Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az arculatfelelős

40 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi levélváltás történt köztem és a webtárhely szolgáltatóm között. Azt hiszem, nem is elemzem, ugyanis a szöveg önmagáért beszél. Kíváncsi vagyok a véleményetekre :) Elöljáróban leszögezem, hogy közel 1 éve állok kapcsolatban velük, és nem volt semmilyen…..
E poszt élesítésével egy időben mutatják be a Design Terminálban a Graphifesten, milyen is lesz a BKK új metró-(M), HÉV- (H) és dunaihajó- (D) logója. Pontosabban, hogy melyik pályamű nyert. Mivel én is ott ültem a zsűriben, kedves Urbanista-olvasók elsőként ismerhetitek meg a…..
Az arculatfelelős 2013.11.22 15:05:54
Mai hír, hogy az MNB 3,5 millió forintot fizet ki az új logója tervezéséért. A cikkből kiderül, hogy a mostani "új" logó az eredeti 1924-es áttervezett változata. Mennyire is kellett azt átterveztetni? A bal oldalon a régi logó látható, egy 1930-as évekbeli MNB elnöki…..
Az arculatfelelős 2013.08.23 01:02:56
@Roan: naja, egyenesen írva és nem két keret közé szorítva talán...
Nameg erőteljesebb karakterekkel...
Az arculatfelelős 2013.08.23 10:16:21
@igazi hős: Mondom: olyat kell megbízni, aki ért hozzá, és ilyen szempontokat is szem előtt tart a tervezés folyamán, nem csak egy pólóig terjed az agya, hogy az milyen f@szán fog kinézni, hanem látja a dolgot egy teljes rendszerben.
Lehet manapság színesszagoscsillivilli, színátmenetes, tükröződő, árnyékos cuccokat fotosoppolni bármire, de ha nem csak egyszeri alkalomra a monitorra készül, akkor előbb utóbb ki fog bukni egy terület, ahol nem, vagy csak erőlködve lehet az eredeti koncepcióhoz hűen megvalósítani.
Szabadúszóként ugyan otthagyhatod a napi 8 órás főállásod, viszont ez a munka olyan, mintha egyszerre több lovat próbálnál megülni. Nem csak az a feladatod, hogy kiváló terveket készíts, hanem neked kell új ügyfeleket találnod, kezelned a meglévőket, menedzselned a…..
Előképzés:- szülj két éven belül két gyereket. (a számok változhatnak, a lényeg, hogy ne legyen köztük egynél több a különbség)-  a gyerekágy alatt dobozolj-dolgozz-költözz-kezdj egy teljesen ismeretlen szférában új életet, akkor, amikor amúgy is minden labilis és…..
Dizájner leszek! Sorsolás! 2013.05.16 10:36:00
Kisorsoltuk a nyereményjáték nyertesét.A random.org volt ebben a segítségünkre: És a nyertes: Papszt Krisztina! Választása szerint logócsomagot nyert.Gratulálunk neki, e-mailben is értesítjük. ..
SzKaresz Gyufa barkács ötletek 2012.12.05 07:09:23
A mindent gyártunk cégek világában is kellő népszerűségnek örvend a barkácsolás. Ezt játék kemence sikere is jól bizonyítja. A bicigli feltalálása óta töretlen sikere mellet nem fog ki az idő a gyufa népszerűségén sem. Pedig gyújtóeszközök széles választéka alakult ki az idők folyamán. A gyufaszál…..
Az arculatfelelős 2012.12.16 03:42:25
Ma szembejött velem egy cikk, amiből kiderült, hogy a Mydentity igenis megelőzi a designvilág tendenciáit és az élvonalban mutatja a siker útját. A designerek, a divat és építőipar számára globális színszabványokat meghatározó kutatóintézet, a Pantone LLC bejelentette a…..
Aki csak egy kicsit is dolgozott a reklámszakmában, az tudja, milyen elképesztő visszajelzések tudnak érkezni a kreatív anyagokra az ügyfelektől. Ezeknek a legtöbbször nem tulajdonít sok jelentőséget az ember, csak igyekszik őket valahogy orvosloni. Néha azonban olyan kommentek…..
Tegnap kijött a Microsoft új logója. Kapott már hideget, meleget, volt aki nem érti, mi változott. :D Neked feltűnt, hogy eddig nem is volt benne semmilyen grafikai elem? Bizony! a színes kis ablakos az a windowshoz tartozott, a Microsoft eddig csak logotípiából állt, immáron 25…..
Elolvashatod ITT. ..
Hát nem cukik? ;D ..
Lágy, nőies, kalligrafikus, letisztult... ..
Párizsi magyar közösség felkérésére készített logó ..
Szép lett ugye?Kiadja az OWT. Letölthető, vagy online lapozható ITT.Az én cikkem a designerek és más otthonról dolgozók munkájához ad ötleteket. A cikkem: ..
Mitől jó egy logó? Egy jó logó jellegzetes, testreszabott, praktikus, szemléletes, a maga formájában egyszerű és közvetíti a kívánt üzenetet.Létezik 5 alapelv, melyek betartása biztosítja mindezeket.Egy hatásos logó:- egyszerű- emlékezetes- időtlen- sokoldalú-…..
Egy logó nem a márkád, mégcsak nem is az arculatod. Meglepődtél? Olvass tovább!Ezek megtervezésének és felépítésének különböző szabályai vannak, melyek együttesen alkotják üzleted, vagy terméked képét.Akkor mégis mik ezek? Szeretnéd végre tisztázni a fogalmakat?Márka:…..
Ezt az infografikát Vida Ági Nagy Babaszakácskönyve alapján készítettem. Nagyon szeretem a könyvét a babák hozzátáplálásáról, de az én vizuális agyamnak valahogy befogadhatóbb, ha grafikán láthatom, és könnyen kikereshetem a dolgokat. A grafika eredeti méretben ITT…..
Horgásszövetség által hirdetett pályázat, melynek célja a horgászat népszerűsítése a gyerekek körében ..