Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pajzán gyula

53 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mielőtt San Marino fenegyerekei kezdenék tematizálni a 'biztost, a kétgyermekes apukák fáziskésésével ujjbegyvégre kapjuk a luxembourgi-magyar meccs exkluzív hátterét. Családi fotó Király Gabival, parolázás Mlsz elnökségi taggal és Sanyi bácsi dicséret az új magyar…..
pajzán gyula 2011.06.06 17:07:30
pajzán gyula 2011.06.07 14:02:49
@vérfarkas: csak nem?! Csányi megígérte, tudod!;-)
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
Az elmúlt napok a blogon a szerkesztőség útkeresésének jegyében teltek, miközben méltatlanul elfelejtettünk megemlékezni a kedd esti mérkőzésről. Szükségét érezzük annak, hogy jókora fáziskéséssel, de pótoljuk a hiányt, ha már az Elek-Dzsudzsák páros a jól bejáratott…..
Szinte pontosan tizenhárom éve történt. Tizenhárom éve, és egy napja. Szombat reggel volt, még csöndes volt az utca, de a reggeli gyanánt bekapott kifli végét is a kertkapu felé menet nyeltem csak le, a cipőhúzás közben legurított tea után. Készülődtünk az esti Finnország…..
pajzán gyula 2010.10.12 17:13:49
@végh hanta: jut eszembe, a finn-magyaron kívül a legélesebb emlék arról az alagsorról egy gengszterbuli volt, még '99ben vagy 2000-ben - amikor Bin Ladenről még csak a (diákelőfizetéses) Newsweekben lehetett olvasni és én neki öltöztem be. nagy siker volt, legalábbis a dressz miatt, mert ugyan a kutya nem tudta, h ki az, de legalább jó kis arab gengszternek néztem ki.

A Budaörsi koliban a büfét üzemeltető Jimmy nevű arab csávó kötötte meg a turbánomat...na ennyi szellemidézés elég is lesz, most jöjjön, aminek jönnie kell - üssük a finneket!
pajzán gyula 2010.10.13 22:55:43
@redcard: én is kint voltam az odavágón. Orosz Ferinek semmilyen köze nem volt a gólhoz, de jól nézett ki, h a végén ő ért hozzá utoljára. akkor meg még ki tudta, mi vár ránk Helsinkiben, juhúúú

a visszavágón egy haverom haverja volt kint - tőzsdézett a drágám, és így még ilyenekre is futotta neki. a lefújás után mutattak egy sárga dzsekis, tomboló alakot - ő volt az. mindegy, újabb minisztori.
Kockázat nélkül simulhatunk ahhoz a mesterelemzői okossághoz, hogy a Vatikán San Marino strandcsapata elleni diadal után csínján ittasodjunk örömmámorba.Egy dolog mellett azonban talán mégse támolyogjunk el szó nélkül. Végig és kompromisszumok nélkül támadtunk. Olvassuk le…..
pajzán gyula 2010.10.12 14:44:19
@IronRock: ...ezért 3-2-3-2 az én nyerő felállásom. Mivel 4 védővel ugyanúgy nullák vagyunk, mért nem elég 3, a labdaszerzés meg úgyis a középpálya dolga - oda elfér még két ember.

Amúgy én is Buzsákyt látnám Vadócz mellett, m ő most már védekezésben is otthon van, és lát is a pályán, vagyis multifunkci csávó. A 3 támadó kpályás meg szórhatná előre a labdákat Szalainak meg Rudolfnak, akik szétzilálják a finn védelmet. Jeee!

Engem az zavar főként, h egy közepes csapat ellen sem merjük játszani a játékot, hanem megy az óvatoskodás. Tartsuk elöl a labdát, abból baj nem lehet;-)
pajzán gyula 2010.10.12 16:39:30
@neeskens: hoh, a péniszrajzot hogy feledhetnénk?:)) nem tom, Sanyi bácsi a legjobb erényeit is sutba dobja, ha volt neki valaha ilyen - csak tudnám miért...
Pearl  Jam, 1996. november 17., Budapest Sportcsarnok Ülőhelyem volt, így egy színházi távcső segítségével vettük szemügyre Eddie tokáját és  Jack Irons öreges dobolását. A Red Hot Chili Peppershöz hasonlóan a Pearl Jam is csak egyszer járt eddig Magyarországon,…..
Eddig is sejtettük, hogy Kiefer Sutherland irtó jó fej lehet a magánéletben is, de innentől tuti, hogy a faszival állati jókat lehetne ökörködni. Kiefer egy haverjával fogadott hétvégén, hogy a New England Patriots amerikaifutball-csapata megnyeri a Baltimore Ravens elleni meccsét,…..
labdabiztos Fandammal Boniemmre 2009.11.16 17:15:00
Van Damme b*zi? Feloszlott a Boney M.? Koeman lemond? Választ egyikre sem kapsz, de ha elég önsanyargató vagy, felidézheted a hétvégi belga-magyar didergését,  dúdolt dallamait és abszurditását. Igazi bőrközeli riport a köd és eső mobillelátójáról, régen ízlelt…..
pajzán gyula 2009.11.17 11:17:53
@díszbohóc: ja, és Van Damme-mal hancúrozik...
pajzán gyula 2009.11.17 13:45:27
@etxxhun: op. kétszeres apukaként muszáj még az ilyet is kicsillagozni, mit fognak szólni, ha visszakeresik az életművemet a neten;-)
pajzán gyula 2009.11.18 16:36:02
@-kraci-: most, hogy mondod: kimaradt a posztból, h a Jan Slota-verzió a belga-magyaron is vitte a prímet. már-már örökzöld lesz
Az a számító Nick Hornby, aki az emberek futballszeretetén felindulva könyveket írt, majd meggazdagodott egyszer valami olyasmit is talált mondani, amit a sportújságírás csúcsára született népsport jegyzetírói szívesen idézgetnek. Általában valami olyasmi felütést kell…..
Gólrúgdosás, sárgakollekció bővítés: erre koncentráltak a múlt héten dédelgetett focinagyköveteink. A három találat alkalmas lett arra, hogy valódi versenyhelyzet alakuljon ki a díjkiosztásra.Mivel Sanyika "csak" büntetőt értékesített egy ex-regionálligás csapat…..
Talán soha nem volt ilyen nehéz dolga a magyar focimenekültes rovatnak, amikor a Hét magyarja serleget kellett átnyújtania.A duplát vágó Szalai Ádám vagy a hat meccsből a két assziszt után harmadik gólját suhintó Stieber Zoltán szolgált rá vajon? Esetleg a megint betaláló…..
Mint ahogy buéket sem késő mondani húsvétvárásig, miért is lenne nagy szám, ha focimenekült rovatunk március elején tér magához téli kábulatából. Utólag persze sajnáljuk, hogy nem énekeltük meg blog-kolumnáinkban vitézeink idén eddig hozott dicsőségét.Vigasztaljuk…..
Töketlenkedhetett volna tovább a hannoveri kiesőzóna-mélyközépszer sávban jó pénzért. Biztos kezdőként. Alibi ízű "jókismeccseket" hozva. De nem, inkább fejes az orosz télbe, a bizonytalanba. A Zenittel Huszti Szabolcs riszkeset, de nagyot húzott, és üzent: fasza…..
labdabiztos Cserkész becsszóra? 2009.02.16 14:59:00
Kevés visszataszítóbb dolog van, mint amikor egy főbohóc ordas közhelyekkel bizonygatja az albohócok odaadását. Kérdés már csak, ki előtt? Lefordítva (on-line) munkanyelvre: a főnököd (elektronikusan), vagy a targonca rúdjával nálad méterrel magasabbra emelve megdicsér,…..
Szerda reggel még Kovács I Zoltánként vette föl a munkát, de délutánra kikopott nevéből a római szám. Így múlik el a világ dicsősége, írhatnánk, ha bármiféle dicsőségről meg lehetne emlékezni Zoli győri szerepvállalásával kapcsolatban. Azonban… Nem is olyan…..
Gondoltunk egyet, és átvállaltuk Erwin Koeman megfigyelő szerepét egy Bundesliga meccs erejéig. Célkeresztünkbe Huszti Szabolcsot igazítottuk, akinek a friss feljutó 1. FC Köln otthonában kellett bizonyítania. Mindenki Poldija, Lukas Podolski városában egy csapatnak sincs könnyű…..
A mérvadó bajnokságok hétközi fordulóval spékelték meg a szurkerek menüjét, így nagy kanállal vártuk falni az élvezeteket utazó focinagyköveteinktől. Ínség lett a vége. A gumicsont Gera két kapufája, Sanyika futószalag sárgája, meg Timár, "Budapest…..
Rekordszámban sziporkáztak külhonban ügyeskedő focihonfitársaink. Míg máskor a lejátszott másodpercek összeadogatása meg a bekapott sárgák körmölése szolgál soros posztunk kitöltésére, most nem győzzük kapkodni a fejünket. Hatan rúgtak gólt a hétvégén, Huszti így…..
Az lett, amit vártunk. Gyomorremegés, minimumelőny-féltés, másodperc visszaszámlálás. A máltai lovagok Monty Python-i groteszkséggel rontottak ránk. Rozsdás bökőjükkel végig nyaki ütőerünk környékén hadonásztak. Égi csoda, hogy egy könnyed huszárvágással rést találtunk…..
A magyar válogatott és a magyar közönség együttesen elért egy olyan pontra, ami jó kiindulási alap a fejlődéshez. A csapat játékosai elhagyták a bohócligát. A saját bőrükön tapasztalták meg, milyen is a világ futballja. Az egész hozadéka, hogy ők már nem hiszik el, hogy…..