Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikerbiker

5 bejegyzést írt és 203 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A népességi adatokat megjelenítő „korfák” csúcsa érzékelhetően féloldalas: a legidősebbek között jóval több a nő, mint a férfi. Magyarországon legalább hét évvel magasabb a nők várható élettartama, mint a férfiaké. Mi okozhatja ezt a különbséget?..
Ha visszatekintünk a Fidesz- kormány elmúlt 9 évére világosan látszik, hogy 3 nagy alappillérre épül: a kommunizmus legsötétebb napjait idéző propagandára, a korrupcióra és az úgynevezett családtámogatásra. Az első kettő elég egyértelmű, viszont azon sokat gondolkodtam, miért pont ez a terület az a…..
Colomb - Béchar   A hírhedt helyőrség és a Légió büntetőszázada (Compagnie Discipline)     "Ha a légionista elrontotta este a gyomrát, és lidércnyomása van akkor Colomb-Bécharról álmodik. Aki ide kerül, az az emberi szenvedések legnagyobb fokán megy keresztül. A büntetőtábor melletti…..
Avagy: Útmutató vállalkozóknak hogyan juthatnak tripla nyereséghez, alig pár emberélet árán. Ez bizony nem vicc, sajnos éppen megtörténik, és rohadtul nem érdekel senkit... Miért? Mert ha nem a te kerted végébe telepít valaki ilyet, az téged nem zavar, a hatóságokat még kevésbé, a média meg a…..
Anyaúristen Szemét ügy 2018.05.07 12:45:04
Április közepén érkezett a hír, hogy közel száz településen, köztük Fóton is elmarad a lomtalanítás, ugyanis az ezzel megbízott Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. autói annyira rossz állapotban vannak, hogy ezt a plusz megterhelést már nem bírnák el. Sajnos, ahogy az várható volt, az illegálisan…..
Reflektor Magyarország döntött 2018.04.14 08:00:00
  A választások estéjén fél Magyarország letargiába süllyedt. A pártok értelmetlennek érezték az elmúlt négy év építkezését (sokaknál inkább csak vergődést), a civil szervezetek felzizzentek, ahogy elképzelték a nyakuk köré fonódott kötél szorosabbá válását, az…..
mikerbiker 2018.04.15 07:27:43
@-JzK-: Nemtom kivagy, de kurvára igazad van.
A magyar posta megtalálta a megoldást arra, hogy mi a teendő ha valami rosszul működik! Méghozzá a legegyszerűbb választ: Korlátozni kell a szolgáltatás hozzáférhetőségét. Ez senkinek sem lehet idegen, a szerencsésebbek csak a történelemórákon vagy nagyszülőktől hallottak a jegyrendszerről, amikor…..
Orbán a választások utánra tolja, hogy be kelljen számolnia a valós államadósságról. Akkor rögzítsük itt és most: minden idők legnagyobb magyar államadósságát az Orbán-kormány produkálta. Ez a tény. Vita van a magyar kormány és az Európai Statisztikai Hivatal között: a kormány a magángazdasághoz…..
mikerbiker 2017.10.25 13:21:28
A Fater vett tíz éve agy nyomorult Citroen Berlingo-t 2milláért,10éves Frankhitelre. Nem azért vette frankhitelre mert hülye, hanem mert szándékosan ezt nyomták a bankok(a kormány tudtával vagy sem az most tökmindegy,tudták hát hogyne tudták volna.....)
Azért mondjuk hülye volt hogy Citroent vett de ebbe meg ne menjünk bele....
A Lényeg hogy: tíz éve adósodott el és nem most amikor még mindíg fizeti az akkori hitelét,pedig azóta már 8 millát kiperkált!!
Lehet leszögezgetni hülyeségeket csak nem éri meg,mert később rábaszol amikor egy hülyeségre építesz kártyavárat még több hülyeségből.....
Lehet nyöszörögni az áfakulcson, az adókulcson,meg a nyugdíjakon,csak akkor tegyük már hozzá hogy aki anno átlépett a magánnyuggerbe az akkor és ott bukta az addig állambébinek befizetett zsetont... legalábbis asszem, mert én sem vagyok még nyugger mint ahogy te sem...
És persze tegyük már hozzá azt is hogy amíg 120 bruttód volt addig többet kaptál kézhez mint amikor 150 bruttóra emelték a béred...
Ez fölé meg ugye csak akkor ment a zsé ha látástól mikulásig toltad a melót...
És hát persze azt is tegyük már hozzá hogy az államadósság stabil csökkenő pályán van, ami szerintem a lényeg lenne, mert pölö a Fater hitele 7évig csak emelkedő pályán volt.....
Úgy azért baszottnehéz előre haladni ha közben valaki vasmacskát kötöz a farkadra mert neki azaz érdeke hogy TE egyhelyben állj....
és fizess életed végéig...
  Két kozmológiai elmélet: az ősrobbanás és a fény lassulása Korábbi írásomban ( Volt-e valójában ősrobbanás, vagy a fény sebessége lassul?) két kozmológiai elméletet fogalmaztam meg, egyik a jelenleg széles körben elfogadott ősrobbanásé, a másik ennek alternatívája, amely a fény csökkenő…..
mikerbiker 2017.08.11 10:49:58
A nemzetközi sajtó Washingtontól Bécsig hírt adott az újabb kormányellenes megmozdulásról. Lengyelország mind inkább magára marad az unióban és félő, hogy a végén hátat fordít a szervezetnek...
Egy erdei tisztáson álló rönkház látványa meghitt és romantikus gondolatokat inspirálhat, kivéve ha egy Nick Cave lemezborítón találjuk. Természetközeliség, faillat, egyedi külső jellemző a hengerekből rótt épületekre és könnyen verhetünk a falba képszöget beton…..
mikerbiker 2017.05.09 19:58:44
@Janossz: A fenti árkalkulátor biztos lehetsz benne h nem száraz vagy kiszárított fára vonatkozik.
Akkor meg, bizony repedni fog.
A fa olyan,fogja magát azt száradás közben elreped...
Mondjuk attól még nem szar az egész, de melósabb mindenképpen.
Aki ilyet szeretne annak azt javaslom legkevesebb 1,5-2 évig csak olvasgasson utána mindenféle szempontból,nagyon de nagyon alaposan.
Pölö a kis kalkulátor sem számol az "egyéb nyalánkságok" rovatban elnyelődő milliókkal....
Az olvasgatást meg kezdheted itt:
lokomatutit.blog.hu/2012/01/30/ezert_birom_en_anyagilag_ezt_a_sok_szart_avagy_hogyan_epits_passzivhazat
Kedves Kiss András, Jabronka Richárd és Puch László, vagy akit illet! Az „A Fidesz autista gyereket használt fel Kunhalmi és Botka rendezvényének megzavarására? – videó” című cikketekhez szeretnék hozzászólni, ha tetszik segíteni nektek, mivel alighanem fogalmatok sincsen arról, hogy mi az az…..
Dacára a 15 milliárd forintos agymosásnak, a rengeteg aljasságnak és hazugságnak, masszív vereséget szenvedett Orbán népszavazása a (nem létező) kötelező kvótáról. Stratégiai hibát vétett Orbán, amikor elhitte magáról, hogy képes a vízen járni és meg tud nyerni egy olyan népszavazást, ahol az…..
Saját hazugságainak mocsarába fulladhat bele az Orbán-rendszer. Tarthatatlannak tűnik ugyanis az a stratégia, hogy látszólag betartják a törvényeket, ám bírósági eljárásokat megkerülve, törvényi kötelezettségeket kijátszva a feje tetejére állítják a jogállamot. Értsük ezt úgy, hogy lassan nehezebb…..
mikerbiker 2016.06.21 14:58:41
@pamut: Ha mindenkit utálsz akkor kire fogsz szavazni?
mikerbiker 2016.06.21 15:11:06
@MACISAJT: Bérfikázókkal és meggyőződéses gyűlölködőkkel van tele az Index "független"egésze. A Fidesz persze megcsinálta az ellenfikázó cégeket,és hát persze, ők is ellopják a magukét, mint minden politikus az egész világon, ami a nem mindegy hogy mi az ami marad.....de akiket itt látsz fröcsögni azokkal nem tudsz értelmesen beszélni.
mikerbiker 2016.06.21 15:31:57
@MACISAJT: Na erről beszéltem.
Bekezdek egy érdekes hibával, amitől nagyon megtud ilyedni az ügyfél és nagyon hasonlít arra ha lemerül az akkumlátor.A legutolsó két szériája a C-nek 204;203 ugye én ezzel különböztetem meg a tipusokat, de máshol is lehet hallani ezeket a számokat, nem is beszélve az új 212 új…..
Vendégszerzőnk, Szabó Gergely, a Pénzriport szerzőjének írása Azzal szeretném kezdeni, hogy saját oldalam, a Pénzriport sem a jegybanktól, sem más külső forrásból soha semmilyen támogatásban nem részesült. Szakmai nézeteink is részben eltérők: míg a jegybank a múlttal folytonosságot vállaló, jövőre…..
mikerbiker 2016.05.06 15:49:12
@nagybalfasz:
Gratulálok hozzá.
Remélem az orvosi költségek nem lesznek túl magasak.
mikerbiker 2016.05.06 19:58:53
@MikeBoy: Természetesen. Ha viszont van valami olyan az "örökségedben" amiről nem szeretnél lemondani,ilyen vagy olyan okokból,akkor kénytelen vagy ezt az adóssággal együtt "elfogadni". Csomagban kapod az áldást,nincs válogatás. De ennek amúgy pont semmi köze a témához. Vagy nem?
mikerbiker 2016.05.06 20:11:47
@GNDL: Persze,a háttérintézményekben dolgozó tízezrek nem választhatóak. Mondjuk asszem éppen lecserélik a nagyját.....A rendszer meg olyan amilyen. De ha a szigorúan "pártatlan" vaslogika mentén haladva, ti itt ezen a szent helyen,mindenkit akinek más a véleménye, azt mind lehülyézitek és/vagy fideszbérencezitek,azzall a kivánt hatás éppen ellenkezőjét éritek el. Ugyanis ha ezeket az embereket meggyőznétek,és nem kiutálnátok, akkor talán valóban más eredmény születne a választásokon. Mellesleg még mindig nem értem hogyan lesz nekem más kárára több,ha a sajátomból(az enyimbül!) kevesebbet fizetek be?