Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jatekblog

20 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ingyen letölthető az Aquadelic for Becherovka Game teljes verziója! A népszerű hajós játékkal szabadon száguldozhatsz tengeren és folyókon. Gyorsan és ingyen letölthető, könnyen telepíthető játék, nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek! Aquadelic for Becherovka hajós játék…..
Ingyen letölthető az Age of Empires harmadik, legújabb részének demo verziója! A kiváló stratégiai játékkal hajókkal csatázhatsz, városokat építhetsz, részese lehetsz a középkori háborúknak és fejlesztheted a stratégiai tudásodat! Remek játék már demo verzióban is! Ha…..
Ingyen letölthető a Dunes of War Panzer Elite Action tankcsata szimulátor és stratégiai játék demo verziója! A 2. világháborús afrikai csatamezőn remek grafikával és élethű hanghatásokkal vezethetsz egy igazi tankot. Próbálj ki egy német, vagy egy szövetséges páncélost, gyerd…..
Ingyen letölthető az 1848-as Szabadságharc stratégiai játék, új, teljes verziós változata! Kötelező játék klasszikus! Fordítsd meg a történelem kerekét és vidd győzelemre a magyar csapatokat, gondold újra a csatát, mentsd meg az országot. Új stratégiával legyőzheted az…..
w Az új tulajdonos 2008.03.27 08:00:00
Ez a topik az itt nyüzsgő tőzsdecápák, -pontyok és -teknősök eszmecseréjének helye. Tippek, jóslatok, eeekkora shortot fogtam!, satöbbi.Mint ismeretes, Gyurcsány Ferenc azt találta ki, hogy részvényhez juttatja a magyar lakosságot, mire az gyorsan bepolgárosodik, felismeri a…..
Terminus Technicus Szabadesés 2008.10.23 13:53:17
A Világ tőzsdéi folyamatosan zuhannak. A Forint az Euróval szemben az elmúlt hetekben 230 Ft-ról, 280 Ft-ig gyengült. Az olaj, a kukorica és a búza ára megfeleződött. Zuhan az ezüst és az arany, szárnyal a dollár. Mi folyik itt?A magyarázathoz egy kicsit vissza kell mennünk az…..
w A trutymó titka 2008.08.25 06:00:00
Eszkatológia (gör): a világ végével, az emberiség történetének befejeződésével foglalkozó vallási és filozófiai terület.A vallásról és a filozófiáról kiderült az eddigi történet során, hogy semmiféle egzakt tervet nem lehet rájuk alapozni, egy kivétellel: az emberek…..
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..
jatekblog 2008.08.26 20:20:52
A BBC négy tévéműsorában és négy rádiós vetélkedőjében csaltak a producerek, volt, hogy az alkalmazottak nyertek a betelefonálók helyett. A BBC-nek a csalásokért most 400 ezer font bírságot kell fizetnie. A brit közszolgálati rádiózás és tévézés történetének eddigi…..
Már hozzászoktunk ahhoz, hogy a pénteki ajánló inkább a mérlegelést segíti, van-e olyan film, ami miatt érdemes otthon maradni, vagy legalább a videót beállítani. A kínálat ma sem túl bőséges, de ez így van rendjén: a péntek a nemzetközi és hivatalos kocsmanap. Sorozatok…..
jatekblog 2008.08.01 22:05:57
A beharangozók vidéki életről, csodálatos Zetorokról, meg tehéntrágyába fúló gumicsizmákról szóltak, de nem is értem, mi újat vártunk a Szőke Dunától, hiszen Szőke András már majdnem tíz éve ugyanazt a figurát nyomja, bármilyen díszletet húznak köré. Na jó, ugyanazt a…..
jatekblog 2008.08.01 22:03:18
Nagyon élvezetes és profi játékot találtam! Építs várost, amilyet csak akarsz! Megépítheted álmaid városát, vagy éppen rémálmaid városát házakkal, közintézményekkel, közlekedéssel, komplett infrastruktúrával. A játék nem igényel különösebben combos gépet, de ennek…..
Spamdog lőtte ezt a videót, amin kiderül, hogy az HBO a Törtetőket ma este logó nélkül sugározta, nem mintha zavarna minket, csak szólunk. A sorozat egyébként rohadt jó, tessék nézni logóval, anélkül, mindegy. Ha valaki a jobb felső sarokba betolt "D"-re magyarázatot…..
comment:com Jön a magyar MTV Ikon 2008.06.14 16:42:00
Az MTV - mármint a Music Television, ne tessék megijedni, nem Gyárfás Tamás kvázi szentté avatásáról írunk - 2001 és 2004 között négy nagy jelentőségű előadót/zenekart tisztelt meg azzal, hogy ikonná avatta őket, ami jelen esetben abból állt, hogy pályatársakat kértek fel…..
Ha ezt előbb tudjuk, hogy a Nightwish ennyire jó zenekar, akkor már rég hardcore rajonganánk értük. A kérdés mindenestre örök: mi a fenét gurított szervezetébe táncosunk az alább látható produkció előtti órákban? De végülis mindegy is, inkább figyeljük meg a rendelkezésre…..
jatekblog 2008.06.14 14:00:02
Bevallom, nem vagyok egy nagy horgász, ehhez fűződő utolsó élményeim még gyerekkoromból származnak, amikor naphalat meg snecit fogtunk a közeli ruszki-tóban. Utoljára akkor volt pecabot a kezemben, ezért aztán engem könnyű megvezetni ilyen téren, laikusként nem tudom teljes…..
jatekblog 2008.06.13 20:08:28
A Homár is tapasztalt már ilyet több helyen, szerencsére Attila meg is fotózta, úgyhogy a kérdést ezennel az illetékeseknek szegezzük: Miért rohasztják meg a Rio Mare tonhalkonzerveit melegebb időben? Hogyan lehet az elpusztíthatatlan konzerv tartalmát olyan félig…..
jatekblog 2008.06.13 19:57:35
 A szocialista autóipar nélkül sokkal szegényebb lenne a világ, ez tény. Emlékezzenek vissza a szőrkormányvédők, masszírozós üléshuzatok és műgyanta váltógombba öntött ólomautókra. A panel előtt eltöltött órákra, amikor két-három szomszéd is összejött, hogy…..
Annyi fotót kaptunk Bálinttól, hogy ha azt mindet elő kellene hívatni, a gatyánk is rámenne, úgyhogy erőteljesen szelektáltunk végül. Nem lepődnénk meg azon sem, ha kiderülne, hogy fotóriporter és spontán szolgálatba helyezte magát, mert éppcsak alulról nincs képünk a lenti…..
Június 16-tól életbe lép az iskolaszüneti menetrend a BKV-nál, derül ki a cég közleményéből. Ez mondjuk nem is olyan meglepő, mert valóban most kezdődik a nyári vakáció. Az ugyan nem igaz, amit a cég állít, hogy „A menetrend változása kisebb-nagyobb mértékben…..
jatekblog 2008.06.13 18:58:33
Pénteken úgy gondoltam, ha már elaludtam, akkor megéri a 400Ft-os vonatjegy, hogy BKV helyett az elméletileg gyorsabb vonattal közelítsem meg hőn szeretett munkahelyemet Kőbánya-Alsón. A Nyugatiból indultam, megváltottam a jegyemet és vártam az indulást. Áthaladtam az Index…..
  Tavaly nyáron egy nagyon kellemes olasz városban nyaraltam a szüleimmel, és a kisebb családdal, bátyám gyerekei felesége, nagybátyám, annak a családja, szóval rengetegen voltunk. El sem hittem hogy valaha elmúlik a fejfájásom, miután kiszálltam a kocsiból, 3 gyerek…..
jatekblog 2008.06.12 12:16:52
[UPDATE 2009.07.09: Nos, az ember az idő és élete előrehaladtával hajlamos felülírni régebbi kimondványait, gondolatait. Az utóbbi időben tapasztalható, általános elgyökeresedés a BKV ellenőrök között pedig erre késztet engem is, ezért megkövetem magam, és azt mondom: nem…..
Forrás: Weborvos.hu 2008-06-11 11:40   Betiltott étrend-kiegészítők Az országos tisztifőorvos közleménye több étrend-kiegészítő termék forgalmazásának megtiltásáról. Az országos tisztifőorvos közlerményben hívja fel a potenciális…..
Régen volt várvédő játék, pedig az Egri csillagoknak nagy sikere volt anno. A Strong Bow valami hasonló, és bár kicsit lassú sodrású, megvan benne minden kötelező játékelem a fejlesztési lehetőségektől a legyártható egységekig. Az egészet übercuki grafika koronázza meg,…..
jatekblog 2008.06.12 10:54:00