Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Torzonborz Torkosborz (törölt)

0 bejegyzést írt és 227 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A c|net az amerikai és nemzetközi tech-portálok között az egyik legnagyobb név, és sok mindennel meg lehet vádolni a szerkesztőséget, de azzal nem, hogy szélsőségesen Android-pártiak lennének. Annál érdekesebb, hogy a minden évben kiadott "az év 100 legfontosabb…..
Ha legközelebb tüntetést szerveztek: 1. A neonácik majomketrecét toljátok hátrébb a Jégbüfé mellett! 2. Ha valaki felszólal, előbb próbálja el egy tükör előtt. 3. Nagygyűlés előtt olvassátok el egymás beszédeit. 4. Egy szónok nem kaphat többet 10…..
A Freedom House által végzett, 47 országot vizsgáló, az internet és a digitális média átfogó értékelését célzó kutatás rangsorában Magyarország az előkelő 5. helyen végzett, Észtország, az Egyesült Államok, Németország és Ausztrália mögött. Hazánk a 2012-es…..
Tisztelt Bíróság! Kérdések egész sorával vagyok kénytelen a T. Bírósághoz fordulni. A T. Bíróság által a közelmúltban, Dr. Dániel Péter úr ügyében hozott ítélet olyan problémákat vet föl, amelyekre jogkövető állampolgári igyekezetem dacára sem találok választ. A T.…..
Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.09.27 20:40:55
@lyia:

"...Hozzátenném, nem a "ruszkik" kezdték a világháborúkat, se az elsőt, se a másodikat."

Molotov-Ribbentrop paktum.
1939. augusztus 23.-án írták alá, amelyben gyakorlatilag felosztották (a szerződéshez csatolt titkos záradékban) Európa keleti térségeit, és.a Baltikumot.
Ezzel kirobbantva a !!. világháborút.
Akkor tényleg nem.
Ghostwriter A jövő elkezdődött? 2012.09.08 16:47:38
Olvashattunk róla: terjedni akar a métely. A Jobbik elindult nyugat felé – az észak-kelet magyarországi megyékhez hasonló pozíciókat akarnak kiépíteni maguknak az ország fejlettebb felén is. Nyitányként ma Veszprémben szerveztek felvonulást maguknak. És megbuktak vele.…..
Rendkívül érzékletes példájával szembesülhetett a magyar újságolvasó annak, miként is terjed Magyarországon az antiszemitizmus, ha a két héttel ezelőtti (augusztus 24-ei) Élet és Irodalom Páratlan Oldalának Még Páratlanabb Glosszáin átrágta magát. Az oldalról eleve…..
ANNENN 100% sárm 2012.08.27 20:09:52
Valójában 100% Wool az editorial címe, engem azonban nem a kötött, gyapjú holmik fogtak meg a lent látható fotókban... A modell ugyanis elképesztően sármos, már nagyon régen láttam ilyen férfias férfit egy divatanyagban. Csodás, még sok ilyet! Fotók,…..
Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.08.28 07:15:32
@Zuzu Petals:

Nos kisanyám (mer valszeg csajszi vagy, a plázábbik fajtából),
én még véletlenül sem vagyok szexi, de eddig annyi Nő volt az életemben (mer független és gazdag vok), ahányszor Te csak álmodozol egy jó pasiról.
Kézcsókom drága...
Úgy látszik, hogy a hetedik kerületi önkormányzat elirigyelte az ozorai eredményeket és támadást indított a belvárosban szórakozó überdeviáns hippik ellen is. A hatásvadász cím és bevezető után a(z általam ismert) tények következnek. Az esetről, ami csütörtökön…..
Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.08.25 20:26:53
@dennisthemenace:

"Nagy Magyar Barátom!

Ne buzizzál, mert ha nem tévedek eddig minden háborúban seggbe lettetek kúrva... "

Nem "Nagy Magyar Barátom!"

Először is a joint szívása helyett, jártál volna inkább oskolába.

Ad 1: Akkor nem Írogatnál hülyeségeket.

a. ) Nándorfehérvári diadal.
b: ) Buda visszavétele
c: ) Pákozdi csata

... és még sorolhatnám.

Ad 2. Csak a mondat első betűjét, illetve a tulajdon neveket írjuk nagy betűvel.
Meglepő koalíciók lehetőségét veti fel a Republikon elemzése: egy most tartott választáson a modell szerint – hiába a többségibbé tett választási rendszer - senkinek sem lenne egyedül többsége, s ha nem akarnak a pártok megismételt voksolást, olyan lehetőségek maradnak, mint…..
Alternatíva Cafat Gárda 2012.07.19 14:29:00
Biztos voltam benne, hogy Bándy Kata meggyilkolása kapcsán előkerül a férfibűnözés fogalma, például mert van igazság benne, meg azért is, mert a feministák szerelemgyilkos gecik. Dr. Raskó Gabriella, aki remekbeszabott, hiánypótló, informatív munkát írt a férfi és a női…..
Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.07.20 10:52:12
@Vitéz Kőbányai Világos:

Semmi gond kicsi rigó!
Neked van igazad, a billentyűzet mögül okoskodva.

Ne törődj azzal az apró momentummal, hogy mint írtam, nálam tapasztalat az, amiről írok.

Hidd el, nem ijedek meg a saját árnyékomtól - épp azért mert ahol és ahogy felnőttem -, Te mucuska nyilván olyan helyen nőttél fel (gondolom a Marson), ahol nem találkoztál az általad oly nagyra becsült kisebbséggel. ( Ajánlom, vegyél a nevedre egyet-kettőt. )

Én vállalom, hogy rasszista vagyok - bár én ezt nem nevezném rasszizmusnak, de ebbe most ne menjünk bele -, és ha okoskodás helyett utánajárnál a témának, akkor tudnád, hogy e hazában a polgárok 68%-a rasszista, kirekesztő, és - ha csak gondoltban is, de a pokolra kívánja az általad hőn szeretett kátrányos helyzetűeket.

Ez van.
Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.07.20 10:55:42
@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

Küldjél e-mailt.
Megbeszéljük a részleteket.

Ha valóban odaköltözöl a Horváth Mihály térre - abba a házba, amit mutatok, akkor vállalom amit leírtam!
Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.07.20 11:56:50
@Vitéz Kőbányai Világos:

Legyen!

A Gekko (nomen est omen) nevű kirakat-libsinek válaszoltam, amire Te reagáltál.
Gondoltam visszaolvasod a közte és köztem történt eszmecserét, és arra reagálva kezdtél el Mucusozni.

A hátteret és tapasztalatot éppen Te vontad kétségbe, amikor arról értekeztél, hogy marslakó Vagy.

Nos. Akkor beszélgessünk a problémákról és a megoldásról.

A problémák.

Pro primo:

Két hosszú évszázada nem képesek integrálódni egy olyan társadalmi és szociális környezetbe, ahová jöttek. Senki nem hívta őket.
És csak egy példa, hogy félre ne értsd az érvemet.
Ha Te hívatlanul odaállítasz egy társasági összejövetelre, és ha nem az általuk elvárt módon viselkedsz, szerinted eltűrik?
Egész Európában, ahol tömegesen élnek gondok vannak velük, nem csak itthon.

Pro secundo:
A probléma ott folytatódik, hogy éppen a szocializálódás hiánya miatt, nem is lehet őket integrálni. Nagyüzemben termelik a segély-gyermekeket - hiszen így nem kell dolgozni, de lóvé az van! - a munka az viszont büdös.
Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a munkáltatók nem kapkodnak utánuk - nocsak! talán tapasztalat? - de 6 általánossal nehéz munkát találni.

Pro tertio:
Senki nem úgy születik, hogy rasszista lesz.
Az élettapasztalat hozza magával.
Amikor azt látja az ember, hogy a kertben megtermelt kevéske zöldséget learatja a réti néger,
akkor bizony rasszista lesz! Amikor azt tapasztalja, hogy tömegesen felszállva a buszra, ordítanak, köpködnek, szotyiznak, kötözködnek, akkor bizony rasszista lesz!

Természetesen tudom, hogy a többség között is vannak bűnözők, de ha megnézzük az arányokat, azonnal feltűnik a lényeg!

Hazánkban a börtönök lakóinak 30-40%- cigány, vagy annak vallja magát.
Ellenben a lakosság között csak 10-15% az arányuk.
Nem kell ahhoz matekzseninek lenni, hogy feltűnjön az arányok közötti különbség.

Slusszpoénként.
Vajon miért nem hallunk sváb vagy görög, vagy szlovák, ruszin, és egyéb kisebbségek integrálódási nehézségeiről? Lehet hogy azért, mert másképpen szocializálódtak?

A megoldás ott kezdődik, hogy nekik is szemléletváltozáson kellene átesniük.

-Nem termeljük a gyereket, ha nem tudjuk felnevelni.
- Iskolába járatjuk őket( a gyerekeket).
- Megtanítjuk őket a legelemibb viselkedési szabályokra (a gyerekeket).
- Dolgozunk.
- Tisztán tarjuk a környezetünket (Miskolc, Avas)
- Nem elvesszük, hanem megvesszük azt, amire szükségünk van.

- Cigány vajdát választunk (mert amikor volt, akkor ennyire nem volt rossz a helyzet), valódit - nem az önjelölt Győri vajdáról beszélek.

- Valódi párbeszédet folytatunk az Önkormányzatokon keresztül - falunap, búcsú és egyéb fesztiválok alkalmával - a problémákról és annak megoldására teszünk - közös - javaslatot.

- Megneveljük a bűnözői hajlamokkal rendelkező társainkat.

- Megígérjük, hogy minden erőnkkel azon leszünk, hogy csökkenjen azok számaránya(jelenleg 68%), akik rühellnek minket.

Konklúzió.
Ha e fenti pontokat véghez viszik, biztos vagyok abban, hogy jelentősen csökkenne az a 68%.

Nyilván nem tudtam e rövid idő alatt minden részletre kiterjedően írni, de a lényeg szerintem benne van.

Biztosan nekünk, a többségnek is változni kellene, de mint fentebb is írtam, a tapasztalat jelenleg azt determinálja, hogy "azonnal nézd meg a táskádat, zsebedet, ha cigány áll melletted!"
Elterjedt kép Magyarországon, hogy ez az ország tele van nácikkal. Igazából tele nincsen, de bármilyen gyülölködőből egynél több is sok. Hogy miként tudjuk megkülönböztetni a hazáját szerető embert a nácitól? A mai Izreali állampolgárokat ért terrortámadás után csupán…..
Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.07.19 09:29:06
@Gunther:

"Olvass el olyan blogokat, ahol szélsőséges izraeliek örülnek dolgoknak.
Hülyék mindenhol vannak."

Nálad a pont!
Izraelben ajvékolnak, hogy Magyarországon antiszemitizmus van, közben pedig Bibliát tép szét a biboldó, mert azt hiszi, hogy ezzel hazafias tettet hajt végre!

Siránkoznak a zsidók, hogy a holokausztot egyre többen tagadják/megkérdőjelezik, eközben pedig - jól láthatóan - genocídium folyik Palesztinában. 4,7 millió emberről van szó!
Messziről el szoktuk kerülni az énekes tehetségkutatókat, de a Fülöp-szigeteki X-Factorban olyat láttunk, amelyhez hasonlót tényleg csak nagyon ritkán. Már alapvetően az ritkaságszámba menő, hogy valaki rögtön az elején egy metáldallal induljon, de ha ez nem lenne elég, akkor…..
Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.07.11 18:18:26
@gaspen:

Neked nyilván a Tillinger Attila a stíluskirály.
Grat!
Hét év után új lemezzel jelentkezik az Emil RuleZ!, amelyről először a Lángoló Gitárokon lehet meghallgatni három dalt is. A Gyere Át! című album a 2005-ös zanga!zanga után az ötödik stúdiólemeze lesz a magát továbbra is csak hobbizenekarként definiáló együttesnek. Az Emil…..
Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.07.11 12:58:47
@Emil.RuleZ!:

Már megbocsássatok, de az első dalt követően, a másodikat meghallgatni olyan élmény volt, mint egy pohár Veuve Clicquot után rögtön egy BB.

A harmadik szám már ismét hozza azt, amit elvár Tőletek a plebs. De semmi többet...
Warpaint & Contrails @ A38 Hajó, 2012.07.08. Vasárnap a nyár talán legelviselhetetlenebb hetének utolsó estéjét a Soundkitchen szervezőcsapat tette kellemesebbé: este hattól a tetőteraszon fél tucat szimpatikus hazai csapat koncertezett, majd utánuk a hajó gyomrában az…..
a címe ennek a blognak, meg egy egész nemzetközi kampánynak, ami azt tűzte ki célul világszerte, hogy nyissuk fel az emberek szemét: lehet korrupció nélkül is élni. Ez egyben koncepcióváltást is jelentett a Transparency International (TI)  berkein belül, a hagyományosan a…..
A Fent és Lent irodalmi rovata jelentkezik Videóbíró Hajnali öt óra harminc perckor Kassai Viktor megemelte a zacskóját, évekkel ezelőtt, sok szipogás után lelécelő felesége szemérmére gondolt, szponzori gyógypapucsba illesztette lábfejét, kislattyogott a nappaliként…..
Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.07.01 18:19:15
@Tékás Lacika:

Az Exploited nem igazán szerencsés hasonlat, mivel legalább 10 éve totális thrash metalt nyom.
Hja, és vagy 8-10 éve nem adott ki új albumot.

A Rise Against jobb lett volna.
Az tényleg tisztán hardcore punk stílusban nyomja...
Tegnap megkezdődött itthon a meleg olimpia, jövő hét szombaton pedig újra Pride lesz az Andrássy úton. Nem történik semmi azok számára, akiket ez nem érdekel. Pedig most is, ahogy máskor is, fontos társadalmi gondolatok csapnak össze. A csupán egyenrangú állampolgárként élni…..
Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.06.28 11:36:34
@nova76:

Egyetértek Veled!

És ha már van külön buzi olimpia - hogy ne legyenek másodrangú polgárok -, akkor legyen néger olimpia, cigány olimpia, stb.

Ki volt az az eszement barom, aki ezt egyáltalán kitalálta? Csak nem egy meleg?
Netán direkt provokatív okból? Naná! Mi az hogy! Nagyon is!

Akinek pedig ez tetszik, az csókolja meg őket. Nyilvánosan...
Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.06.28 11:42:55
@is:

Nem kell!

Itt vagy Te. Már ez is módosítja a tudatom...
Egyelőre nem tudni, hogy ad-e ki lemezt a Shapat Terror, de az biztos, hogy itt a Lángoló Gitárokon meghallgatható két új dal is az egri rockzenekartól. Ezek közül az Új király címűben Tanka Balázs vendégszerepel, akit a Turbo énekeseként ismerhetnek többen. Ezen kívül még a…..
Szeretném, ha oldalukon tájékoztatnák az állás keresőket erről a hirdetésről. Utána néztem, a cég feketelistás, illetve az MKB felszólította a megtévesztő hirdetésének leállítására.Köszönettel:Fenyves Gabriella   Távmunka Jelentkezési határidő: 2012.…..
Egyre gyakoribbak a mobiltelefonunkra érkező spamek, amelyek már nem szimplán kéretlen reklámok, hanem többnyire valamilyen nyereményt, "ingyen pénzt" ajánlanak. Ki tud ennek ellenállni? Talán az, aki már túl van élete harmadik angol óráján, és ezért furcsának találja, ha azt…..
Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.06.21 21:35:13
@J.László:

Ne hallgass rájuk!
Én 15.000 forintos órabérért, röpke 4 hónap alatt megkeresem azt a három sort a registryben - nem a regiszterben, az más -, és megszabadítom a cégedet:

1: az ESET vírusirtó üzeneteitől,
2: Az olyan "szakértőktől", mint a rendszergazdátok.

Ez egy kihagyhatatlan ajánlat!
Csak itt, csak most.

Bakker...
Tegnap tüntetést tartottak a Horthy-kor restaurációja az antiszemita és rasszista megnyilvánulások ellen. Én is kimentem, bár előzetesen semmi jóra nem számítottam és igazam is lett. Az elmúlt 22 év kliséiről, valami zavaros félelemről és az azt kihasználó politikáról szólt…..
Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.06.19 17:15:44
@Frady Endre:

Ez volt az:

Nem, nem, soha !

"...

Ha eljő az idő – a sírok nyílnak fel,
Ha eljő az idő – a magyar talpra kel,
Ha eljő az idő – erős lesz a karunk,
Várjatok, Testvérek, ott leszünk, nem adunk !

---"

1922. nyarán írta
Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.06.20 20:38:40
@Kuviklacz:

Nem értem a felvetésed.
Honnan tudod, hogy tiltakozott volna?

A fent említett és a Horthy-szobor felavatásának apropóján odavésett verset éppen azért írta a költő, mert szerinte is gyalázat történt Trianonban.

Az pedig köztudott, hogy a második bécsi döntés értelmében kapta vissza Magyarország észak-Erdélyt, ahonnan József Attila is származik. És ez Horthynak (is) köszönhető.

Ebből következtethető , hogy egyáltalán nem bizonyos, miszerint József Attila tiltakozna, hogy a verset odavésték.

Egyébként van örököse a költőnek (Makai Ádám), az vajon miért nem tiltakozik?

És még egy kérdés csak úgy, a demokrácia jegyében:

Ha ebben az országban lehet Teleki-, Károlyi-, Kádár-szobor, akkor miért ne lehetne Horthy-szobor?

Csak mert Neked nem tetszik?

Most hol a híres liberális tolerancia? A vélemény-, és szólásszabadság?
Vagy az csak addig van, amíg a magadfajtának nem szúrja a szemét?

Félreértés ne essék: Sem Horthysta, sem pedig Kádárista nem vagyok.
Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.06.21 09:28:10
@Kuviklacz:

És nem mondtál semmit...
Publius Horthy versus Kádár 2012.06.18 18:05:00
Az éledező Horthy-kultusz kapcsán komoly vita alakult ki a magyar társadalomban. „Ha Horthy igen, Kádár miért nem?” – tette föl a kérdés valaki bekiabálásos alapon a baloldalról. A téma így szép lassan egy olyan álvitává vált, amely nagyon szépen rámutat a magyar…..