Regisztráció Blogot indítok
Adatok
npa

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég olvashattunk egy Budapesten élő, koreai anyukával készült interjút arról, milyen kulturális érdekességeket, helyi furcsaságokat tapasztal a mindennapokban, hazánk fővárosában élve. Rengetegen érdeklődtetek a téma iránt és osztottátok meg saját tapasztalataitokat a…..
Árokásó Top100 Eva S. Balogh 2008.07.14 23:32:00
Méghogy egy nyugdíjas már csak a társadalom nyakán élősködő inaktív! Nyugger, mintegy. Ez lehet így mucsai feketeországunkban, de nem ám a fejlett Nyugaton. Ennek élő példája Eva S. Balogh. Eva S. Balogh, az '56-os emigráns mögött egy köztiszteletben leélt történészi pálya…..
npa 2012.08.17 04:51:19
@azIstenostora:
Béva valóban benne volt a feljelentgető körben, de a főkolompos Fencsik volt, aki gyáván elbújva jelentett fel abban reménykedve, hogy személye titok marad. BÉVA természetesen hasonló szinten működő besúgótípus volt, van és lesz. Az Argonne lehetővé tette a számítógépes rendszerének magáncélú eseti használatát is, és pontosan ezért csúnyán elvesztette az ügyet követő pert. Az eredeti vád valóban más egyetemi rendszerek feltörése, pornográf anyagok terjesztése és egy tucat hasonló törvénysértés volt, amellyel hivatalosan sohasem mertek élni, sőt egy sor írott anyagot sem produkáltak. A későbbi megkeresés után Argonne még azt is letagadta, hogy kirúgtak volna, személyes aktáimat elvesztette. Ma már nyoma sincs, hogy ott valóban dolgoztam volna. Fencsik mögött álló csapatban amerikai szenátorok, sőt a cégem fölött álló legfelső vezető az energiaügyi miniszter Hazel O'larry parancsolták meg az Argonne vezetőjének az elbocsátásomat, amely ironikus módon pont egy vállalat kitüntetést után történt meg jó munkám elismerése végett. Az esetet valóban követte egy műsor a Petőfi Rádióban, és valóban egy később hamisnak bizonyuló pletyka is elterjedt a műsorvezető elbocsátásáról, amit eleinte én is elhittem. A feljelentésben szereplő vád az volt, hogy antiszemita aknamunkát fejtek ki egy állami intézményben. Ami miatt a feljelentés megtörtént egy politikai vita volt a vérvádakról és idéztem Báry József könyvéből. Akkoriban ez ritka könyv volt, ma már kapható Pesten is. Balogh Éva nagyon elfogult és történészhez méltatlan tudásról tett tanúbizonyságot a HIX oldalain folyó vitákban. Kedvenc vesszőparipája a magyar történelem meggyalázása volt. Szerinte a magyarok egyenes hosszú kardot használtak a kalandozások korában, holott a magyarok szablyát használtak. Szerinte a magyarok végigrabolták Európát és ökrös szekerekkel hordták haza a lopott holmi. Akkoriban nem volt autobahn az ökrös-szekér volt a leglassúbb állati szállítóeszköz és a magyar lovasság ereje gyorsasága volt. Egy ilyen konvoj a nyugati páncélos lovasság miatt sohasem érte volna el célját az állandó felázott, nehezen járható utak miatt sem. Ehhez hasonló marhaságokat irkált Béva az akkori HIX-re és nem én voltam az egyetlen, aki inkompetenciájára rámutatott. Egy ízben két százalék végeredményt akart összeadni és akkor hetekig rajta röhögött mindenki. A feljelentés titkos levelezése a kormányszervek, az Argonne és Fencsik közt nálam vannak, bárkivel szívesen megosztom azokat. Ez vonatkozik Argonne elvesztett pervégzésére is. Összegezve, Béva nem érdemli meg figyelmet, személyes véleményem, hogy a vérszegény munkássága megérne egy áttekintést plagizáció tekintetében is. NPA.
Talán igaza van Török Gábornak: ez még mindig a demokrácia, hiszen amíg választások vannak és egy ilyen poszt megírható, addig nem beszélhetünk diktatúráról. Ez azonban már nem az a minőségű demokrácia, amiben jól érzem magam.A Magyar Köztársaságban lehet személyre…..