Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LA_harper

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sakkozz mindennap! Politika 2021.10.09 01:00:00
Lehet szeretni. Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
Sakkozz mindennap! Akárki 2021.06.02 01:00:00
A sakktól leszel valaki. Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
LA_harper 2021.06.03 15:01:27
Nemrégiben láthattuk a várva várt film magyar feliratos előzetesét, ám most újfent megtekinthetjük, ezúttal magyar szinkronnal. A képsorok alapján ígéretes produkciónak tűnik, de akárcsak a Warcraft esetében, sokat fog számítani, hogy nyúlnak a készítők az eredeti témához.…..
Kint a Fox, itthon a Cool vetíti, finálé jövő héten...
Annyira régóta van hosszú ötödik (hatodik, hetedik és nyolcadik) az autóinkban, hogy már csak a veteránosok tudják, illetve a nagyon öregek emlékeznek rá, hogy régen minden erősen pörgött, ha a pályatempót valaki tartani akarta vele, még a nagy V8-asok, sorhatosok is, a kisebb…..
TComment Óratekerők 2011.12.07 08:47:00
Mit lehet tenni, ha kiderül a nem valós kilométeróra-állás? Van esélyünk arra, hogy kiderüljön az igazság? A jogszabályok és a törvények az egyik oldalon, a gyakorlat és valóság a másikon.Mai cikkünk blogposztja. ..
Lehet, megtérek. Ha hinnék felsőbb erőkben, már lumbágósra hajlongtam volna magam a mecsetben, csapágyasra koptattam volna a rózsafüzért, esetleg bárányt áldoztam volna, véres késsel. Lehet olyan közhelyeket durrogtatni, hogy kicsi a világ, de a statisztika tudománya még nem ért…..
LA_harper 2011.12.03 17:46:13
LA_harper 2011.12.03 17:43:26
Az Árpád-hídra hajtottam fel épp, a buszsávból soroltam át a száguldó autók közé. Félig már lecsavartam a gázmarkolatot a kormányról, de nem bírta tovább a kezem, be kellett látnom: a Gulliver ennyit tud. A sebmérő mutatója ekkor a hetvenegyen táncolt. Még mindig közel…..
Akkor, 1998-ban a Bianchinál még nem csúsztam el. Még tisztán láttam az utat, amit majd bejárok, nem tűnt víziónak. Volt ugyanis egy napi használatú állólámpás Mercim, ami akkor, 1998-ban, huszonhat évesen messze állt a veteránkortól, csupán egy kedves, öreg csataló volt, nem…..
Papp Tibi lemeze elakad a prémiumbarázdában az új Opel Zafirában, ami kiviszi a két kilót bő 30 rekesszel. Videoblog: Karotta egy kiskamerával elkószál a világ egyik legérdekesebb helyére, ahol semmi érdekeset nem szabad levideózni. Igen, itt készül minden McLaren versenyautó, és…..
130-cal megy, bebetonozták a belső sávba. Ki nem mozdulna onnan, hiszen gyorsabban úgysem mehet senki. És akkor megjelenik 200-zal a BMW-s, balra indexel és villog. Kezdődik a harc!..
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
LA_harper 2011.10.13 09:00:44
A mi Ignis-ünkben közel 8 év használat mellett van 75.000 km. Tehát még évi 10 ezret sem megyünk, pedig napi használatban van (munkába járás, bevásárlás, sőt még kirándulni is szoktunk vele menni, igaz csak belföldön). Egyszerűen nem értjük, hogyan lehet évi 20-30 ezret menni egy autóval, sőt, hogy lehet egy 4 éves kocsiban 220 ezer km... Akárhol, akármilyen körülmények között is használták, akkor is sokat futott.
Ettől még persze lehet jobban vigyáztak rá, és jobb állapotban van, mint a 70 ezerre visszatekert társai...Nem beszélve arról, hogy egy ekkora futásteljesítménynél már előjönnek bizoynyos szükségszerűen cserélendő dolgok.
A megoldás egyszerű: az összes neppernél a levetett cégautók vagy külföldről behozott autók állnak, és szégyellik a több mint 500 ezres futásteljesítményt. Ennyi. A kis futású autók csak magánszemélyek között forognak.

Mégvalami: az egészet a nepperek kezdték. Aki órát mer visszatekerni, annak börtönben a helye! Ok egyszerű: vásárló tudatos megtévesztése. Ez kellene, hogy a sorsa legyen a cikket író neppernek is!

Egyébként meg autót csak és kizárólag magánszemélytől szabad venni úgy, hogy előtte elbeszélgetünk vele, és alaposan megnézzük, átnézzük. Akinek még ez a kockázat is sok, vegyen újat!

A neppereket meg jó messzire el kell kerülni, mind hazug disznó. És miért? Ő csak nyerészkedni akar az üzleten, hozzáadott értéket nem képvisel. Akárcsak az összes ingatlanközvetítő. Ezeknek az állatfajoknak a Dunában van a helyük!
LA_harper 2011.10.13 10:03:11
@velocista:

Pontosan arról beszélünk, hogy mi a "hozzáadott érték". Ha ő azt csinálná, mint a 2 Discovery-s arc, hogy rendbe is teszik az autót, vagy ingatlankereskedő esetén a házat, akkor el tudom fogadni, hogy hozzáadott értéket képvisel.
De amíg annyit csinál, hogy megveszi magánembertől, és kiállítja visszatekert órán a telephelyén, az nekem ne akarjon ezen nyerészkedni!
Ugyanez ingatlanosnál: mi a fenét csinál ő azon kívül, hogy felrak a netre egy ingatlant, és ha tetszik nekem, akkor elvisz a helyszínre úgy, hogy az eladó ott lakik a lakásában? :O Mi ebben a hozzáadott érték? Ja, és még lehúz az ingatlan árának 3 %-val, amit végső soron úgyis te fizetsz ki, mint vevő.

Elnézést, köszönöm, én csak magánszemélytől veszek. Utána tudok én járni magam is a dolgoknak, nem kell nekem közvetítő "nepper", aki ráadásul még át is bax.
LA_harper 2011.10.13 10:36:30
@Haywood:
Abban igazad van, hogy az árat mindenki a piac alapján lövi be. Viszont magánemberné ott van az a faktor, ami kereskedőnél nincs: ki tudod ismerni, mert látod, hogy hol lakik, látod, hogy öltözködik, el lehet vele beszélgetni, hogy mire használta, meg hogyan. Kereskedő ezekre többnyire azt mondja, hogy nem tudja, ő csak árulja...

A második példád sarkított. Természetesen kereskedésből is lehet autót venni, de csak jó körültekintés után, leinformálva. Pl. a kocsi előző tulaját tuti felhívnám, vagy megkeresném. Ha meg ebben a nepper nem partner, hagynám a fenébe!
A TV2 időjósát a Morning Show hallgatóinak kérésére öltöztették merészen dekoltált ruhába tegnap este - írja a Blikk. A lap szerint Vadon Janiék egy holland bemondó példáján felbuzdulva szavaztatták meg a hallgatókat arról, hogy kit látnának aznap este kihívó ruhában. A…..
LA_harper 2011.09.08 13:25:10
Belsőség Ez nagyon fájhat 2011.09.06 12:11:00
Előre szólok, hogy ez egy tipikus trollok kíméljenek-poszt lesz. Elsősorban azért, mert segítséget kérünk, másodsorban azért, mert mi magunk is teljes mértékben át tudjuk érezni a helyzet szomorúságát. Eltűnt egy autó, ráadásul egy féltve őrzött, dédelgetett darab, ami…..