Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rámfigyeljé' - kussojjá,dicsak!

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nálunk járt a Samsung legújabb notebook üdvöskéje a 900X3A típusú, szupervékony notebook, ami nem titkolt szándékkal próbálja lenyomni a "Nemmondjukkianevét" trónjáról annak vékony notebookját. Mivel a LivingAndroid már széttesztelte és jól meg is mondta a magáét…..
Börtönszleng Fleó 2011.09.29 22:31:00
Fleó: csel, becsapás, elterelő hadművelet – Azér' Lóri se volt kutya Szegeden! Elfogyott az elemük, és nem tudták tölteni a telót. Na persze töltő se volt. Meg voltak lőve. Kattogtak, mint kecskeszar a deszkán, vagy mi. – Ne is mondd! – kámpicsorodik el Tatár. – Sírtam…..
Rámfigyeljé' - kussojjá,dicsak! 2011.09.30 08:50:48
Így kampányol egy normális politikus, sajnos nem nálunk, hanem lengyel testvéreinknél."Vége az üres beszédnek Elég a hülye háborúkból Világi állam Méltó élet Szabadság Ez az én célom Szavazz okosan!"   ..
Rámfigyeljé' - kussojjá,dicsak! 2011.09.29 18:33:26
A tematizálás kulcskérdés a politikában Mielőtt Gyurcsányoznánk egy egészségeset, vagyis beleböffentenénk a magyar média és közbeszéd amúgy is zűrzavaros levegőjébe, vegyük szemügyre Shanto Iyengar és Donald Kinder kísérletét.A két megátalkodott politikai pszichológus eltérő tartalmú szerkesztett…..
Régóta izgatott a kérdés, hogy vajon mi a férfiak véleménye a sminkelésről, és főleg az, hogy mit utálnak ezen a téren. Meg is kerestünk egy sor ismerőst, akik közül 26-an segítettek nekünk a véleményükkel. A minta persze nem reprezentatív, hiszen az ismerőseink közé…..
Elutasította csütörtök este az újbudai képviselő-testület a Zöld Pardon (ZP) közterület-használati kérelmét, így nem maradhat a Petőfi híd budai hídfője mellett a szórakozóhely - közölte Horti István XI. kerületi jegyző a döntés után. Ennél a napirendi pontnál zárt…..
Valaki szólhatna a Nemzeti Sportnak, hogy talán nem ártana a szerkesztőségnek egységes álláspontot kialakítania a viták erőszakos lerendezésének kérdéséről. Hogy most elítélik, vagy nem. Lehetne egy táblázat, két oszlop: a lefejelés az nem OK, de a sörösüveggel fejbe verés…..
Rámfigyeljé' - kussojjá,dicsak! 2011.09.21 21:53:32
@Som bértollnok: "lelkileg padlóra tett, ami múlt szerdán a szemem előtt lezajlott, nagyon megviselt"
Há mivagyte gádzsi?Beszari fosok vagytok le is kell fejelni az ilyent mind.
Már ménem pityeregsz mingyá,rák a gyomrodba.
Rámfigyeljé' - kussojjá,dicsak! 2011.09.21 22:03:08
@Som bértollnok: éncsak azt olvastam hogy mocskosul viselkedtetek ottan ahova vendégségbe hivtak.Csak azt mondom hogy az én házamba ha csunyán viselkedel át is szurlak nem lefejellek!!
Az irodai munkára kényszerített macskák egyszer majd öntudatra ébrednek, és akkor jaj lesz nekünk!Forrás: indavideo..
Rámfigyeljé' - kussojjá,dicsak! 2011.09.22 23:03:14
@kéne 1 nick: Belöled csinált volna anyád inkább pörköltet,more!
Délután megvártuk, hogy mindenki lelépjen, benn maradtunk az irodában, és azon az asztalon, amelyiken ott vigyorgott a kedves vőlegény.Sziasztok! Úgy döntöttem, ideje elmesélni, hogyan hittem magam csábító gazembernek, miközben engem hálóztak be tulajdonképpen. Amikor…..
Rámfigyeljé' - kussojjá,dicsak! 2011.09.21 17:18:32
Rámfigyeljé' - kussojjá,dicsak! 2011.09.21 17:24:53
@is: Melik barom kérdez ilyeneket?
Há ugyis mindenik gádzsi baszik mindenkivel csak nem mongya el majdha hülye lesz.De mindegyik csak tudni kell a közelitést és mind kapható.Ha másként nem hát veszek néki egy hintót vagy házat de megbaszom akkoris ha kell.Na férfi legyél ne sírós kislány.
Rámfigyeljé' - kussojjá,dicsak! 2011.09.21 22:00:13
@is: tudomén hogy vicc csak azér mondom hogy van ilyen barom aki ilyeneket kérdez hogy hány gádzsóval baszott eddig a csaj.Arra irtam hogy csak a barom kérdez ilyent mer mindegyik baszik mindég csak titokba.Pénzér jó munkáér nézdmegmilyen kocsikkal nyomják huszévesen mennek dubajba.
Nemzeti Sport újságíróját lefejelte Paulo Sousa, a Videoton edzője. Egy barátságos meccsen. A szakújságíró szemöldöke felszakadt, az incidens után rendőrségi feljelentést tett, a sebet pedig három öltéssel kellett összevarrni a Fiumei úti baleseti intézetben. Ennyi.…..
Rámfigyeljé' - kussojjá,dicsak! 2011.09.17 00:57:20
@kalandfereg: Mi a kurva anyádat pofázol fasiszta hernyó?
Rohadjon ki az egész családod mája!
Átalakítják a balesetveszélyes Andrássy úti bicikliutat, mondta Vitézy Dávid vasárnap az Autómentes Hétvégén. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezetője ígéretet tett, hogy megcserélik a bicikliutat és a parkolókat, azaz a kerékpárosoknak a változtatás után már nem a…..
autózz! Segítségeteket kérem! 2011.09.17 09:17:00
Kedves Olvasók!Újra egy saját anyaggal térek vissza, amelyhez a Ti segítségeteket kérem. Mivel sokan vagytok az olvasók között szinte már jogászok, illetve sokan kerültetek már hasonló helyzetbe, és próbáltátok megoldani, kérem lássatok el engem hasznos tanácsokkal.Először…..
Bevallom, még életemben nem hallottam a Liget Köztársaság Egyesületről, pedig érdekes társaság lehet, hisz a közgyűlésein Szőcs Géza Bojár Iván Andrásként viselkedik. Csak míg egy arculati tanácsnokot azért fizetnek, hogy vad és eredeti dolgokat mondjon, hogy aztán…..
  „Most vasárnap” megverné a Jobbik az MSZP-t és nagyon nagy partit csapnának Schifferék, ha az LMP bejutna a parlamentbe – ez derül ki a Nézőpont legfrissebb felméréséből. Meg persze az is, hogy a Fidesz-KDNP-nek most is meglenne a kétharmad, de hát az anyag a…..
Rámfigyeljé' - kussojjá,dicsak! 2011.09.15 19:40:12
„Másnap megerősítette az előbbi gondolatát, ugyanis egyenesen azt írta, hogy szívesen megcsalná velem a férjét” – a srác 15 éve nem látta egykori lánypajtását, de amikor újra összefut vele, már házas, így nem ő nehezedik rá, hanem egy nagydarab informatikus.…..
Szép színházat játszott ma a politika napirend előtt. Orbán Viktor – elsősorban, mint általában, a papírtól elszakítva, a viszontválasz idején – kiválóan szerepelt, bravúrosan irányította a figyelmet a számára kedvezőre és terelte el a kellemetlenről. De az…..
Nézd meg, már megint kik járnak jól: akik amúgy is a legjobban keresők közé tartoznak… persze havi 300-500 bruttóval könnyen lehet ugrálni, nem értem, hogy miért megint ezeknek segítünk. Először odaadunk nekik milliárdokat az alsóbb rétegek pénzéből, most meg itt van a…..
Rámfigyeljé' - kussojjá,dicsak! 2011.09.12 19:09:08
Na idefigyelj! Mióta ribanc vagyok, láthatod a fejemet néhány erotikus oldalon és jönnek hozzám a pasik rendesen. Nálam nem csak a környezet minőségi, hanem szolgáltatás is, ezért mászok a falra, amikor megtalálnak a fogyatékosok. Persze hogy nem a legszebb emlékeivel dicsekszik…..
„Nem tudjuk, hogy az a példátlan jogi pr rally, amivel a vádlott és védője az elmúlt három hónapban körbeszáguldotta az országot, megtette-e a hatását, és érdemben befolyásolta-e a bíróságot, hogy enyhébb ítélet szülessen.” Ezt írtuk 10 héttel ezelőtt Stohl…..
Rámfigyeljé' - kussojjá,dicsak! 2011.09.09 12:51:00
@SvenH.: Micsoda egy buzi vagy te dik!Anyádékat is gyalujja mán be ilyen drogos tetü és remélem té meg a családod is elpusztul az uton te tahó!Kiverném a szart is belölled ahogy ugatol.
Csak az nem veszi észre, hogy mi zajlik éppen, aki nem akarja, vagy akinek hivatalból nem szabad – mondta a minap találóan egy ismerősöm. Hogy mire gondolt? Arra, hogy a közéleti csalódottságnak, kiábrándultságnak és közönynek a szintje kritikus pontra ért. A korábbi szobrok…..
Rámfigyeljé' - kussojjá,dicsak! 2011.09.08 14:08:50
@knausz: Há szép vagy mondhatom.Tik ne is szaporoggyatok.
Az fehér kendő a nyakadon sukár!
Rámfigyeljé' - kussojjá,dicsak! 2011.09.08 14:10:44
@knausz: te kölötél volna nekük köhidára a Robiék örültek vóna neked! :)
Rámfigyeljé' - kussojjá,dicsak! 2011.09.08 19:41:14
@Hepci:" f*szkalap"

Dikmá hogybeszélsz?Akarsz halálozni elfele?
Vagy csak simán bemutatkoztál!
Múlt héten már írtam nektek, hogy részt vettem a Kultúrfürdő rendezvénysorozaton, de a lakáskoncert egy bónusz helyszín volt, a Kultúrfürdő valójában egész másról szól. A kultúráról, meg a fürdőről, természetesen. Valahogy úgy kell elképzelni, hogy bemész a fürdőbe -…..
Rámfigyeljé' - kussojjá,dicsak! 2011.09.08 13:58:28
 Vasárnap ezen a blogon és Török Gáborén is jelent meg írás az Orbán-jelenségről. Török írásának nagy része könnyen védhető és mélyen igaz. Amivel mégis vitatkoznánk, ez a rész, különösen az általunk kiemelt: "Ebben a felfogásban ugyanis a politikus nem…..
Nívó BKV vezérnek prémium jár! 2011.09.07 08:26:00
Számomra hihetetlen, hogy Kocsis István távozik a BKV éléről, hiszen ő egy zseni. Most ne röhögj, kérlek szépen, hogyan neveznél egy olyan embert, aki szinte az összes nagyobb állami vállalatot vezette (pl. MVM, MÁV, BKV), jópár cégnél igazgatósági tag volt (pl. OTP, Paksi…..
Rámfigyeljé' - kussojjá,dicsak! 2011.09.07 16:23:03