Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bátortamás

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
a saját testsúlyos edzést imádók (fegyencedzők, fegyencek) szidják a szabad súlyos erőedzést és a testépítést.a testépítők és a szabad súlyzós erőedzők lenézik a saját testsúllyal edzőket.  (tisztelet az értelmes kivételnek.) miért van…..
Kedves Squatting Stingray és Lokál Patrik! Nehogy hülyének nézzetek: nem most jöttem a falvédőről, tisztában vagyok azzal, hogy ez csak két ilyen kamu művésznév lehet, hogy az ismeretlenség homályába burkolózva folytathassátok áldatlan tevékenységeteket - azt az igazi…..
bátortamás 2013.02.06 12:20:33
@Lokál Patrik: Köszönöm, már régebben is néztem Vilibá termét (minden tiszteletem az övé) de sajnos kb másfél órára van a lakhelyemtől. Keresgélek tovább, de nekem a google nem barátom...
Alapvető emberi berögződésünk, hogy szeretünk mindent leegyszerűsíteni - így talán jobban érthetővé válnak elvek, minták, összefüggések. A legtöbben - középiskolai természettudományos oktatás ide vagy oda - nem jutnak tovább az egyszerű lineáris összefüggések…..
Emelj! Csak tiszta forrásból 2013.01.07 09:55:20
Aki olyan idős mint Patrik és jómagam, az bizonyára emlékszik azokra az időkre, amikor az egészség-központú és tudatos táplálkozás elkezdett beszivárogni a hétköznapi emberek életébe is. Magyarországon - mint minden - ez is némi fáziskéséssel történt meg, valamikor a 90-es…..
bátortamás 2013.01.14 22:53:22
@tomcsi123: Nem néztem meg a pdf-et, de az ideális koleszterinszint egyénfüggő. Nem lehet meghúzni egy vonalat, hogy fölötte magas a koleszterin és rögtön adják neki a gyógyszert. A koleszterin nagyon fontos--> tesztoszterontermelés, emésztés, agyi funkciók stb...
A szervezet is termel koleszterint ha nem viszünk be. Ha viszünk be akkor kevesebbet termel. És ha neagyuristen többet vinnénk be mit amennyire szüksége van, akkor egyáltalán nem termel.
Az más kérdés, ha az érrendszer súlyosan károsodott, akkor lerakódik az érfal sérüléseire. De hát kérem, MEGELŐZÉS...
Ismét egy cikk vendégszerzőnk, tom tollából. A férfi nemi hormonok (=androgének) egyik legfontosabb hatása az izomtömeget növelő, ún. anabolikus hatás. Számos más nem-szteroid hormon is rendelkezik ilyen hatással (növekedési hormon, inzulin, inzulin-szerű növekedési faktorok…..
Dave Tate a méltán neves EliteFTS alapítója és vezetője, erőemelő és edző. Fénykorában 424 kilót guggolt, 336-ot húzott fel és 277-et nyomott fekve. Nála jobban kevesen értik a fekvenyomás mechnikáját, vagy tudják jobban mi kell nem csak ahhoz, hogy nagyot tudjál nyomni,…..
Emelj! Időszakos böjtölés 2012.05.30 07:15:00
Azt már kifejtettük, hogy miért hülyeség az "egyél 2-3 óránként, hogy pörögjön az anyagcseréd" mantra: teljesen mindegy, hogy naponta kétszer eszel vagy tízszer: ettől sem az anyagcsere nem gyorsul, sem más - ismert előnyei nincsenek. Kivéve talán az egész napos…..
Zsolt nem adja fel egykönnyen. Négy napon keresztül harcolt a Marina parti konditerem ügyfélszolgálatos trolljával emailben, aki egyre durvábban szólongatott be neki egy teljesen hétköznapi kérdés megválaszolása helyett: Alábbi levelet az adatvédelmi okokból szükséges…..
bátortamás 2012.12.01 22:36:58
@Xezs: Ebben pechedre teljesen igaza van... Cukros nagymamámnak fehérzsömlében adják meg a napi szénhidrátbevitelt.
Tucatnyi félrekezelésről hallani és ha utána jársz te is találsz bőven. A táplálkozási hátteret meg sem nézik egy adott betegség esetén. Holott ezeknek a népbetegségeknek a nagy részét táplálkozási hiányosságok okozzák...
bátortamás 2012.12.01 23:45:53
@Xezs: Nem egy dologról beszélünk.
Az orvos (jobb esetben) tudja, hogy táplálék, stb. Csak az ő munkáját nem úgy mérik, hogy hány betegből hányat gyógyít meg hanem, hogy mennyi gyógyszert ír föl. Szóval egyáltalán nem úgy viselkednek mint akik tisztában lennének ezzel.
Bunny meg nem hülye gyerek csak sose tudja normálisan elmondani amit gondol... Vagy nem akarja. Marketing szempontból az üresfejüeknek jobban bejön a "fél kiló bádipor" szöveg.
bátortamás 2012.12.01 23:54:56
@bátortamás: Arról nem is beszélve, hogy amit a kórházakban adnak a kedves betegeknek étel címszó alatt, azt én a kutyámnak nem adnám oda. 2 szelet kenyér parizerrel, margarinnal meg finom cukros teával reggelire. Csak jobban mérgezik a beteget.
  A tanulatlanság, és a genetikailag kódolt öröklött butaság egy ember számára az élet igazi keresztje. Menthetetlenül hülye emberek élnek közöttünk, akik a bebukott életüket kizárólag maguknak köszönhetik és annak a ténynek, hogy agyilag teljeséggel életképtelenek,…..
bátortamás 2011.12.30 21:38:21
@TrueY: Szerintem meg az egészségtelen ha valaki 94kg Persze ha 2méter magas vagy akkor nem szóltam. Bár erre annyi esély van mint, hogy ilyen hozzáállással valaha is normálisan lefogysz.
bátortamás 2012.11.23 10:06:59
@Pink Sípcukor: Konkrétan melyik termékkel?
Az új LifeT!lten hamarosan beindul a gépezet, de addig is amolyan felvezető jelleggel egy új sorozat indul, melyben felkeresem a LifeT!lten eddig nyilvánosan lefogyott embereket, és arról kérdezem őket, mi történt velük azóta, hogy véget ért a programjuk. Elsőként a Slim3 első…..
bátortamás 2012.11.23 10:05:40
@Heliopolis: Köszi! Én is ezt a kommentet kerestem. Csak azok írnak ilyet akik nem követik rendszeresen a blogon történteket. Már nagyon rég óta mondta Bence, hogy lesz olyan bejegyzés, hogy kivel mi történt azóta.
De hát akinek ennyi esze van azzal nem lehet mit csinálni...
LifeTILT Életmód Mother Fucker 2012.11.10 20:02:06
El kéne kezdenem egy programot, de meg mondom őszintén a faszomnak sincs hozzá kedve. Ha jól veszem ki a hiéna morajokból, akkor nekem most vissza kellene szereznem a hitelességemet, vagy mit. Elgondolkoztam ezen a hitelesség kérdésen tegnap két vodka szóda között Ötkertben, hogy…..
  Ezzel a bejegyzéssel elindul a táplálékkiegészítős sorozat, aminek az első részében a vitamin, fehérje, anabol, glutamin négyesről lesz szó, de sor kerül majd a kreatintól  a zsírégetőkön át, egészen a teljesítmény fokozókig mindenre.  Multivitamin- és…..
bátortamás 2012.10.08 10:34:54
@Flood: Nem hogy Londonban, még az USA-ban se lehet kapni sehol. Hmm pedig elvileg amcsi cég... A biotech USA-ről ne is beszéljünk :D Csak keress rá, hogy lehet-e kapni a tengeren túl...
Elég meggyőző lesz hidd el!
Az egyént felülírja a közösség, a közösséget a nemzeti érdek, de a nemzet nem élhet utánpótlás nélkül, így mindent felülír a jövő, a jövő pedig nem más, mint a fejlődés, az innováció, és a jövő generációjának megfelelő kinevelése. Ez a blog régen rólam szólt…..
Szia Tomi! A mellékelt képekkel szeretnék nevezni a Lifetilt Awardsra, ha lehetséges. A fogyásom január végén kezdődött, azóta 34,7 kg-t adtam le és még 10-15 kg-ot szeretnék, tehát még nincs vége. A blogod elsősorban motiváció számomra, valamint az étkezések alapjait is…..
bátortamás 2012.09.18 20:28:28
"Február végén a kocsiban ültem és tök véletlen a Juventus rádiót hallgattam.. nem szokásom., de aznap este mégis az ment és pont a LifeT!lt-ről volt benne szó.. nem is kellett több hazaérve egyből megkerestem a blogot. Már az első perctől kezdve éreztem, hogy rossz helyen…..
bátortamás 2012.09.18 20:07:20
LifeTILT Zyzz Medias Res 2012.05.17 03:45:00
  Először is szeretném mindenkiben tudatosítani, de főleg a tizenéves kondizással mostanában próbálkozó srácok, és az alapokkal most ismerkedő kezdők  fejében, hogy a Zyzz project egy haladó edzéstervet tartalmaz, ami igényel némi felkészülést, ami alatt elsősorban a test,…..
Érzetem, sőt tudtam, hogy egyszer eljön az a nap, amikor valaki nyilvánosan kapitulálva beleszarik  a ventillátorba. Ez a nap most eljött, ugyanis Reni 26 nap után megadta magát a programnak. Amikor ez kiderült kibaszott ideges lettem. Ideges lettem, mert itt most nem arról van szó,…..
bátortamás 2012.05.10 22:58:14
@Scala: "Jelenleg mindent eszem, amit kívánok, szószerint napi szinten tunkolom az olajat fehér kiflivel, mert a második trimeszterben így kell"
Így kell? Gondolom a gyerek is örül a sok fosnak amit magadba tömsz...
bátortamás 2012.05.12 20:49:49
@Scala: Criscito elmondott mindent amire én gondoltam. Az utolsó mondatodra meg nem tudok mit mondani. Remélem a gyerekedet nem ilyen szövegre tanítod majd...
                                           Május 13 Vasárnap 18.00 Csatlakozzatok Facebookon  A szakdolgozatok, és a légzést is lassan megadóztató idióták országában 2 év letöltendő börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, mert megölt egy lovat Érden.…..
Zsani A 30. napon tartok a programban. Mit is mondhatnék? Nagyon jól érzem magam, ma reggel 55,5 kg-t mutatott a mérleg. Az már mindennek a csimborasszója, hogy pont 5 éve jöttünk össze a leendő férjemmel (hú de furcsa ezt így leírni J), és utoljára akkoriban nyomtam ennyit. Ha…..
bátortamás 2012.05.04 11:45:49
@PrettyWitch: Most írta le Criscito.
Gyerünk Zsani!:)
LifeTILT A 6-os szabály 2012.04.21 13:37:00
Schwarzenegger életéről és sikereiről megoszlanak a vélemények. Vannak akik csak egy kísérleti egeret látnak benne, aki a 70-es 80-as években a ciánt is magába fecskendezte.  Ezek az emberek a balga balfasz kategória, akik általában az élet összefüggéseit sem képesek…..
LifeTILT Slim3 Reni 15.nap - 4.6kg 2012.04.13 12:41:00
Reni Nagyon gyorsan elrepült a 15 nap,olyan mintha még csak most kezdtem volna el. Voltak jó és rossz pillanatok is. Kicsit még rossz szemmel nézek a körülöttem lévőkre,akik olyan dolgokat esznek amiket nekem nem szabad. Éles váltással kezdtem neki a diétának,de ehhez képest elég…..
Zsani Tehát, eltelt az első 15 nap és ezzel együtt túl vagyok pár dolgon: - egy teljesen alkoholmentes, tisztán mentes vizes házibulin és évfolyamtalálkozó partyn - vidéki családi ebéden anyáékkal, ami felért egy kisebb páneurópai piknikkel (tulajdonképpen az elején még a…..
LifeTILT Slim3 2 +10 Móni 0.nap 2012.04.04 02:55:00
Nagyon kevés blogot olvasok, és még ennél is kevesebb embert tisztelek ismeretlenül, kizárólag az interneten látott munkássága miatt. Berényi Konrád az onlinemarketing blog szerkesztője egy ilyen ember, akit ahol tudok szarrá követek, mert minden egyes közösségi aktivitása valós…..
bátortamás 2012.04.04 10:15:45
@Dajen: Minden oda van írva :)
Hajrá Móni!
LifeTILT Slim3 2 Reni 20+ 0.nap 2012.03.29 18:01:00
Reni egy nagyon szép magabiztos csaj is lehetne, csak hát van rajta 27 kiló felesleg ami miatt az  önbizalma és az önértékelése erősen a nullához közelit. Reni  jelenleg produkálja az elhízott nők összes negatív tünetét fejben, és ezeket megélve szenved is tőle a…..
bátortamás 2012.03.30 14:09:07
@VeszettTraktorosMüezzin: Mennyi idő alatt dobtál le 12kilót? Kicsit ködös. :D