Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nanemaaaar

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sakkozz mindennap! Lombház 2023.11.21 01:00:00
Ott lakik a mester. Világos lép! A legszebb hadsereg is a csapás eszköze...
Nanemaaaar 2023.11.22 13:48:34
Hg6
(Kép: Contextus)Varga Judit hamarosan benyújtja a parlamentben az ún. social media megregulázására szolgáló törvényjavaslatát. Örülhetnek azok, akik Trump kitiltása miatt hullattak krokodilkönnyeket. Lám, most majd jól megkapja a gonosz Facebook a magáét. A birodalomnak visszavágnak.…..
Nanemaaaar 2021.01.29 10:14:49
@matyas.kiraly: Úristen mekkora egy barom vagy ember. Vegyél már vissza ebből a fröcsögő hazudozásból! Több kommented konkrétan BTK-ban ütközik!
Orbán Viktor világossá tette, hogy a legfőbb indikátor, ami újabb korlátozások bevezetését válthatja ki, a halálozások száma. Ez sajnos az elmúlt hetekben növekedésnek indult, és a jelenlegi tendencia alapján 1-2 héten belül meg fogja haladni a legmagasabb tavaszi értéket (17), ami már lehet egy…..
Nos, 2020 van, kicsit eltávolodtunk a járványtól, ami, a szerencsének köszönhetően is elkerült bennünket, és kevésbé sújtott, mint egy dél-európai országot. Ez persze nem jelenti azt, hogy vége lenne, viszont a kormányzati ciklus első felével ideje számot vetni: - Fidesz: A Fidesz kormányzásának…..
Azzal tisztelt meg egy bekerült álnevű hozzászóló, hogy 2019. június 7-én a fejemre olvasta: „Erős fenntartásai vannak Gyurcsány Ferenccel szemben, azt is mondhatnám, hogy gyűlöli a DK vezetőjét.” Azóta firtatom önmagamnál, vajon hányadán is állok a volt miniszterelnökkel. Egy biztos, idestova két…..
Nanemaaaar 2019.06.11 14:34:04
@illaim: Te beszélsz csürhéről? Napi vicc.
Nem kell politikai zseninek lenni ahhoz, hogy kiderüljön: kinek az érdeke az LMP külön indulása bármely választáson. Tavaly a Fidesz kétharmadát köszönhettük az állítólagos zöldeknek, most pedig Tarlós újrázásában érdekeltek...
Magyarország csak akkor menekülhet meg, ha Olaszország elesik. ..
Képzeljük el, hogy egy puccos fogadáson egy potentát túleszi magát osztrigából, melynek következtében erősen csikar a hasa. Halkan jelzi környezetének, hogy baj van, majd farpofáit összeszorítva, izzadva elkezd oldalazni a toalett felé. Ekkor szembe jön vele egy félig-meddig barátja, akit kizárólag…..
A kormány joggal határozhatja meg az akadémikusnak a kutatási témákat, hisz ő adja a pénzt a tudományos munkákra – ez az MTA bekebelezésének fő érve. Összeszedtük: ez alapján mibe szólhat még bele személyesen Orbán Viktor...
Bemutatkozás, magyarázat, célok Kísérleti jelleggel regisztráltam fel Facebookra egy álprofillal, nem kisebb céllal, mint feltérképezni és megfigyelni a vérfideszes egyedek közösségét, egyéni kompetenciáit, és pszichológiáját. Nem vagyok sem író, sem újságíró, sem politikus, csak egy huszonéves,…..
Sokan azt hiszik, hogy Orbán Viktornak komoly víziója van Magyarországgal kapcsolatban és tudatosan építkezik. A valóság sajnos nagyon messze áll ettől a kijelentéstől. ..
Nanemaaaar 2017.04.25 17:54:47
@bulista: Azt gondolod okos vagy. Ugye? Folytassátok csak ezt a bunkó paraszt stílust ezerrel, hajrá! Hányingerem van tőletek.
Nanemaaaar 2017.04.25 21:11:16
@panteon: Azta, de bátor vagy! Szüleid biztos büszkék rád.
Sokat gondolkozom azon, hogy miért nem borult még rá az asztal a kormányra, miután az elmúlt években minden hétre jutott számunkra egy olyan "mutyi", ami önmagában gusztustalan. Mégsem halmozódott és gyülemlett fel szinte semmi, hanem érzéketlenné, vállvonogatóvá tette az embereket. Nagyjából…..
Nanemaaaar 2016.05.11 23:06:18
Bródy János maga írta a Facebookon, hogy bár a köztévé teljes terjedelmében levetítette Koncz Zsuzsa emlékkoncertjét, egy dalt valahogy mégis kifelejtettek belőle. Valahogy kimaradt a koncertből az Ezek ugyanazok című dal, holott Bródy János maga énekelte el ezt a dalt az…..
Nanemaaaar 2014.09.11 14:17:56
@TBal: Pont az a baj, hogy senki nem várta ki a végét. Az Index sem.
nol.hu/belfold/brody-elnezest-ker-1485695
Hőbörögni, meg okoskodni azt persze mindenki tud.
A tegnapi választást a Fidesz a világ minden választási rendszerében megnyerte volna. Nagyon komoly többsége lenne a korábbi magyar rendszerben is, és a tisztán arányos rendszereket leszámítva minden vegyes szisztémában övé lenne az abszolút többség. Olyan demokratikus…..
Orbán Viktor nem atomerőműért zarándokolt ki Moszkvába. Orbán Viktor azért ment Putyinhoz, mert pénz kell neki, és más nem ad. Vlagyimir is csak úgy, ha egyúttal végre megépítheti az atomerőművet is, amelyért oly régóta lobbizik. Február 6-án a parlamenti droidok (Kövér…..
Nanemaaaar 2014.02.12 16:06:06
@DanielK: Az imádott balos elvtársaid persze megkérdeztek mindenkit amikor felvették az IMF hitelt ugye? Meg korábban a többi gigahitelnél is természetesen.
Egervári Sándor lemondott, de ez nem oldja meg azt a felfogást, ami megteremtette a "szerethető válogatottat" vagy, ami egy nem létező bajnokság nem létező nézőinek stadionokat építene iszonyatosan sok pénzből csak azért, mert szeretjük a focit. Ugyanis ebből nem lesz magyar…..
Nanemaaaar 2013.10.12 15:50:15
@Szelid sunmalac (Vigyazat! Hamisitjak!): Miután lövésed sincs a sportfinanszírozásról, segítek:
A támogatások megoszlása:
Labdarúgó Szövetség vonatkozásában 19,5 milliárd forint,
a Kézilabda Szövetség vonatkozásában 5,9 milliárd forint,
a Kosárlabda Szövetség vonatkozásában 3,2 milliárd forint,
a Jégkorong Szövetségnél 2,3 milliárd forint,
a vízilabdánál pedig 2,2 milliárd forint
Idén 50 ezerrel több gyerek ment el focizni több mint száz műfüves focipályát adtak át. Kézilabda esetében 6 ezerrel, a kosárlabda esetében több mint 10 ezerrel nőtt a gyerekek száma.
Ezen kívül 16 kiemelt sportág kap komoly támogatást az államtól köztük azok amelyekről ékesszólóan megemlékeztél.
Nanemaaaar 2013.10.12 16:50:39
@Szelid sunmalac (Vigyazat! Hamisitjak!): Te fogsz meglepődni okoska, bár egyáltalán érdekelnek a tények úgy látom. Az igazolt sportolók 60%-a focista, az utánpótlásban igazolt 200.000 gyerek 50%-a labdarúgó. Miről beszélünk?
Lehet ezt csűrni-csavarni, de tény, hogy a foci messze a legnépszerűbb sportág.
Nanemaaaar 2013.10.12 17:37:47
@high up!: Két tucat? Elnézést ön hülye? Csak az egyik egyesületben több mint 16 utánpótlás csapat működik.
Látom a tények cseppet se érdekelnek.
Akkor mégegyszer: Az igazolt sportolók 60%-a focista, az utánpótlásban igazolt 200.000 gyerek 50%-a labdarúgó.
Sajnálom, de attól, hogy te nem a focit szereted ezek tények.
A többi amit írtál pedig a szokásos nívótlan hőzöngés.
Szerda este rám csörgött valaki, hogy feltétlenül nézzem a királyi televíziót, mert Obersovszky Arany Mikrofonállvány Péter éppen kicsontozza Pokorni polgármestert. A lojalitásáról hírhedt műsorvezető valóban tőle szokatlanul éles kérdéseket tett fel a FIDESZ alelnökének a…..
Nanemaaaar 2013.09.21 11:17:59
@d.hardman: Milyen személyeskedés????????? Az látszik, hogy gondolkodás nélkül vagdalkozik itt mindenki. Elég konkrét elképzelések vannak, tessék arról vitatkozni nem pedig a levegőbe ordítozni mint egy durcás óvodás.
Nanemaaaar 2013.09.21 11:30:04
@d.hardman: Nem személyeskedek, általában írtam meg a véleményemet valamiről.Felháborítónak tartom ezt a fennhéjázó, "ki ha én nem" stílust amivel nyomul a társaság ráadásul kilóg a lóláb, hogy egyesek megint aljas módon próbálnak politikai támogatást szerezni. (ld. Szabó Rebeka)
De nálunk ez van: folyamatos és magabiztos gyalázás, gyűlölködés, a másik gazemberezése és sunyi vádaskodás érvek helyett. Függetlenül attól, hogy kinek van igaza undorító, hányok tőle.
Nanemaaaar 2013.09.21 11:39:23
@d.hardman: Fárasztó vagy, elmagyarázom még egyszer: Feltettem egy kérdést majd leírtam a véleményemet. Ennyi. Ez nem vádaskodás.
Ezen a fórumon semmi kedvem a Normafáról vitázni, azt hiszem talán felfogod végre miért.
(Pedig elárulom, hogy nagyon is jól ismerem)
Május 31-én, pénteken aktivistáink úgy döntöttek, hogy elég volt az alkalmatlan és impotens minisztériumi vezetőkből, ha nem tudjuk őket jobb belátásra bírni, akkor ennyi volt. Itt az ideje, hogy kirúgjuk őket és megalapítsuk az új minisztériumot. Mintegy húsz aktivistánk…..
Bemutatkoztam; Kubatov elröhögte magát, kérte Bayer számát, én meg elküldtem neki sms-ben. Szerintem nem kéne arról értekezni, hogy mekkora tehetség a Zsolt és milyen kár érte; nem nagy tehetség, és nem kár érte. Bayer középszerű és félművelt Szabó Dezső-epigon,…..
Utoljára másfél éve történt hasonló.Akkor Az ember tragédiáját és az igazgatót ért támadásokra reagált hasonlóan a közönség, épp azelőtt, hogy Alföldi Róbertnek a miniszterrel volt találkozója. Kirúgják vagy nem rúgják ki? Akkor ez volt a kérdés.Most már nem volt…..
Nanemaaaar 2012.12.26 21:27:02
@dr.Hüppögő Balneológus: Szánalmas mennyire műveletlen és ostoba vagy.
Szerda este a szervezett megmozdulás lezárultával a tömeg nem oszlott fel, hanem spontán tüntetés jelleggel a Lánchídra ment (1986. március 15, megvan?). Az eddig a tüntetőkkel, még a spontán szakaszban is együttműködő rendőrség innen több fiatalt bekasztlizott, bevitték őket…..
Nanemaaaar 2012.12.20 07:28:32
@Melee: Az lehet, hogy kimenne tüntetni, de csak olyan tüntetésre amely a bejelentett keretek között marad. Biztos, hogy nem masírozna cél nélkül fel-alá a városban.
Kedves magatokról megfeledkezett felebarátaim, Kovács Zoltán veszprém megyei kormánymegbízott és Gránásiné Bácsi Tünde igazgatónő! Gondolom elkerülte figyelmeteket, hogy Annyitisér országban fülkeforradalom történt 2010-ben, aminek egyenes következményeként új…..
Nanemaaaar 2012.12.19 12:33:14
Egészen elképesztő reakciókat vált ki a hatalomból az, hogy a fiatalság nem hagyja átverni magát: Egymás után hívták be a balatonalmádi Magyar-Angol Kéttannyelvű Gimnázium végzős diákjait, és tanáraikat az igazgatói irodába és faggatták ki arról, hogy beszélnek-e…..
Nanemaaaar 2012.12.18 22:41:55
@dr kíváncsivagyok: A dr. cím mellé nem ártana egy kis felelősség tudatot szerezni. Konkrét hazugság amit állítasz.
Nanemaaaar 2012.12.19 11:54:21
@gigacherry: Mág akkor sem lenne igazad, ha csak 10000 hely lenne államilag támogatott. Megint csak a mantrázása a hülyeségnek ahelyett, hogy közben odafigyelnénk arra ami történik. Elhiszem, hogy király buli tüntetni meg ülősztrájkolni, de miután a követelések döntő többsége teljesül legalább azokat a zászlókat le kéne tenni mert így kilóg a lóláb, hogy ez most már másról szól. Tüntetni persze lehetséges más miatt is, csak onnantól kezdve a diákok mögötti sunnyogást, ordibálást is be lehet fejezni mert az legalább annyira undorító mint azok bármiféle listázása.
A baloldalhoz tartozó politikusokkal, háttéremberekkel és egyéb szereplőkkel beszélgetve érdekes hangulatváltozást lehet tapasztalni. Miközben az általános várakozás még mindig a Fidesz elsöprő, akár a kétharmadot is meghaladó győzelme, az általános viselkedés pedig a…..