Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2fast2furious

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
2fast2furious 2013.02.18 11:10:28
@Grifter: Én nem azt mondtam, hogy ezek szabályos dolgok, de nem rendkívüliek, mindenhol előfordulnak, ha nem hiszed el menj el a németekhez és nézd meg, láttam már ott is ennél durvább dolgokat is, a gyalogosok pedig előszeretettel szeretnek a buszok előtt szabálytalanul átszaladgálni, szerintem ez is legalább akkora szabálytalanság, mint amikor az autó megelőzi a buszt a záróvonalon, tehát ha elütik magára vessen.
Hogy miért? Nem is tudom, kicsit azért gyanús... (katt a többiért!) ..
2fast2furious 2012.02.03 11:36:11
@kombusz:

Nem védeni akarom a tulajt, de abban szerintem simán igaza lehet, hogy biztosítási csalás a dolog, én is találkoztam már rengeteg olyan esettel, ahol a tulajnak van ismerőse a biztosítónál és egész enyhén törött autókat vesznek totálkárosra, sőt olyat is láttam már, hogy a baleset után még törnek az autón, hogy minél nagyobb legyen a kár, egyszerűbb ha a biztosító fizet, aztán pedig vesz a tulaj új autót, nem foglalkozik a javítással. A képek alapján pedig akkora sérülése nincs az autónak, hogy bontani kellene miatta, ha hibátlan bontott alkatrészekből tisztességesen megcsinálják az autót, majdnem egy szintre lehet hozni más hasonló sérülésmentes autókkal és egy esetleges későbbi baleset során sem lesz belőle semmi gond.
Egészen friss fejlemény: a biztosítóm felhívott, hogy minden vissza: az eredeti szerződésemet helyezik vissza, az újra befizetett, illetve fedezetlenségi díjként megfizetett összegeket pedig átvezetik a régi biztosításra.  Már csak arra lennék kíváncsi, ezt miért nem…..
2fast2furious 2011.09.08 11:44:25
Azért mindig meglepődök a blogokat olvasva, hogy milyen emberek vannak és ezeket a dolgokat még le is merik írni, a történet biztosítós részével egyet értek, a biztosítók szemetek egytől egyik, de hogy a blog írójának van azért pofája, miután megpróbálja megvesztegetni, a károsultat, még ő van felháborodva, hogy szabályos módon biztosítóval akarja a szerencsétlen intézni az esetet. Csak azt nem értem miért ilyen hülyék az emberek, hogy nem tanulják meg, bármilyen kis baleset is történik rendőrt kell hívni, mert később csak a gond van vele, hogy megpróbálják átbaszni őket és az autót vinni kell a kárszakértőhöz és a biztosítóhoz és a legkevésbé is a másik fél bónuszával kell foglalkozni, ha annyira fontos az neki, akkor választhatja, hogy a biztosító helyett ő kifizeti a kárt. Szánalmas a blog író hozzáállása is, hogy ahelyett, hogy kussolna, hogy ő volt a hülye mindenért mást akar hibáztatni, az nem a másik szabályosan közlekedő autós hibája, hogy nem látta meg, ha nem lát rendesen el kell menni a szemészetre vagy nem kell autót vezetni. Az meg, hogy a másik autóját, ami a korához képest teljesen normális állapotban van megpróbálja ócsárolni na az már tényleg szánalmas kicsinyességre vall, az meg főleg. Velem is történt egyszer, hogy okoztam egy kárt, a biztosító 1 milliót fizetett ki, az ő hozzáállásával 500 ezerbe sem lett volna, ha megoldjuk "okosban", de igazából engem nem érdekelt a dolog, megérdemelte az ember, mivel az én hibám volt, miattam került kellemetlen helyzetbe, szerintem az is teljesen jogos, hogy bérautót is kap a javítás idejére, mivel a károkozó hibájából nem tud azzal az autóval járni, a blogolónak is az undorító hozzáállása helyett inkább sűrű bocsánatkérésekkel kellett volna távoznia, egyébként az ilyen emberek miatt tart itt ez az ország, ahol tart ez a kicsinyes oldjuk meg okosban cigánykodás miatt. Ha annyira fontos a bónuszfokozat, akkor nem kell balesetet okozni, ha meg már megtörtént, akkor viselni kell a következményeit, ha hülye volt az ember. Negyedévente az az 5-10 ezer pluszba nem kifizethetetlen. Nekem ez a véleményem az egészről, ha velem találkozott volna a blogíró egy jó ügyvéddel azért polgári peres úton megfingattam volna az biztos.
2fast2furious 2011.09.11 09:53:26
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Szerinted az a helyszíni megállapodás és kárrendezés esete, amikor a baleset után, amikor a károsult eldönti, hogy megy a biztosítóhoz utána akarok vele még megegyezni? Amúgy meg, akkor el kell dönteni vagy kifizeted neki a kárt vagy betétlapot adsz..