Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Domokos Gyula G. (törölt)

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Menzaharcosok Szalagavató 2011.10.05 19:40:00
 Üdvözletem minden kedves és durva rajongónak egyaránt!Átmenetileg néhány napos szünet következik, mint a címből is kiderült a szalagavató miatt. Jelenleg ugyanis mindenki harci lázban ég, hogy egy nézőtérre való embert milyen stratégiával fogunk lehengerelni. Még a…..
 Úgy döntöttem,  hogy bearanyozom az estét egy jó kis pénteki ebédértékeléssel.  Gondolom már mindenki lázban ég, hogy vajon mi is volt ma a menzán???  Nos erre a kérdésre úgy tudnám a legjobban megadni a választ, ha azt mondanám, hogy a konyhások…..
 Sorstársaim, kedves házikoszton élők!   A menzaharcos-i titulusomnál fogva megróvásban részesítek minden olyan életformát, aki/ami a mai napi menzaebédet kihagyni merészelte.(magyarázat: a következő sorok valamelyikében :P) A mai ebéd megosztotta a menzán felnőtt…..
Menzaharcosok 2011. 09. 07. 2011.09.07 17:42:00
 Kedves harcostársaim! Mélyen tisztelt publikum!   Eljött az én időm is – no nem haldoklom- , de a minap enyém a megtiszteltetés, hogy befűtsek a konyhásoknak amiért hozták a sokéves menzaszínvonalat. Eltelt egy újabb nap és ezzel együtt ismét leküzdöttünk egy…..