Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pelisandor

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Nesztek, rakenroll! 2015.07.08 18:16:52
A nyárnak még csak az első felénél járunk, de úgy tűnik, ennél jobb buli már nem lesz. Félre ne értse senki, sok jó találkozó van ilyenkor, klubok bandáznak, versenypályákon a legjobb időre hajtva vagy reptereken driftelve múlatják az időt az autóbuzik, és ez mind őrületes…..
Piaci rést találtunk és sajnos rés van ott is, ahol nem kéne: a dugattyú tetején. Az Égéstér 132. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez..
Belsőség Tekert Audit vettem 2013.02.10 12:02:22
- Szevasz Tibi! Figyelj, meddig vagy bent a héten? Mert vettem egy benzines A6-ost, ki kéne olvasni belőle ezt-azt.Azonnal hallottam Novoth Tibi (ex-Boschtechnikus) fojtott hangján, hogy csak a jólneveltségnek – és barátságunknak – köszönhetően nem küld el azonnal oda, ahonnan anno…..
Fontos kérdésem van: ki látott reggel hókotrót a magyar települések fontos tömegközlekedési útvonalain? Nem csak budapestiek játszhatnak. A kommentekben gyűjtsük össze a tapasztalatokat, hátha így hamarabb észbe kapnak a hómunkások. Mobiltelefonnal készült videókat is…..
Fontos, hogy nem szabad kiszámolni, mennyit költ az ember egy-egy évben autóra-motorra. Engem viszont akkor is érdekel, ha egyszer már belefutottam egy csúnya összegbe, amikor a Mazda MX-5 eladásakor egymásra raktam a szerviz-munkalapokat, és kijött, hogy csak tervszerű megelőző…..
Nyugi, én csak a pénzért csinálom Ha az igényesebb, tehát nem kínai vagy orosz autómárkák standjain ácsorgó lányokat, illetve a franciáknál látott srácokat pároztatnánk, valószínűleg új embertípus születne, a díszletemberé. Frankfurtban megfigyeltük, hogy forradalom…..
Múlt hétvégén a Hankook szervezésében részt vettem egy hétvégi amszterdami kiruccanáson, ahol sok más egyéb érdekes dolog mellett egy DTM és egy SEAT kupa futamot is sikerült megtekintenem – televízión. A Hankook a DTM sorozat gumibeszállítója, ami eléggé jól cseng a legnagyobb európai, a német…..
Utoljára a válság elején, 2008 őszén tartott aukciót a Veterán Autó és Motor, valamint a Oldtimer & Youngtimer magazinokat kiadó Oldtimer Press Kft. A következőre csak most, vasárnap, 2010. október 17-én került sor a Hungexpo Syma csarnokában. A korábbi időkhöz képest…..
Belsőség Új frontot nyitottunk 2010.05.26 15:43:00
Szaporodjatok, és sokasodjatok, és töltsétek be a tenger vizeit; a madár is sokasodjék a földön. Mózes I./1 Ideje volt már, tudjuk, tudjuk. Az idők szavára hallgatva mi is megcsináltuk Facebook-oldalunkat, hogy közösségünk sokasodjék, olvasóink ismerjék meg egymást és…..
Talán emlékeznek még az olvasók a londoni taxis cikkünkre az év elejéről. Ricz Tamás, tulajdonos, fuvarozó, vállalkozó, importőr egyben, nem sokkal később ezt írta nekem: "A cikk óta kisebb-nagyobb rendszerességel megkeresnek, hogy segítsek autót beszerezni, illetve - ami…..
Általános bölcsesség, hogy azok a gumik, amelyek remekelnek az üzemanyag-fogyasztás és a kopás terén, vizes úton általában rossz teljesítményt nyújtanak. Mai cikkünk blogposztja...
De nem, Jürgen nem viccelt. Csupán összeadott, kivont és rájött, hogy ilyen nincs, de meg lehet csinálni. 1989-ben a Genfi Autószalonon be is mutatták, igaz, akkor még Montana néven. Valójában egy kicsit mindenki értetlenkedve állt az öszvér előtt. Nem értették sem akkor, sem…..
Pár nappal ezelőtt határozott körvonalakat kezdett ölteni tízes listánk. Gyurmáztuk a jelentkezőket ide-oda, míg végül szűkült annyira a kör, hogy a Volvo, CX és Porsche után bemutathattuk a következő autót, a tegnapi Alfa 75-öst. Feltűnt azonban, hogy listánk egyre kevesebb…..
Az ember egy ilyen rendezvénytől nem vár értelmes dolgokat – a Tuning Show-t nem azért szeretjük. Hanem az olyasmikért, mint ez itt. A TDB “turbo diesel lefújó szelep” magyar találmány és gyártmány, és tökéletesen, valamint megejtően naprakészen illik abba a…..
pelisandor 2010.03.20 18:22:36
Ellepték a szerelők a matt fekete Golfot, amit ugye a belépőjeggyel lehet megnyerni. Kiderült az is, hogy milyen színű lesz. Kékes-zöldes, színváltós, pedig próbáltam meggyőzni az építőt, hogy hagyják matt feketén, szebb az. Éjjel viszik a kamrába, ott megkapja a nyolcvanhat…..
  Egy hétig voltunk távol, minden megtörtént velünk. De az öreg Mercedest elhoztuk a sarkkör alól, és már tett önerőből egy kört Kareszéknál, az utcában. Utólag már el se hisszük az egészet. Vélemények az azonos című írásunkról. A sztori eddig: 1.rész, 2.rész,…..
Küldenénk egy nótát. Mindenkinek, aki úton van, de főleg Csiknak. Veled vagyunk, Kopasz! Nem hagyhattam ki, ugye érzitek? :D Jó lesz ez, srácok, sínen vagyunk. A sztori eddig: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész, 6.rész, 7.rész, 8.rész, 9. rész, 10.rész, 11.rész, 12.rész,…..
Belsőség Megérkezett a tréler! 2010.03.07 12:50:00
12:12 Rövid hír: Megérkezett a tréler, most rakják fel az autót. Szerencsére 1200 kg-ra van hitelesítve, a Ponty 1150 kiló, legalább emiatt nem kell idegeskedni. A sztori eddig: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész, 6.rész, 7.rész, 8.rész, 9. rész, 10.rész, 11.rész, 12.rész, 13.rész, 14.rész,…..
pelisandor 2010.03.07 13:04:06
@Garp: Mert oda nem jutott Duct Tape, csak a lámpa köré. Ha ott is lenne, észre sem vennéd a sérülést. :-)
Amíg a tréleres autó - egy hármas BMW - megérkezik a két t-s Puttgardenbe, a társaság Csikós bagószagú, lepukkadt hotelszobájában múlatja az időt, optimizmusuk visszatért, folyamatosan röhögnek - magukon. A kopasz fázósan az ágyban fekszik, a paplan alá bújva, nem csoda, elég kimerült lehet. A…..
pelisandor 2010.03.07 12:32:49
Itt a kommandozentrale, online vagyunk újra. Aki azt gondolná, hogy az éjszaka végre eseménytelenül telt el, az keserűen csalódni fog. A reggeli bekapcsolás után csipogva jelezte a Nokiám, hogy üzenet érkezett, Csikós volt az: „Putgarden és Puttgarden két szép, észak-német tengeri város, kikötővel.…..
pelisandor 2010.03.07 12:27:49
@biker_kolee:
Nem reklamálni akarok, de a rendelős oldalra tehetnétek egy linket, ami a rendelhető pólók mintázatára mutat.
Hát nem, sajnos nincsenek túl a kompozáson. 21:49-kor, tizenhárom és fél kilométerrel a komp felhajtója előtt a Mercedes elkezdett lassulni, aztán megállt. Az ok: teljesen elment az olajnyomás. Sajnos ezzel már eddig is probléma volt, a korábbi konzíliumok túlságosan híg olajat diagnosztizáltak.…..