Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RealMan

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hajléktalanok után az autósok is megtudhatják, hogy milyen a fideszes rendpártiság. Kocsis Máté józsefvárosi polgármester kerületében ugyanis a szabályos parkolóhelyen megállókat is megbüntetik. Józsefváros egy csendesebb forgalmú kétirányú utcában azért büntetnek meg…..
  Átmenetileg kifogytak a patikákból az elsősegélydobozok, miután a közösségi oldalakon elterjedt, hogy a rendőrség a járművek elsősegélynyújtó-csomagjaival kapcsolatos ellenőrzést rendelt el. A legtöbb patikában hamar hiánycikk lett az elsősegélydoboz, sokan azzal…..
Legel a nyáj, a juhász a fidesszel hál, Legel a nyáj, a juhász a fidesszel hál, Nincs baj, budaigyula ébren vár. Van közöttük számos szép, narancsos birka. Van közöttük számos szép, narancsos birka. Több, mint ami a mesében elő van írva!(via) Miről ismered föl a fidesz…..
Mindössze három hete írtunk arról, hogy ha tovább romlik az állampapír aukciók lefedettsége, hamar bajba kerülhetünk. Nem akartunk farkast kiáltani, de most már látjuk, akár hónapokra is lehetünk a csődtől. Az államcsődhöz ugyanis nem kell más, mint néhány sikertelen…..
Hazaárulók Hülye ez a magyar? 2011.11.06 21:14:00
Hirtelen felindulásból írok most. Ebből kifolyólag nem fogom előre átgondolni mondandóm felépítését, fogalmazásom helyességét. Lehet, hogy megsértek egy pár embert, lehet, hogy csak én látom rosszul és éretlen fejjel a dolgokat, de az is lehet, hogy csak magamat mentegetem itt a…..
Közel háromszáz évvel Napóleon hódító hadjárata után újra francia erők szállják meg Észak-Olaszországot. Ráadásul abban is kisérteties a hasonlóság, hogy ezúttal is, mint Bonaparte tábornok idején, sokan kifejezetten örülnek az idegenek érkezésének, mert…..
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
Kevés olyan belsőégésű motorral hajtott autó létezik, amelyből annyi kis manufaktúra készített már villanyhajtású változatot, mint a Fiat 500-as. Az egyik villanyfiat-átirat, a milánói székhelyű Castagna luxusvillany Fiat 500-asa ráadásul nemrégiben be is írta magát a…..
Volkswagen Nils, Audi Urban Concept, Opel RAK és végül, de korántsem utolsósorban Renault Twizy. Remélhetőleg egy új kor hírnökei. A jövő takarékos és trendi városi villanyautói, amelyek pont akkorák, amekkorára egy vagy két ember szállításához szükség van. Csak annyit…..
RealMan 2011.10.19 11:56:36
@Bambano:
Neked adok egy hangszórót, neked van igazad. Az autógyáraknak most ez nem célja, nekik még a hagyományos autógyártás hozza a profitot. Jelenleg egyetlen egy elektromos autó gyártó sem nyereséges, minden ilyen autón buknak..eszük ágában sincs csődbe jutni
RealMan 2011.10.19 11:57:31
@gatto nero:
Az egy játékautó, nem jó semmire, de arra nagyon
Zaftos könyvreklámot kanyarított Fiala és Vitray köré a Vasárnapi Blikk: a betelefonálókat rendszeresen kikapcsoló rádiós szerint az ismert tévés még úgy is a Kádár-korszak egyik legismertebb médiasztárja tudott lenni, hogy '56-ban disszidált (csak meggondolta magát…..
A Volksbank végtörleszteni óhajtó ügyfelei kezdhetnek reménykedni, hogy az eurózóna/világméretű piramisjáték beborulása hamarabb helyére teszi bankjukat, mint ahogy az Alkotmánybíróság megállapítja a végtörlesztés alkotmányellenességét. A formanyomtatványon ugyanis…..
A távoli - és bizonytalan - jövő ködbe vesző ígéretei és koncepciói helyett a Renault idén október elsejével, vagyis napokon belül elindítja villanyautó-programját. Nem a médiának, a kisszériás prototípusok tesztelőinek, kiválasztott városok, kerületek, intézmények…..
Régi, jó barátunk, Gyuri (tudják, ő az a furcsa srác a döbbenetes motorjaival) küldte az alábbi képeket. Csehországi barátjától kapta őket, nem is tudom, mit lehetne tanulságként levonni belőlük. Az biztos, hogy a mopedautók konstrukciós sajátossága a pillekönnyű műanyag…..
A Fisker tökéletesen hekkelte meg a szomszédos Lotus sajtótájékoztatóját a Frankfurti Autószalon első perceiben. Amikor a britek rutinosan üvöltöző szpíkere éppen belemelegedett a More Lotus than ever szlogen ismételgetésébe, Fiskeréknél megszólalt az egyik autó riasztója.…..