Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eldus

32 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
EldaPhotoBlog 2012 tavasz I. 2012.05.05 20:46:00
Kedves Mindenki :)30 fok, szikrázó napsütés. És még nincsenek fent idei, tavaszi képeim. Kommentár nélkül, azt hiszem, pótolnám a hiányosságokat :)   ..
 Kedves Olvasóim!Facebookos követőimet egy játékra invitáltam a minap - ez ugye az előző poszt témája.Most pedig szeretném Nektek bemuatatni azt a 8 versenyzőt, aki szeretné megnyerni az ingyenes fotózást!1)       Juci az ezerarcú, vagány, kedves lány…..
EldaPhotoBlog Facebook-játék!!! 2012.04.02 21:29:00
Kedves Olvasóim!A napokban elérte a FB-követőim száma a bűvös 300-at, ezért eljött az ígért játék ideje :)Mivel többen is szeretnétek megnyerni a tavaszi fotózást, ezért arra gondoltam, hogy egy like-verseny döntse most el, hogy ki lesz a szerencsés nyertes. Ehhez azt…..
Kedves Olvasóim!Elérkezett a nap, amikor elmondhatom, hogy megvolt az első önálló kiállításom. 20 képem lógott február közepétől március közepéig a Dunaharaszti Városi Könyvtár minigalériájának falain.A legtöbb képet már láthattátok itt is, de most csokorba gyűjtve,…..
Sziasztok!Örömmel jelentem, hogy álmaim valóra váltak, és egy 7D büszke tulajdonosa vagyok :) Karácsony után hozta egy elkésett Jézuska.Miközben az egyik szemem nevet, a másik azért könnyes, mert ez a váltás azt is jelenti számomra, hogy meg kellett válnom a meglévő cuccaim…..
Kedves Olvasók!Hosszú idő után jelentkezem egy új posttal, melyben első esküvői fotós munkámat láthatjátok. Ez az esküvő tavaly augusztus végén volt, a DominoStudiot vezető barátnőm unokatestvére kért fel engem fotózásra.A pár mindkét tagja lendületes, kedves, könnyen…..
EldaPhotoBlog Photoshop tanfolyam 2012.01.03 23:38:00
 Kedves Mindenki!Jó ideje nem jelentkeztem új tartalommal. Nem egészen úgy alakultak a dolgok, ahogyan terveztem, vagy szerettem volna. December elejére már lemondtam arról, hogy lesz egy állásom, és beterveztem, hogy elmegyek majd ide-oda fényképezni ezt-azt. Erre a Mikulás…..
EldaPhotoBlog Csilla 2011.11.15 17:55:00
 Kedves Mindenki!Szánom-bánom, hogy ennyire elhanyagoltam a blogot, és nincs is nagyon mentségem rá, legfeljebb az, hogy nem nagyon volt témám. A Facebook oldalam népszerűsítésére kitaláltam, hogy behirdetem az oldalt és az első 70 like-oló közt sorsolok egy fotózást.…..
 Kedves Mindenki!A Digitális Fotó Magazin ehavi pályázatát a kékórás felvételek témakörben írták ki. Bár küldtem én is két képet erre a pályázatra, az újság hasábjain sajnos nem láthatom viszont őket. Én próbáltam nem a hagyományos értelemben véve értelmezni a…..
EldaPhotoBlog Gyerkőcök :) 2011.10.23 16:06:00
 Kedves Mindenki!Kevés kivételtől eltekintve mindenki szereti a gyerekeket. Nekem 3 kisiskolás korú lányka jutott a családba, úgyhogy bőven van alkalmam szeretni őket. :) Fényképezőgépet igazából csak jeles alkalmakkor viszek magammal, és akkor sem mindig marad időm a…..
 Kedves Mindenki!A mostani kis röpke bejegyzésben csak egy közérdekű infót szeretnék megosztani Veletek:A Kopaszi gátnál történő fényképezés engedélyköteles. Engedélyt a portán lehet kérni. Ennyi :) Később majd érdemben is jelentkezem!   ..
 Kedves Mindenki! Beszámoltam Nektek kb 1 hete az új szerzeményeimről :) Egy Körtepáros és egy mini szoftbox. Utóbbit még nem volt alkalmam használni, mivel a héten az angol tanulásra és az álláskeresésre fókuszáltam, nem a fotózásra. A bloggal kapcsolatban is a…..
EldaPhotoBlog Új arculat :) 2011.10.19 08:07:00
 Fogadjátok sok szeretettel az olvasóbarátabb, kereshető, előzményeket is megjelenítő felületet :)Rengeteg melóm volt vele, mire ilyenre sikeredett!Soha még csak html-t se tanultam, nem még Css-t, és most tessék, átvarázsoltam a magam kedvére egy sablont :)Egyelőre…..
 Kedves Olvasóim!Már többször említettem, hogy esküvői képekkel is fogok jelentkezni. Ennek úgy tűnik, hogy most jött el az ideje!  Csaba és Anikó egyszerű polgári szertartáson, az alsópetényi Prónay kastélyban mondták ki a boldogító igent.  Engem a…..
Kedves Olvasóim, de még inkább kedves leendő Modelljeim! :)Örömmel jelentem, hogy felszerelésem ma bővült két db hobbi vakuval és egy vakura való mini szoftboxszal. Így akár házhoz is megyek portrét fotózni!Még gyakorlatot kell szereznem az új családtagokkal, össze kell…..
EldaPhotoBlog Crikvenica, 2010 2011.10.12 12:14:00
Kedves Olvasóim!A városfotók jegyében ma Crikvenica a következő feldolgozandó anyagom. A Kvarner-öböl északi részén, Krk-sziget mellett fekszik. Tavalyi spontán nyaralási akciónk célpontja volt, mivel úgy éreztem, hogy 25 évesen már látnom illene a tengert. Amikor végre…..
 Kedves Mindenki! Mai bejegyzésem megint egy Foto Artos tanfolyamról fog szólni, mégpedig a Photoshop kurzusról, ahova éppen járok. Ezt megint csak ajánlani tudom, mivel érthetően és hatékonyan tanulunk, szerintem akinek nulla gyakorlata van a Ps-ben, az is bátran…..
 Kedves Mindenki :)Szeretnélek Benneteket elkalauzolni egy igazán kellemes helyre. Ez a kis település a szívemhez közel áll, olyannyira, hogy majd egyszer, valamikor, ha egyáltalán lesz olyan, akkor itt szeretném kimondani a boldogító igent is. Persze jó lenne Párizsban vagy…..
Mostanában kevesebb postot láttok tőlem, ez azért van mert Nagykőrösön már nem vagyok, Kunbaracson pedig két hónap szünet van, elvétve akad 1-2 buli. De ebben a két hónapban volt időm olyan dolgokra amire eddig nem nagyon, ezek közül külön kiemelném a Vidámparki…..
EldaPhotoBlog Monka és Janó 2011.10.06 12:43:00
  Kedves Olvasóim! Ahogy ígértem, ma modellekkel, egészen pontosan egy kedves fiatal párral jelentkezem.Monka középiskolai osztálytársam volt, jó barátnők voltunk egészen amíg át nem ment egy másik iskolába. Ekkor megszakadt a kapcsolatunk, azonban idén nyáron…..
EldaPhotoBlog Trogir, 2011 2011.10.04 22:59:00
 Kedves Olvasóim! Elsőként köszönöm szépen a türelmeteket, és ismételten elnézést kérek, amiért így megvárakoztattalak Benneteket. Volt pár munkám, amiken dolgoztam, néha lusta voltam, néha pedig egésznapos fejfájással küzdöttem, de volt olyan is, hogy…..
EldaPhotoBlog Nem tűntem el.... 2011.10.04 17:33:00
 Sziasztok :) Jelentem nem tűntem el, csak megsűrűsödtek egy cseppet a napjaim. Hamarosan új anyaggal jelentkezem, csak legyetek türelemmel :)Üdv, Elda ..
reloaded hétvége 2011.10.02 21:17:00
Eldus 2011.10.03 10:31:35