Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pintyo

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tapasztalataim szerint alapvető különbség van azoknak a játékosoknak az igényei és elvárásai között, akik a csatajátékon keresztül ismerkedtek meg a szerepjátékkal, illetve akik kihagyták ezt a lépcsőfokot. Vegyünk egy példát: korábban már említettem, hogy én annak idején…..
Pintyo 2011.09.09 13:06:06
Azert ez a cikk elég sok helyen ferdít, és kicsit felháborít, hogy "direkt" leszólnak.

ad1. a Prelude-ot a FASA adta ki, nagyon jo kis kiegészítő. A másik kettőt az LRG, ami talán egy-két évet, ha élt, utána elsöpörte a Katrina. (Olyan, mintha a Gyűrűk Urát hasonlítanánk össze valami kiadott rajongói regénnyel. Persze, lehet, mert mindkettő Középföldén játszódik, na de őszintén, van értelme?)

ad2. Az, hogy neked nem tetszik a crystal raiders, a te személyes problémád, főleg, ha leragadtál a hajócsatáknál. nagyon hangulatos legendák, és nagyon klassz karakterek vannak benne, és az ember szinte tobzódik az ötletekben. igen, le vannak benne írva hajócsaták is, és? nyilvan hasznos az is.

ad3. nem te voltal az, aki egy az egyben leforditott a MÁS ÁLTAL megirt Cocos lényeket (Ithaqua es tarsa), es megjelentetted saját neveden?
Csak azért kérdezem, felreertes ne essek, mert nekem nagyun ugy tunik, hogy nagyon "fura" szemmel nezed a vilagot (eredeti:
www.oocities.org/rstehwien/earthdawn/bestiary/ithaqua.html "te eredetid" member.rpg.hu/renier/mutat.php?id=102 )

Amugy ez a cikk csak azert zavar, mert az Earthdawn első kiadása ugy ahogy van, egy nagyon jó kis egyedi világ, és az ilyen cikkek elveszik a potencialis jatekosok kedvet. de valahogy divat magyarorszagon fikazni, és ész nélkül kritizalni, csak tajekoztatlak, ettol nem leszel "jobb fej", nem leszek tajekozottabb.

foleg, hogy tele van a cikk pontatlansaggal..

ja, a nevem vallalom Sade neven futok, csak nem tudtam regelni, ajanlom mindenki figyelmébe az earthdawn.co.hu oldalt.

kellemes napot, es pozitiv hozzaallast mindenkinek.

Majdenmegmondom: nagyon sok lengyel EDzik, de naluk azert is mas a helyzet, mert ok CSINALNAK is valamit, ahany lengyel ed-s ismerek (sokat), mint benne volt valami (befejezett, jo kis) projectben.
Pintyo 2011.09.09 13:25:12
@Rigorel Carcosa: "legtajekozottabb Magyarorszagon" .. kb Attilát meg magamat mondanam legtájékozottabbnak (Attila teszter volt,es ő se ma kezdte. én meg kb mindenkit ismerek, es az interjuim a hivatalos weboldalon is kinnt vannak, napi szinten kommunikalok a keszítőkkel (a régi fasas emberektől a harmadik kiegészítősökig), a legnagyobb magyar ed-s anyagok gyujtemenyet futtatom, de nyilvan raul renoir a legtajekozottabb :))

a cigi meg nem káros az egeszsegre, direkt tele van c vitaminnal..
:)