságból rövid idő alatt szemkápráztató, buja virágszőnyeg lepi el a…..
Bornai Tibor A meg nem adott gól 2012.06.24 16:58:00
Itt van ez az eset a meg nem adott góllal. Láttam én is. Éppen hogy csak volt bent, de bent volt. A védő lábfeje és a labda a vonal túlsó felén találkoztak. Szinte lehetetlen az ilyesmit ott a pályán pontosan látni és elbírálni. Pedig ott a gólbíró, és mégis... Vannak, akik…..
A "nyócker" kis utcáin végigkanyargó 99-es busz - nagyon csúnya nevén: a szemétszállító, esetleg fegyencjárat - önmagában egy urban legend. Az igazán durva, félelmetes, veszélyes buszjárat szimbóluma, melyen farkastörvények uralkodnak. Eddig az volt az alap, hogy ellenőr…..
Valamelyik Pettson és Findusz mesekönyvben olvastunk egy kísérletről, amelyben tulipán szirmait lehet ételfestékkel megszínezni. Természetesen a gyerekek azonnal ki is akarták próbálni, hogy tényleg működik-e. Naná, hogy februárban!Csak pár hónapot kellet várnunk, amíg a fehér…..
Egyelőre nem talált gazdára az elmúlt hónapokban Pest - ár alapján - legburzsujabb lakása. Ez azonban láthatóan nem szegte az eladó kedvét, a lakás nemrég megjelent egy új ingatlaniroda kínálatában, ahol az árra rádobtak még mintegy százmillió forintot. Így most már 850…..
tulpen1 2012.01.13 17:22:21
@teddybear01: Kb 20 másodperc alatt mászna át rajta a 3 évesem,mert ha megnézed nem teljes az üvegfal.(szerintem) Sajnos rengeteg ilyen vizszintes erkélykorlátot lehet látni. Egyébként meg nem ezért nem kéne a kecó.:)
tulpen1 2012.01.13 17:36:43
@teddybear01: hát igen,mind a két gondolatod megállja a helyét.
„Most ide kell rakni a hajléktalanokat is? Nem volt még elég balhé?” Óriási indulatokat kavart az Aszódi utcai hajléktalanszálló megnyitása: a helyiek és az akivisták is dühösek. Utóbbiak a ferencvárosi polgármestert is kérdőre vonták, mondván: nem ezt ígérte. A…..
tulpen1 2011.12.10 22:35:40
@Pillanat by dit: erre csak sírva tudok röhögni,ahogy a magyarokra-ránk jellemző:)
tulpen1 2011.12.10 22:53:48
@venszivar: Pont nálad,okés amit irsz,igaz lehet egy kicsit elvittük a videó témáját. MIért itt vettünk? Én budai lány azt se tudtam mi az a Pest...kicsi lakásom II kerben,de jöttek a gyerekek,és igényünknek (lakás méretre értem) itt volt megfelelő.ExFérj meg itt nőtt fel,szerette,kötödött ide.. Na de ez már nagyon személyes.:) Egyébként tényleg nem rossz ferencvárosinak lenni,csak ne tegyék még jobban tönkre.Vili? Hajrá Fradi és az U8.;)
Azok kedvéért, akik nem hajlandók öt sornál hosszabb posztot elolvasni, instant GYIK kommentelés előtt: igen, mi is tudjuk, hogy Budapest nem ilyen, igen, mi is tudjuk, hogy ez egy régi térkép, nem nem azonosulunk vele, nem nem mi csináltunk és a poszt (többek közt) magáról a…..