Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Richie21061

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Átalakult az RTL Most 2018.02.01 15:17:53
Az RTL egyik nagy restanciája volt az online felületük, vagy legalább annak egy részének, hogy is mondjuk szépen, a kőkorszakból való kiemelése. Az rtl.hu/rtlklub az maradt olyan, amilyen volt, csúnya, szélen üres mezőkkel operáló, szellősen összerakott, nem különösebben felhasználóbarát valami, ami…..
Beszámoló az FB-ről. Avagy kalandjaink a fővárosban "Ma én is azon tömeghez tartoztam reggel, akik döbbenten bámultuk a Nyugatinál a bezárt metróból kibámulókat és drukkoltunk, hogy történjék már valami. Végül hosszas nézgelődés után az izmosabb utasok belülről kezdték széthúzni az ajtókat, nekik a…..
A budapesti lakásárak alakulása az elmúlt években központi témává nőtt. Hírek tömegei jelentek meg arról, hogy mennyire elszálltak a fővárosban az árak. Sajnos vagy nem, de ez valóban realitás. Van azonban egy jó hírünk, még mindig lehet megfizethető otthonokra bukkanni!…..
Ugye mennyire idegesítő, ha 3-4 millió forintos különbséggel látjuk ugyanazt a lakást különféle online felületeken? Ezért örülünk, ha van valami segítség ahhoz, hogy rendet vágjuk közöttük...
Meghökkenve olvastam egy ügyvédnő blogján az Őszinte ingatlanos blogunkat ért kritikát. Íme a felütése: Régóta figyelemmel kísérem az "Őszinte ingatlanos" blogját, és a legutóbbi bejegyzés hatására úgy döntöttem, hogy egy összefoglaló cikkben válaszolok azon bejegyzésekre, melyek az…..
Azt hiszem, de lehet tévedek, hogy a repülés fóbiások kivételével minden kislánynak megfordul a fejében (vagy legalább is a 911-ig megfordult), hogy stewardess szeretne lenni. Bárhol megemlítem, hogy légi-utaskísérőként dolgozom, szinte mindig van valaki aki rávágja, hogy Ő is az akart lenni…..
Richie21061 2017.02.05 23:09:15
A szovjet hősi emlékmű és a "hatékonyan" eltávolított sarló-kalapács Szófiában. Három éve volt szerencsém eljutni Szófiába. Aranyos hely, bár pompájában és látványosságaiban nem mérhető Budapesthez. Az 1878-ban elnyert bolgár függetlenség után tették meg fővárossá, majd ezután tervezték és…..
Még mindig kapunk olyan kérdéseket, amelyekből az jön le, sok tévhit él ma is a fapados légitársaságokkal kapcsolatban - most összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülőket. Való igaz, többféle szívatásnak is volt korábban alapja, de gyorsan változik a világ, s vele a legnagyobb fapados hozzáállása is…..
Richie21061 2016.06.01 12:25:13
@Muad\\\'Dib: Szerintem az ar a hazugsag: Ma pontosan annyi a koolaj vpiaci ara, mint 10 eve. Pontosan annyi, a terrorizmuson kivul semmi nem indoloklja ezeket az arakat.

A Wizz egy adoparadicsmban jegyzett, profitorientalt ceg, SOHA nem fog annyiba keruli a jegy, mint amennyit nyujt MINIDIG tobb lesz a jegy ara, es mindig egyre tobbet kell fizetned, egyre tobb szemetseget talalnak ki amit te mosolyogva fogsz elviselni, mindig egyre tobb ember zsufolnak mejd fel a gepre es te mindig meg fogod venni a jegyet, mindig boldog leszel vele. Es ezzel csak meg feljebb toljak az arakat, tovabb torzitjak a piacot, tovabb rontjak a szinvonalat, es ami a legrosszabb: a kozepkategoriat leromboljak, aki nem akar fapadozni meg tobbet fog fizetni. Ez az a logikai szal amire azt mondom, annyival nem olcsobb, mint amennyivel szarabb, arrol nem beszelve, milyen hatast gyakorol az agazatra.
Richie21061 2016.06.01 13:12:14
@nagybalfasz: Ha majd 12 ezerert sikerul akar 1 metert repulnom a wizz airrel akkor eskuszom visszaterunk erre.
Richie21061 2016.06.01 13:26:22
@nagybalfasz: azt allitottam 90 ezernel 10-15%-al olcsobb, poggyasszal, normalis elleatassal. Es ki is jott, olvasd feljebb. 71 ezerre jott ki a wizz. Allitom tovabbra is: Nem annyival; olcsobb, mint amennyivel szarabb, tonkreteszik vele az agazatot, szmefenyvesztes az, hogy jajj de olcso. rajta, lehet hasznalni (folge, hogy nincs mas).
Erre a napra vártam 1 éve és 11 napja. Hosszú idő volt, de megérte. A Kúria mai napon átvett végzésében hatályon kívül helyezte a Fővárosi Törvényszék elsőfokú és a Szegedi Ítélőtábla tavalyi másodfokú döntését és megszüntette a büntetőeljárást ellenem. A Szegedi Ítélőtábla 2015. április 24-én…..
A neves magyar járműgyártó idén lenne 120 éves. A jubileumra való tekintettel összeszedtük a tíz legszebb Ikarus buszt. 10. Ikarus V127/Modulo M108D, formatervezett ARC Szoknunk kell még a Modulo M108D nevet Nem sokáig viselte az Ikarus márkanevet az ARC V127 típusú busz, de a…..
Richie21061 2015.08.20 22:17:10
Értékesítési, hirdetési és albérletárak az V. és a VI. kerületben - az eladó ingatlanokkal. Részletekért katt a képre. Kijött a Balla Ingatlanok legfrissebb környékelemzése, ezúttal az V. és a belső VI. kerület ingatlanpiacáról. Kimazsoláztam belőle nektek a lényeget…..
Richie21061 2014.06.03 15:25:16
@croesus: vigyázz, mit írkálsz.
Nemrég adták át Luzhou városban, Délnyugat-Kína Szecsuan tartományában ezt az 1000 férőhelyes parkolót. A 30 000 négyzetméteren elterülő autóparkoló méreteit tekintve egy kisebb repülőgép kifutópálya is lehetne. ..
Rákay Philip a nemzeti együttműködés sikerembere, és erre nem csak az utal, hogy selyem nyaksállal hordja a polgári értelemben vett pinaszakállt, hanem, hogy fogalmunk sincs, hogy mégis miért olyan sikeres. A nézőknek tizenöt éve lendületes mozdulattal beintő Viva-VJ egyszer csak…..
Mit csinál egy ember, aki kitalálja, hogy márpedig ő mostantól zenélni fog, és ráadásul még nem is olyan, mint Kurt Cobain, aki egyes pletykák szerint nem nagyon tudta elviselni, hogy szeretik őt, hanem még be is akar futni? Vagy legalábbis törekszik arra, hogy minél több emberhez…..
A Nagykörút az egyik legkevésbé biciklisbarát útvonal a fővárosban, de a közbringa-rendszer jövő tavasszal esedékes bevezetése új helyzetet teremthet. A Bubi működési területének „kerékpározhatósága” a projekt EU-támogatásának is feltétele. Átalakításokra…..
Richie21061 2013.09.03 13:26:27
@dzsedi: Ne izgasd magad, az üzletek egyébként is sorra zárnak be a 27%-os áfának, az élőbért sujtó 67%-os adók, a csökkenő kereslet és a gazdaság általános haldoklásának köszönhetően. Rendszeresen közlekedem a nagykörúton, robogóval, autóval bringával egyaránt. Nagy érvágás lenne a parkolóhelyek megszüntetése, de most amikor a vágányfelújítások zajlottak, nem történt tragédia az egyik sáv buszsávvá alakítása. Majd a hegyigazdagok szép lassan rájönnek, hogy nem érdemes 7 méteres SUV-val járni a belvárosban.
Richie21061 2013.09.03 14:34:57
@ex-dr. vuk: egy két dolgot kihagytál: legyen 100 forint a benzin és lehessen ingyen parkolni az egész városban.
Múlt hétfőn a Bors megírta, hogy a Papcsák Ferenc által vezetett zuglói polgármesteri hivatalban egy 3,8 négyzetméteres fürdőhelyiséget alakítottak ki belső használatra ("A helyiség közvetlen ajtóval rendelkezik a folyosóról, a jegyző és a polgármester szobájából. Tehát…..
Richie21061 2013.07.10 12:29:19
Kaptam egy fotógyűjteményt a KÖKI-ről. Az egész pusztulásról, koszról, szemétről szól. Legtöbbször nem foglalkozom ilyesmivel, de most kivételt teszek. Egyrészt az összefoglalóban írtak miatt: "Közel egy évvel a nyitás után, 2013 januárjában ott tartunk, hogy a helyzet…..
Van haszna, ha balesetes videókat nézeget az ember. Bevallom, én szoktam, még motorozás előtt is. Hogy miért? Hogy ne legyek hülye. Jól látható ezeken, hogy milyen tipikus hibákat szoktak véteni. Én is hibáztam már sokszor, egyszer meg is fizettem érte: azt hittem, megadják a…..
Bréking nyúz, mondhatnám. Meg felemlegethetném a debileket, akik szerint hülyeség a robogórendszám. Mert ellopták. Igen, a kék szutykot, ami miatt kiröhögött a szerkesztőség és azt állították, ennél 25 ezer forintért sokkal jobbakat vehettem volna. (Igaz, közben a kezük bent…..
Ha egy külföldi ma Magyarországra téved, és elkezdi olvasni a köztévéről szóló blogokat-cikkeket, akkor a következő tézisek alakulnak ki benne: 1. A köztévé nézettsége a béka segge alatt van, alig nézi valaki - ezt mutatják a különböző felmérések 2. A köztévé éjjel…..
Richie21061 2012.11.03 19:45:20
Ha véletlenül összefutunk, azonnal lefújt volna gázspray-vel, mondta a tolvaj, miután elkapták. De milyen autóból lopnak ma a legtöbbet, és miért nem nyilatkozhat az autóvadász? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Richie21061 2012.10.31 09:35:45
@ColT: Így is van. A sok buzeráns jogvédő pedig csak addig veri a nyálát, amíg nem kell köztük élni. Kíváncsi lennék, ha az ő kocsiját vinnék el, meg az ő lakásába törnének be a "flamandok" meg a "vallonok", mert ugye a metrós tolvaj is valószínűleg a kettő közül való volt. Nem kell rasszistáskodni, olyan törvényt kell hozni, amiben nem az van, hogy "ha cigány vagy, 20 évet kapsz" hanem az, hogy "ha két kezeddel hozzáértél a másik tulajdonához, ne adj isten el is elloptad/betörtél a lakásába, akkor az alapvető társadalmi normák betartására alkalmatlan vagy, ezért takarodj. 10 év." Ha van pénz levélsöprögető bohócokra 47ezerért, akkor legyen erre is pénz. épp elégszer húzzák le az autósokat ahhoz, hogy ezt el lehessen várni.