Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eventus

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Recsegnek-ropognak az Orbán-rendszer eresztékei. Szétbeszél a frakció a közoktatási törvény kapcsán, városvezetési jogaiktól és településeik bevételeitől megfosztott polgármesterek jelzik óvatosan, hogy nélkülük feles többség sincs a Tisztelt Házban. Orbán cserébe…..
Az önkormányzati lakásokat mára kihalás szélére sodorta az elmúlt 20 év privatizációs kényszere. A lepusztulás és panamázás oltárképévé vált bérlakások önkormányzati tulajdonosai tankönyvi igényességgel bizonyították, hogy az "állam rossz gazda". Ráadásul…..
Gulyásdemokrácia Megsértettek? 2011.01.19 13:37:00
Orbán Viktor szerint az EP-ben megsértették a magyar népet, amikor a kormányt diktatorikus hajlamokkal vádolták. Nem tudom, megkérdezte-e erről az egész magyar népet, én személy szerint mint a fent nevezett csoport egytízmilliomoda, a következő klasszikus politikai idézetet fűzném…..
Belsőség Panaszkodás F1-módra 2011.01.14 15:25:20
Olvasom az Indexen a hírt, mely szerint a pilóták panaszkodnak a túl sok kezelőszervre a kormányon. Kérem, kérem, sok a gomb? Na, srácok, itt a nagy alkalom hogy visszatérjen a H-váltó és a kuplung a játékba és száműzhetitek a sok gombot is. Kettő elég lesz: egy a víznek, egy a…..
Világkor A NASA pajzs 2010.10.31 15:49:00
A NASA nem vádolható kishitűséggel:  a Solar Shield pajzsot húz Észak-Amerika fölé, hogy megvédje a terület elektromos hálózatát a nyugodt időszaka vége felé járó Nap gigantikus kitöréseitől. A rendszer a Hold nélkül mindenesetre már…..
Nem történt meg a csoda, igaz azt én személy szerint nem is vártam.Néhány hónapja született meg a bankadó és nagyon úgy néz ki, hogy szeretett bankjaink nem is hagjyák ezt annyiban. Elkezdték ugyanis az ügyfelekre hárítani a költségeket:A Bankometer.hu 24 magyarországi bank…..
Frissítés, 2021 május: látom, hogy a mai napig jönnek a kattintások erre a posztra, gondolom, sokan a jövő évi választások apropóján túrják elő ezeket a net mélyéről, hogy bizonyítsák, hogy a Fidesz a jó választás.  Nekik üzenem egyrészt azt, hogy Orbán egy GECI, másrészt pedig azt, hogy 2018…..
Hogy ne csak egy reposzt jusson egész napra, kaptok egy másikat is. Nekem úgy tűnik, kettesgolf számára teljesen meglepő és új dolog, hogy egy használt autót akármilyen kereskedésben jóval kevesebb futott kilométerrel hirdetnek, mint amennyit valójában mentek vele. És…..
Feri évértékelt. Eleve "furcsa", hogy az MSZP bukott miniszterelnöke öntörvényűen osztja az észt, nem is hallgattam végig -hogy őszinte legyek egyetlen másodpercet sem hallgattam bele Fletó okoskodásába. Más, sokkal nagyobb probléma van a tegnapi…..
Igazi antiválságbombát kapott Roland az AXA Magánynyugdíjpénztártól, akik légkalapácsálló mosollyal, töretlenül hisznek egy alternatív jövőben, ahol még mindig és egyre inkább megéri az ügyfelüknek lenni. Persze csak ha nem zavarja, hogy évente többet bukik, mint amit…..
A Fideszt, mégpedig láthatóan elsöprő többséggel. Kívánja még az ingatlanadó, a ____adó és az *****adó ötletének elvetését, a korábban kivetett adók egy részének eltörlését, hétfőre Győzikét, péntekre a Dallast, valamint, úgy tűnik, a Bors magazint, amely a lappiacon…..
Végtelenül átlátszó "mindenki nyugodjon meg, erősek vagyunk és tesszük a dolgunkat" kormányzati propaganda kampányidőszakban – böszmeségVégtelenül átlátszó "mindenki nyugodjon meg, erősek vagyunk és tesszük a dolgunkat" kormányzati propaganda…..
 Szokásomtól eltérően nem fogok valami bevezetőfélét írni, hiába tanította meg jó néhány évtizede Juhász tanító néni, hogy bevezetés-tárgyalás-befejezés: ez minden fogalmazásnak az alapja; nem akarom én húzni az időt, nem akarok visszaélni senki türelmével, hogy…..
Gulyásdemokrácia Ennyi, Feri? 2009.03.21 11:22:00
Szóval mi lesz Gyurcsány után?Végre egy jó döntés tőle, ilyet utoljára nagyon elszórtan 2007 környékén láthattunk. Természetesen a "lemondás" hivatalos értelemben még nem lemondás. Amíg a konstruktív bizalmatlansági nincs benyújtva, addig nemhogy elfogadásról,…..
w Végjáték előtt 2009.03.20 06:30:00
Tisztújítás előtt áll az MSZP, ami azért lesz izgalmas, mert nincsenek a táblán tisztek. Gyurcsány Ferencnek a pártban nincs alternatívája. Ki lehet közületek méltó hozzám? – ezt a kérdést teszi fel nap mint nap a puszta létezésével. Ahogy jön-megy, okoskodik, magyaráz,…..
Vujity Tvrtko jól a fejébe húzta a baseballsapkát, és nekiállt oknyomozni. Kiderítette, hogy az „interneten keringő” egyik legnépszerűbb videó főszereplője Magyarországon él. Persze egyrészt a videó közel sem olyan népszerű, mindössze 400 ezren látták például a…..
 Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy kis sziget, ahol a kormány és a bankok úgy együttesen, nagyon, de nagyon elkúrták a gazdaságot. Most aztán van egy kis probléma a valutával, sokan az utcára kerültek, stb., stb. Ismerős a helyzet? A hasonlóságok aztán itt véget is…..