Regisztráció Blogot indítok
Adatok
n.w. clerk

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AXN saját gyártású sorozatának harmadik évada alaposan átalakult szereplőgárdával indul: William Fitchner kiszállt a sorozatból, és két másik állandó szereplőt is kinyírtak belőle, így rá is fért a vérfrissítés a páneurópai bűnüldöző brigádra. Az egyik új…..
Kertkonyha Tízperces karfiolragu 2014.10.29 06:00:00
Végre egy főétel, amit kb. annyi idő összedobni, mint megenni!  Különben meg ennél egyszerűbb étel nincs is. Dolgokat felvágni, bele egy jénaiba, megsütni, megenni: még az ötujjas mondóka sem jön ki erre a karfiolra. :) 10 perc + sütés. Hozzávalók két adaghoz: egy fél…..
Akkora mázlid, mint amekkora a videón látható bringásnak van, csak egyszer lehet az életben, de leginkább egyszer sem… Azt már régen tudtuk, hogy az oroszok mindenre képesek, de hogy egy halálos közúti balesetet is képesek karcolás nélkül megúszni, az túlzás! Szerencséről…..
n.w. clerk 2014.09.23 15:19:07
@Watt25:

Miből gondolod, hogy ott volt a macisajt a teherautósnak? Mármint én nem látom a felvételen, de ettől még lehet, hogy igazad van.:)

Egyébként ettől függetlenül, ha nem jön a kis piros ezerrel, akkor is bajba kerülhetett volna szerintem a bringás, mert a teherautón tényleg nem látszott, hogy szándékában lenne lassítani, simán teli gázzal átment volna a zebrán. Meg mondjuk esélyes, hogy a bringáson is...
Aki meg feltételezem, nem gurulhatott volna a gyalogátkelőn... (bár lehet, hogy orosz földön ez is másként működik...)

Magyarul mindenki hülye volt a videón, csak én vagyok helikopter.:)
n.w. clerk 2014.09.23 15:34:36
@TBal: ezért kérdeztem, hogy hol van a macisajt, mert én sem láttam sehol...
Most egy olyan játékot mutatok be nektek, ami mind a mai napig gyártásban van és megvásárolható. Ez nem más mint az oktatási célokra kifejlesztett Babilon építőjáték (vagy Babilon golyó). A helyesírás vita tárgyát képezheti, de I-vel és Y-al írva is kiadták a…..
Az építőkocka sokunk gyerekkorának egyik meghatározó játéka volt. Szinte csak a fantázia szabott határt az építményeinknek, amiket katonáinkkal és autóinkkal tettünk színesebbé.Számtalan változatban volt beszerezhető ez a kreativitást ösztönző játék, amelyek közül most…..
A Műkincsvadászokat nézve biztos voltam benne, hogy valami hasonló témájú filmet láttam már, de egyszerűen nem jöttem rá, hogy vajon melyik lehetett az. Aztán Roger Moore önéletrajzi könyvét olvasva (érdemes adni neki egy esélyt, tipikus angol humorral, rendkívül szórakoztató…..
"Könnyű őrültnek lenni, könnyű heretikusnak lenni. Mindig könnyű a kornak feje után indulni, s nehéz a saját fejünkre vigyázni. Mindig könnyű modernnek lenni, és könnyű sznobnak lenni. És igazán nagyon egyszerű lett volna beleesni a tévedések és túlzások nyílt csapdáiba,…..
Inklings Második 2014.07.06 00:24:19
Üdvözlet innen oda! A  blogolás legborzasztóbb része, hogy írni kell. Legalább néha. Ez fokozott szellemi tevékenységet igényel, bár az eredményen rendszerint nyomokban sem fedezhető fel. A bejegyzések írásánál már csak egy kellemetlenebb helyzet állhat fenn: az első…..
Michael Corleone maradt örökre a kiváló színész, dacára annak, hogy az évek során több műfajban is kipróbálta magát, többek között veretes Shakespeare szerepben is, de akadt romantika (imádtam a Krumplirózsát!), hőseposz (az Amerika fegyverben sajnos nem sikerült igazán jól,…..