Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karma Police

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba WTF: Mit csinál Ducky? 2010.09.16 12:50:00
Karma Police 2010.09.16 18:12:22
@Cipikus: érzem a boroskóla ízét a számban a videó láttán, na meg a gyomrom is kavarog:)
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Karma Police 2010.08.10 21:53:06
Karma Police 2010.08.10 22:33:03
@Domingo: 32 éves, szóval sokkal többért úgysem mehetett volna. Madridban egyébként több haszna lesz, még ha elsőre nem is ez jön le.
Karma Police 2010.08.10 22:47:03
@Domingo: Mourinho nem hagyta magát.:) Tulajdonképpen az első olyan igazolás, amit tuti ő kezdeményezett és végig is tudta vinni.:)
From: ballala56@imail.hu Date: 2010/02/16 Subject: Sharkbusiness (Üzlet cápáknak) To: Hegedűs Dezső   Szervusz Dezsőkém!   Balla Alajos vagyok, a Kiadótól. Talán emlékszel, rendszergazdája voltam a Maros utcai irodának, aztán - mivel tanult szakmám meteorológus -…..
A felvétel, ami alig fél óráig volt kint a szánalmason (szóltak, hogy vegyék le), ám ez is elég volt ahhoz, hogy elterjedve igazi klasszikussá érjen, és még a mainstream médiában is (pl: RTL Klub) mutogassák. MINDEN szava klasszikus!És egy kis plusz infó Ginoról, aki nem szeresse…..
Karma Police 2010.02.18 18:05:19
A szezon második fele rögtön két rangadóval kezdődik a spanyol ligában. A Real Madrid a Deportivo La Coruna otthonába látogat, ahol utoljára akkor nyert a királyi gárda, amikor Raúl még az Atlético játékosa volt, míg a Sevilla-Valencia meccs, az év összecsapása, azok számára,…..
Michael Jordan, David Beckham, NST-Rorschach – de jó ezt kimondani. Idén huszonhárom év után nyert meccset magyar csapat futballvébén, de a huszonhármas számot további számos misztikum övezi, míg nekünk csak egy újabb lépcsőfok a halhatatlanság felé – tovább pörög a…..
Karma Police 2009.11.13 13:20:15
Az A, B és C csoportokban is sorsdöntő meccseket rendeznek a Bajnokok Ligája 4. fordulójában, Olaszország és Németország teljes lakossága rettegéssel vegyes reménykedéssel cumman a képernyőkre. Az A csoportban a Juventusnak kötelező nyernie Izraelben, következésképpen a Bayern…..
Karma Police 2009.11.03 18:44:49
@ZenZo: az újságíró válasza pedig ez volt: "Do you think I am so stupid to answer this question?"
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..
David Simonról, Drótot és a Generation Kill című minisorozatot is jegyző egykori újságíróról sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy otthonülő, kertben szöszmötölgető kispolgár. A pali ha éppen nem dolgozik, akkor előadásokat tart az USA egyetemein az újságírás…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa és Aradebil méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen…..
A spanyol csapatok becsületét megvédeni hivatott Barcelona és Getafe sikeresnek mondható németországi hadjárata után egymás ellen mérheti le, hogy mennyit is ér a Schalke legyőzése, illetve a Bayern megfricskázása. A két csapat mérkőzése az őszi fővárosi győzelem, s a tavalyi…..
A tegnapi viszonylagos ótvar műsorhoz képest ma azért nem rossza felhozatal, rögvest kezdjük az ezen a héten premierekben tobzódó TV2 adásával,   amin ma este 20:05-től láthatjuk a Cukorbáró (Cane) című sorozat első részét. A CBS idei egyik nagy dobásának szánta a…..
comment:com Orbán fenékre csap 2008.03.05 13:52:00
Azért jó gyerekekkel dolgoztatni, mert olcsók, sok nézőt vonzanak, és nem gondolják, hogy a sminkes, a világosító, meg a vágó munkájához is jobban értenének. Mint mondjuk Havas Henrik. Kölyökkutyákkal még ennél is olcsóbban ki lehetne jönni, egész nap elrágódnak egy marék…..
comment:com Horn Gábor nénikéje 2008.03.05 09:22:00
Durvul a kampány. Vagyis fenét durvul, inkább egyre viccesebb lesz. Tarlós István Vanek úrhoz hasonlította Horn Gábort, Horn pedig nem hagyta szóhoz jutni Tarlóst. A kampány kezd érdekes, állatkert alakú formát ölteni és emlékeztetni a jó kis amcsi pankrációhoz, amiben…..
És még valaki kiakadt, amikor Szilágyi János oknyomozó újságíróként a független Fresenius Minőségvizsgáló Intézetbe látogatott, hogy kiderítse, az Arielnél semmi nem mos jobban. És most 20 százalékkal nagyobb kiszerelésben változatlan áron.Pedig Vitray még mélyebbre…..
Félidőben a Real Madrid vezet, de ez az egyetlen bíztató dolog a királyi gárdával kapcsolatban, amit elmondhatunk. Második a Barcelona, amelyik régen látott gólzáporos teljesítménnyel jelezte, hogy nem adná fel a küzdelmet. Harmadik helyre szép csendben az Atlético Madrid kúszott…..
Azért jó, ha az ember nyitva tartja a szemét/fülét, mert amolyan mellékes infóként talál minden féle kis érdekességre: a DISCOP újság szerint, ami a budapesti filmvásár hivatalos lapja, a Cool TV bezsákolta magának a Skins című űberkult brit tinisorozatot, amit mi is…..
Véget ért a bajnoki szünetnek nevezett két hét és a spanyol fiúk újra pályára lépnek. Nem olyan régen ott hagytuk abba, hogy az El Clásico madridi diadalával hét pontra nőt a különbség a két óriásklub között, ami enyhén szólva nem kecsegtet hihetetlen izgalmakkal a bajnoki…..
Ricky Gervais nagy istenkirály csávó, ha ezt valaki nem hiszi el, akkor nézzen bele a Hivatal eredeti verziójába (itthon is lehet már kapni a DVD-t, és nem is egy ökör ára) vagy akár a Futottak még... című másik sitcomba, ami nálam az egy percre jutó legkínosabb pillanatok díját…..
Ez a péntek csak annyiban különbözik a többi kocsmapéntektől, hogy ajándékcsomagokkal megrakodva tántorgunk majd kocsmáról kocsmára, merthogy a nap nyilván úgy indul, hogy 'na mostmár tényleg vegyünk ajándékot mindenkinek', aztán egészen másba torkollik. Persze könnyen…..
Igen korán elkezdhetjük ma a punnyadást az HBO jóvoltából. Háromnegyed hétkor a Roland Emmerich-féle Godzillát adják, s bár én szívből gyűlölöm a hatalmas szörnyes filmeket, azért ez az én torkom is simán lecsúszott. Jól passzol az amerikai forgatókönyvírók lázadásához…..