Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hartog

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Szombaton nyerte meg a Bajnokok Ligáját a Barcelona futballcsapata. Nem tudom hányan szeretitek a focit, de aki igen, az biztosan ismeri a Barcelona csapatát. Bizonyára azt is felfedeztétek, hogy edzőjük, Josep Guardiola szinte mindig öltönyben van és rendkívüli módon ügyel…..
A futball egyik bűvöletes tulajdonsága, hogy ugyanazt a mérkőzést tízezer néző húszezerféleképp látja, és ennek következtében vég nélkül lehet vitatkozni felette. Az egyikük Cervantes korából veszi a hasonlatait, a másik az afganisztáni helyzet szakkifejezéseivel elemzi a…..
A New Jersey orosz csatára mindhárom Devils-gólban szerepet játszott. Az Atlanta sorozatban ötödik vereségét szenvedte el. A Nashville újabb győzelmével lépéselőnybe került a Calgaryval és a Detroittal szemben.New Jerseyben kapott ki a bajnokcsapat, elsősorban Ilja Kovalcsuk…..
A Carling Cup döntője miatt csak nyolc mérkőzést rendeznek a PL-ben a hétvégén. Miután a MU már kedden letudta az erre a körre kiírt feladatát, így egyértelműen győzelmi kényszerrel lép pályára a Chelsea és az Arsenal is. Valami azt súgja, hogy az Ágyúsok jobban megizzadnak…..
Hartog 2010.02.27 22:08:51
news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/8541108.stm

Ryan Shawcross named in England squad for Egypt match - ez most valami hülye vicc???
... apám büszke rá, hogy ezeket ő mind látta és átélte és nem gondolta volna, hogy 2010. februárjában, amikor 80 éves lesz, születik erről az átlagos történetről egy írás, egy blog születésnapja alkalmából.1938 Azzal kezdődött, hogy apám a bátyja kinőtt cipőjében ment…..
Hartog 2010.02.22 22:13:15
Megint egy válogatással jelentkezik vb-történeti sorozatunk, ezúttal a világbajnokságok történetének legbotrányosabb meccseit vesszük sorra. A kritériumrendszer ennél már nem is lehetne szubjektívebb, de próbáltuk úgy összeválogatni a lista résztvevőit, hogy igazán nagy…..
Hartog 2010.02.14 15:36:52
@tonhalakhat: te nem léderer ákos vagy véletlenül? :D hiányolni a holland-portugált a legjobb meccsek közül... hát. viszont innen én is hiányolom. a poszt címét látva azt hittem, hogy az lesz majd az első helyezett. az a meccs a futball megcsúfolása volt.
Mint hetero pénisz egy törökfürdőben, úgy lógott a levegőben már hetek óta, hogy 2010 elején top4 helyett top3-ról fogunk beszélni. Aztán szombat estére már a vak is láthatta, hogy valami elementáris csodának kell bekövetkezni ahhoz, hogy a dobogós helyeken ne az…..
Nou San Trafford Kezeléskényszer 2010.01.17 23:59:00
Szomorú, már-már szánnivaló dolog, hogy egy amúgy sokra tartott fiatal nem az adottságaival, cseleivel, góljaival bizonyít, hanem arra világít rá, hogy a sportpszichológia hiányszakma. Azóta, hogy a belterjes belga bajnokságban második profi évében a csúcsra jutott, a standardos…..
Szerettünk volna az afrikakupák hagyományosan elbűvölő miliőjét meglovagolva diskurálni, de a togói küldöttség néhány tagjának életét és a "tiszta" torna esélyét is elvette a péntek esti merénylet. A beharangozó posztban vázolt feszültségekből kiindulva azért…..
Nou San Trafford NST Kéttojás I. 2010.01.02 16:00:00
Következő szerzeményünk alapötlete teljességgel nélkülözi az eredetiséget, ellenben rövid, szórakoztató pillanatokat kölcsönöz minden, szilveszterezésben megfáradt és a lassan bepörgő mókuskeréktől rettegő szervezet számára. Tovább után néhány képpárt találtok, ahol…..
Hartog 2010.01.02 19:11:09
@nasteey:

Guillermo és Gustavo Barros Schellotto
Shota és Archil Arveladze
Philip és David Degen
Emanuele és Antonio Filippini
Artyom és Arman Karamjan
Négy kiadó hely maradt az Európa Liga legjobb 32 csapata között. Az A csoportban az Ajax már biztosan továbbmegy, hozzájuk csatlakozhat Juhász Roli, vagy rosszabb esetben a Dinamo Zagreb, a B csoport pedig a legizgalmasabb csatát hozza, hiszen Valencia, Genoa, Lille hármasból bárki…..
Előttünk nincs akadály, terjedünk, mint a ragály – újabb outsider a PL-volán mögött. A lehetőséget máskülönben arra használnám, hogy alaposan kiröhögjem az önmagába szerelmes, ötven éve ködös bűvöletben leledző nagy marha brit futballt, de erre most végképp nincs…..
Hartog 2009.12.17 13:30:54
@drosiii: háromra sajnáljuk együtt adét... :DDD
Az Antikrisztus, a Bárány, annak imádása, és a huszonnégy vén után az éterbe hatol az újabb apokaliptikus motívum: huszonnegyedszer zakatol a Rorschach. Rendületlenül keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé,…..
Hartog 2009.12.17 13:23:13
Hartog 2009.12.17 13:27:08
@Kettészakad a pálya középen jön fel a víz: én ezen röhögtem a legnagyobbat :D
"You're going to reap just what you sow" A hagyományosan sorsfordítónak tekintett év végi meccsdömpinghez közeledve kifejezetten érdekes fordulóra számíthatunk a PL-ben. Két olyan találkozót is láthatunk a hétvégén, ahol a top 7 tagjai csapnak össze; ráadásul pont azt…..
Először is, akkor biztosan jobban érdekelnének az elektronikai kütyük, és az iPhone-omat és a notebookomat is ezekkel a fekete-fehér Gareth Pugh tokokkal védeném. A csodás, grafikai mintás iPod 'kagylóborítást' 87, a laptop skint pedig 125 dollárért kínálják és…..
Elérkezett a playoff visszavágó fordulója, ami a nemzetek közti futballversengésben talán a legizgalmasabb fázis a VB-k és EB-k egyenes kieséses szakaszai után. Eléggé ánlájkli, hogy további vébéújoncok jussanak ki a tornára, de mi minden tőlünk telhetőt megtettünk, minden…..
Michael Jordan, David Beckham, NST-Rorschach – de jó ezt kimondani. Idén huszonhárom év után nyert meccset magyar csapat futballvébén, de a huszonhármas számot további számos misztikum övezi, míg nekünk csak egy újabb lépcsőfok a halhatatlanság felé – tovább pörög a…..
Lassan befészkeli magát az agyakba, hogy nyomják az íreket agyagba ezek a francos franciák azon a két francos pótselejtezőn. Nem biztos, hogy itt kell újoncot avatni, mégis sor kerülhet rá, ezt a témát járjuk picit körbe. Kitérünk egy csokor hétvégi bajnokira is, ahonnan Niangék…..
A sértettség ritkán vezet konstruktív gondolatokhoz, még akkor se, ha jogos. Nem tervezünk szennylapszemle-rovatot indítani - mivel köt a munkánkkal szembeni igényesség -, de a Daily Mail legutóbbi agyszüleményénél (A PL ötven legrosszabb csatára) le kell lassítanunk egy…..
Hartog 2009.10.26 21:51:22
@Mr.AT: jogos :) lehet, hogy a gólkirályi cím miatt emlékeztem rá úgy, hogy egyértelmű No. 1 volt. Cartmant pedig egyértelműen a Musztángok nemzették, ezekkel a méretekkel valószínűleg valamelyik védőjátékos
A jubileumi tizedik fordulóhoz érkezett Európa legnívósabb bajnoksága. Az erőviszonyok kezdenek kristálytisztán körvonalazódni. Bár a bajnokcsapat nevét még csak félve mondanánk ki, de tuti kiesőnk már van. A hétvégén világraszóló rangadót (Liverpool - MU) játszanak, de…..
Hartog 2009.10.24 17:47:13
Nem telhet el egy valamire való NST-olvasó napja futballközhelyekkel való találkozás nélkül, de abba viszonylag ritkán gondol bele amikor hallja, hogy valójában mit is jelenthet ez a marhaság? Most újfent erre próbálunk meg választ adni, így elővettünk, megfejtettünk…..
Hartog 2009.10.23 16:34:38
@váév építők:

Hicks és Gillet féle fordítás: már rég kirúgtuk volna ezt a nyávogó spanyol gorillát, ha Jürgen nem cseszne felvenni a telefonját
Hemzseg a rangadóktól a Bundesliga kilencedik fordulója, és ebből végre talán láthatunk is valamit. Mindenki, aki a Sportklubra acsarkodott egy szezonon keresztül, most törpejárásban kerülje meg a székházat, miközben köteles felmondani Klausmann Viktor családi történetei közül…..