Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EzWokEn

9 bejegyzést írt és 247 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Láttam én már falon pókot, láttam én már fűben nyuszit, török börtönben pont nem voltam, de a Való Világ villájában a.k.a. A LUXUSBÖRTÖNBEN eltöltöttem 24 kobalt kemény órát, amikor volt szerencsém történelmi kárszegezés részese lenni. De tisztes távolságból, az eseménynek háttal, magzat pózban…..
EzWokEn 2018.11.06 21:51:47
@FájAzÉletÉsAVilágIs: hmm camgirl? linket! (bár a zuhanyzós jelenetét nézve... pfejjj)
Inkább Cintikéről kell jó anyag! :D

Az ember azt gondolná, hogy ez a PUA-s csaj úgymond egy szépbeszédű izé... de ez egy igénytelen sz*rpicsa!
Egy nulla ide vagy oda! Na, itt pont sokat számít. Trükközés vagy sima elbénázás vajon?  Kedves Homár! Tegnap a Westend Konkurencia - fehérnemű és fürdőruha- üzletében történt a baki, amit csak ma vettem észre, mikor otthon kicsomagoltam a vásárolt árut. A…..
EzWokEn 2016.12.21 10:56:40
ceginformacio.creditreform.hu/cr9311006674
Utolsó létszám adat: 0 fő

LOL! Az tök jó lehet úgy vezetni egy "céghálózatot", hogy se főnök, se alkalmazott...

Ám a bankkártya terminálos izé meg "normális eljárás", mivel a bankkártyásnak "nyoma van", azzal kénytelen elszámolni adózás szempontjából....
Tipikus taxis példa... azok járatták - járatják ezt a csúcsra!

A kp.-val azért lehet trükközni... ám lehet sima figyelmetlenség is!
(bár számomra inkább a vásárló részről... én mindig nézem "mit ütnek be", milyen blokkot kapok bárhol)

Ha meg a bankterminál nem működik (vagy erre hivatkoznak), lehet nyugodtan kérni a vásárlók könyvét... és minimum beírni!
Subba Freddie Mercury vs Kanye 2016.11.25 11:22:00
:D 25 éve ment el ez a zseniális kreatúra :( Inkább ostoba Kanye évfordulóját kellene ünnepelni B)  ..
A tegnapi beefben és könnyben gazdag adás után a változatosság kedvéért ma a beefelésé és a gimis osztálykirándulásos erotikáé a főszerep, majdnem körömtörésig fajuló seggfeszítésig, Zsóti pedig egy valóságos roast király, aki mindenkit leolt, de pozitív értelemben, nem bántásiból...
EzWokEn 2016.09.04 22:34:57
@HorseFucker: ÉN csak azt nem értem ilyen egy "jó" ajakfeltöltés!? O.o
Nem ilyen egy hibás és ezért perelik az orvost, ha ilyen gány munkát ad ki a keze közül!?

(amúgy szép lenne)
EzWokEn 2016.09.04 22:52:29
Azért a nézői szavatok:
kepfeltoltes.hu/160904/vv8onlineszavas20160904_www.kepfeltoltes.hu_.png

ZSÓFI - 20,75%
DINA - 17,72%
MICI - 12,13%
EVELIN - 9,84%
VIVI - 8,55%
ATI - 7,74%
ZSOLTI - 5,92%
TIVY - 5,15%
KRISZTIÁN - 4,26%
LÓRI - 3,21%
VIKI - 2,04%
SOMA - 1,89%
DÁVID - 0,80%

És amúgy én is a legvégére egy DÁVID - SOMA párbajt tudnék elképzelni!
Melyből a Dávid jön ki győztesen!

Illetve, hogy DINA és MICI a közellenség a nézők számára!
Remélhetőleg mihamarabb kiszóródnak... DINA a legnagyobb szarkeverő, a MICI meg odalapul, ahol épp érdeket lát (mostmég épp DINA-hoz)

A kiválasztás meg:
kepfeltoltes.hu/160904/vv8kivalasztas20160904_www.kepfeltoltes.hu_.png
7viki
2dina
1-1-1 ati-lóri-mici

Szal...
EzWokEn 2016.09.04 22:55:02
@EzWokEn: Mondjuk a szerintem a legérdektelenebb személy benn az ATI meg a LÓRI gyerek, a ZSÓFI-nak legalább volt (volt) csöcse!
A Pizza King évekig nyomult a 49 percen belül érkező pizza ígéretével, majd a szintidőt pár éve 39-re vitték le, amit sokszor nem sikerül tartani. Ezt azokból a levelekből tudom, amik rendszeresen érkeznek hozzánk a témában, csak mivel alapvetően piszlicsáré ügyek (késett a pizza, hideg volt a…..
Subba Subba másnap: Tejsavó 2016.06.23 07:24:27
EzWokEn 2016.06.24 01:58:05
@Nyúlkásfülű Koc: GOT MILK!?
EzWokEn 2016.03.25 00:55:50
A Korai Örömzenész Paizs Miklós, azaz Sickratman után a Korai Öröm-énekes Vécsi Tibor is facebookos koldulásra adta a fejét. Vécsi nem is volt fent a Facebookon, csak azért regisztrált, hogy Paizs sikerén felbuzdulva ő is gyűjtsön egy kis pénzt magának és a gyerekének. Ő azt írja, jelenleg 45 forint…..
NA NE! A magyar underground alistene, Paizs Miklós aka Sickratman leérkezett a padlóra. Segítsünk neki fölállni, én mondom!! Ha nem, akkor buzi-e vagy!  Szóljon Paizs Miklós: "HELYZETJELENTÉS Egyebet nem tehetek, minthogy kiírom ide a szégyenemet és a…..
EzWokEn 2016.02.28 21:56:15
Itt az újabb "közleménye", no comment!
www.facebook.com/Sickratman/posts/1273728852641713

"Két éve még ásatásokra jártam a nekem jó napokon, pl. -15 fokban csákányoztam, de szeretett kormányunk átalakította ezt a szegmenst is az útépítésekből származó pénz sokkal gyorsabb pénvisszaáramoltathatósága miatt, amiért ilyen munkát már csak teljes állásban végezhetnék, de ezt (a heti 5 fix munkanapot) a kiterjedt művészeti tevékenységem miatt természetesen nem vállalhatom."

Érted a "neki jó napokon", amikor van kedve dolgozni! Hát ez nem így működik kisapám 40+ évesen rákellet volna már jönnöd!

A világ ilyen... változik, ami 2éve jövedelmező munka volt, ma már lehet nincs is rá igény... Nekem is volt olyan, hogy megszűnt a munkahely tőlem függetlenül... mentem kerestem mást!

Vagy lásd eltűnt szakmák:
budapestvideo.hu/rovat/mestersegem-cimere
Harisnya szemfelszedő - kalapos - kefekötő - ötvös - szűcs - kalaps - szódács - szűcs - köszörűs!

Miért is? Mert tömeggyártás - gépiesítés, made in china és olcsón van új... fogyasztói társadalaom!

De erre mondom, hogy ne csodálkozzon már, hogy csődbe megy egy cég és megszűnik a munka vagy a főnöknek visszapofázik, akkor kirúgják! Jóhogy! Tudod én ahol dolgoztam mindenhol beleadtam apait-anyait, és megbecsültek! Nem rúgtak ki, stb.! Mert hasznos munkaerő voltam! (örültem, hogy volt állásom, amiből lesz pénzem kajára) Sokan azt hiszik alanyi jogon jár minden... hát nem! A céljaidért meg kell küzdeni... de hiába magyaráznám ezt személyesen neki, egy nulla az ember - egy csőd! A két gyerekét sajnálom csak, hogy ilyen az apjuk a "példa - az állítólagos példakép"!

Szüleim is 50+ évesek... és dolgoznak vagy legalábbis "próbálkoznak", ha valami nem megy esetlegesen, akkor mást próbálnak ők is - én is! Mindenki! Szal ez nem indok! Tény, hogy nem egyszerű a helyzet, de azért nem lehetetlen a munkakeresés Magyarországon is... még "keletebbre" még szarabb, szal inkább ezt becsüld, hogy nem éhezel!
EzWokEn 2016.02.28 22:09:37
@EzWokEn: (mostmár csak azért is követem a fejleményeket vele kapcsolatban!)

@taekxznn: Nem böki a csőrömet, azt azért írtam, hogy a te "megfogalmazásodban csak így érted meg", ha ezt mondom! (de engem nem személy szerint ő zavar, hanem a "céltalanul botorkáló emberek", akik más "támogatásából akarnak élni", aztán még ő csinál 2 gyereket, akikkel az ilyen döntései által (hogy ő művészkedik, de nem kap érte elég pénzt) tönkreteszi, hát mert még kaját sem tud nekik adni! Meg még őket használva koldul... nemhogy elmenne dolgozni!

Nekem nem a koldusokkal - koldulással sincs feltétlenül bajom! (hát még én is szoktam adakozni nekik) Hanem ahogy, meg ami! (írtam korábbi kommentben is, hogy akkor már inkább azt a fogyatékos gyereket támogatni, hogy "jobb élete legyen")

Nem ismerem a "munkásságát" (nem ismertem, most a hírverés hatásárá rágugliztam... De így sem mond semmit, ami maradandót alkotott volna számomra vagy te eltudod mondani te mit "értéékelsz benne")! De nem is az a lényeg, hogy mit alkotott (és az esetlegesen nekem nem is tetszik, de nem is erről van szó), még csak nem is arról, hogy 2nap alatt 4milliót összetarhált! Hanem hogy 2gyerekkel a háta mögött... 40-50+ évesen, nem épített ki annyi egzisztenciát, hogy ne 160 Ft-ja legyen... érted!? És a gyerekeit használja fel, meg hogy éhezik - éheznek! Érzed a különbségeket!? Mert óriási! (nem sajnálom tőle a pénzt, állítólag kellett neki... ha ennyi összegyűlt neki szerencsére akadnak olyan emberek, akiknek nem volt baj 2-3E forint átutalása (Az emberek nagy százalékának 2E Ft már nagy pénz, mint kiadás - adakozás - adomány)

Felelőtlen! Ízlelgesd a szót, hátha megérted!
Az Index hozzájutott egy olyan belső dokumentumhoz, amiben A Dal köztévés műsor szerkesztői és gyártói, illetve a Kállay Saunders Band képviselői megállapodtak arról, hogy nem volt semmilyen technikai probléma az énekes előadása alatt, egyszerűen Kállay énekelte rosszul a dalát az élő adásban...
Rajtunk ne múljon, Gábornak is segítsen aki tud!  Viszont tényleg annyira fogyat, hogy elbaszta a számlaszámát, itt a jó: HU40117730230033309400000000 SWIFT: OTPVHUHB :)..
EzWokEn 2016.02.28 21:44:04
@Matt_Kirby: Ne pont ezt magyaráztam a Sickratman-es poszt alatt... akkormár 1000x neki, mint a "naplopó életművésznek"... illetve így akkor Magyarország 80%-a kitehetne ilyen tarhálós posztot, hogy nincs pénzem kajára!
A tévében/filmben/irodalomban már mindent megírtak/leforgattak/megalkottak, áll a mondásban, és akkor ott van még a nincs új a nap alatt is, csak hogy jobban érezzék magukat a tévék kreatív producerei. Ez a mi kis magyar valóságunkra levezetve kb. annyit takar, hogy nem tud úgy egy…..
EzWokEn 2015.12.08 20:26:09
@Transylvanianmixedgrill: Majd jönnek az "nyugger - amatőr öregek" majd az állatok... végül a növények! :D
A nyárnak vége, de a nyaralások kapcsán születő posztoknak még bőven nincs. Olvasónk igazán sok energiát (19 levelet!) ölt az óriási koppanásba, ami Siófokon várta. És a sztorinak  nem az a legsúlyosabb része, hogy nem volt meg a szoba. Vajon hogy gondolták a helyi erők,…..
Csak a szokásos. ..
EzWokEn 2015.08.04 13:32:35
Ügyesen alkudozott a szerződéséről Szabó Zsófi akkor, amikor átigazolt a TV2-ről az RTL Klubra: havi egymilliós gázsit kap akkor is, ha egy percet nem szerepel a képernyőn, márpedig tavaly ősz óta mindössze 25 alkalommal láthattuk RTL-műsorban. A Bors infói szerint a színésznő…..
EzWokEn 2015.08.03 22:08:36
@EzWokEn: facebook.com/SzaboZsofifanpage
145E ember!? Úristen én valami szatyorba élek ezek szerint...
Közbe google - wikipedia...
"Jóban Rosszban (2009–2014) - színésznő (Betty Tanakis)"

Őőőő 5évig színészkedett valami ZS-s kat sorozatban és ez már "sztár"!? :O
(hát ha valakinek megér ez havi 1millát én nem irigykedek rá... biztos jól csinálja azt ami csinál... azt a nagy semmit... bár nekem az sem maradt meg, hogy bármit is csinált volna, mivel még a nevét sem hallottam idáig)

Vagy ennek van valami szexvideója!? Vagy eskü nem értem ezt a 145E embert és havi 1millát amúgy...
Nem az első és valószínűleg nem is az utolsó Extreme Digital posztunk, ami az ügyfélszolgálat tehetetlenségére és pronyóságára panaszkodik. Kedves ED, tényleg nem lehetne kicsit hatékonyabban és főleg udvariasabban csinálni? Utóbbi még csak nem is feltétlenül…..
EzWokEn 2015.06.01 23:19:00
@batgirl: Te a múltkori MM-es tablet posztod után bújj el...

Amúgy gyárts magad és problem solved! vagy veszel egy sparhelt tűzhelyet... elhunyt nagyanyótól elhozod, azt jóvan! Fával befűtöd a házat, vizet melegítesz rajta (bojler sem kell) és még kaját is tudsz rajta csinálni, míg fűtöd a házat! :DDD

Viccen kívül, ettől még miért nem lehet beüzemelni!? Max. azt a rózsát nem használja az ember... illetve típusszám alapján rákeres és esetleg megrendeli maga a pótalkatrészt, ha a ED semmit nem lép (bár a türelem nem derül ki, napba mennyi... ha csak pár nap 1-2hét, akkor ez ilyen... ha rendelős termék... 1hó és talán lesz belőle valami)
EzWokEn 2015.06.01 13:49:23
Én adnék neki faszos pofont is B)..
EzWokEn 2015.05.18 00:10:52
@AnChoR: Ez engem is érdekel... miért nem lehet publik!?
Úgy hallgasd, hogy neked is fájjon    rosszból is megárt a sok, jegeljük ígérem  ..
EzWokEn 2015.05.17 23:31:01
@Cyber punk: Az hagyján, hogy dagadtak... de akkor miért vesznek fel 2számmal kisebb ruhát!? Inkább igyéntelenek... a "fényűzés megy"... de a tükörbe belenézni és önkritikát gyakorolni már kevésbé... az a rózsaszín párduc egyenest siralmas... sztem még tevepata is látszik simán! Mondjuk ez összes cigó ilyen... putriba lakik... de fux meg merdzsó! Kifelé a fényűzés.. tipikus Győzike effektus, adócsaló senki, de aranyozott bútorok, meg milliós kocsik és sír, hogy nincs pénz... Ez a Miki gyerek Győzike 2 (hiányzott, mint púp a hátunkra, nekünk magyaroknak)

Amúgy sztem az egész Roma Klipp (RK) Studió egy jó kis pénzmosoda... valamire el kell számolni költségre a sok elcsalt - ellopott pénzt...
(uzsora meg prosti pénzeket - ugyebár ez a 2 "szakma" elég népszerű a cigóknál... valahogy "tisztára kell mosni" a money-t... vagy csak simán szeretik égetni magukat a neten!)