Regisztráció Blogot indítok
Adatok
banpepe

1 bejegyzést írt és 231 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás mit sem sejtve vette át Asus notebookját, amin csak bekapcsolva látszik, hogy beteg a kijelzője. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy naiv voltam és PickPack ponton való átvétellel rendeltem egy notebookot a levél tárgyában nevezett Ipontól. Persze jobb lett volna személyesen…..
Naiv ügyfél a Cinken! Szemmel verte a nyugati Sparban naiv ügyfelet a biztonsági őr, amikor a polcra kitett szakácskönyvből nézegette ki a vacsorához valókat: Sokkot kaptam. Állok egy polc előtt a Sparban (úgy hogy másokat véletlenül se zavarjak), lapozgatom a Goodfoodot,…..
Tömeges mérlegmeghibásodást nem jelentettek a csömöri Auchanban, naiv ügyfél szerint mégis valahogy egyik csomag paprika sem volt egészen 1 kg. A nemhivatalos vélemény szerint összeszáradtak: A csömöri Auchanban szoktunk vásárolni a családommal. A fiam felvett egy csomag…..
Egészen elképesztő, hogy míg Ámerikában autóval hajtanak a kirakatba éjjel, nálunk nappal volt pofája két csávónak besétálni, és ellopni két Retina MacBookot a Duna Plázából. Az XMS alkalmazottai egy ideig kergették az elkövetőket, akikből további lopott termékek, ruhák…..
Érthetetlen, miért kell egy sétahajóétteremre kutyát vinni, de Anita legalább megkérdezte előre, és azt mondták, hogy oké. Aztán élőben már nem volt annyira oké, pedig nem történt semmi botrányos, mégis visszafordították a hajót és kitették őket: Vasárnap…..
A leértékelt készülékeket forgalmazó T-Boy Művek Bt. szervize képes volt azt mondani, hogy porosodás miatt jelentek meg sötét foltok Regina LCD tévéjén, ami sajnos nem javítható vagy cserélhető: Nomen est omen...A név végzet. Bölcs latin mondás, amire gondolhattam volna…..
Félreütött kártyás fizetéseket sem lehet elég gyorsan korrigálni bankon keresztül, a SZÉP kártyásakat pedig különösen nehéz, főleg nyáron. A Széna téri Burger Kingnek eddig 4 hónap alatt nem sikerült visszaadnia mintegy 7000 forintot: Mivel az én ügyem most lépte át a 4…..
Datacom majdnem vásárolt egy kínai tabletet, de amire visszaért a papírokkal, már 10 ezer forinttal többe került: Tegnap délután (2012.08.29.) körülnéztem egy kicsit a komáromi TESCO-ban. A műszaki pultnál felfedeztem, hogy a MyAudio9 típusú 9,7 collos tablet 44.900.- jó magyar…..
Naiv ügyfél táskáját kiemelték a bevásárlókocsijából a siófoki Tescóban, de a biztonsági őrök csak kiröhögték, hogy a kamerák a termékeket védik, rajta nem fognak segíteni. 2012.07.28.-át írunk. Bemegyek a siófoki TESCO-ba. Az irattáskámat egy percre letettem a…..
Tibor nekiállt az őt bosszantó dolgokat lefotózni és egész levélcunamit küldött ránk, úgyhogy egészen biztosan fogtok még egy pár posztjával találkozni itt a közeljövőben is. Ezúttal a diplomata rendszámmal visszaélők témájával foglalkozik, itt a blogon sem először kerül…..
István nyáron kipróbálta a heti Passport-roamingot a Vodafone-nál. Az egy hét letelt, a Vodafone állítólag küldött egy sms-t, amit naiv ügyfél egyáltalán nem olvasott, hogy automatikusan aktiválták nála segítőkészen a mezei Passport-szolgáltatást, ami minden bejövő és…..
Dóri Barcelonában próbálta meg letiltatni frissen ellopott iPhone-ja szimkártyáját, de hajnali 4-kor nem sikerült humán operátorhoz jutnia. Otthonról másnap csak délben oldották meg, fél nap alatt pedig a tolvajok összetelefonáltak egy 100 ezres számlát. Bíróságra nem ment, a…..
Egy igen tanulságos történetet küldött Eszter az Office Deponál meghosszabbított notebook-garancia érvényesítéséről. Olvasni is fájdalmas, ahogy terhesen hónpokon keresztül küzdött, először, csak hogy megnézzék a gépét, aztán hogy kicseréljék a merevlemezt, aztán hogy…..
Juli egy hónapja a földbe ásva hűtheti a sört, minthogy a konyhaszekrényébe beépített Whirlpool-hűtő elhunyt, az IKEA pedig nem tud helyette ugyanolyat adni. Választhatja a pénzt, és akkor kereshet passzentos hűtőt vagy kaphat egy újabb modellt, plusz 25 ezer forintért:2011…..
Sándor olcsóbban szerette volna megúszni a telefon vásárlást, ezért a netről rendelte meg új készülékét. Sajnos - ahogy az az ilyen esetekben gyakran előfordul -, a telefonhoz nem minden tartozék érkezett meg, és az ígért két éves garanciát sem tudja érvényesíteni a naiv…..
Tamásnak sikerült betalálnia a kultikus N900-as Nokiát, amit azonban szériahiba miatt nem javítanak, hanem megeszik dobozostul cserét vagy utalványt ajánlanak fel helyette. Igenám, de a cserekészülék kevesebbet ér, az utalványt pedig csak az eredeti boltban lehetne beváltani, ami…..
A Siemens vezére biztos a haját tépné, ha azt látná, hogy az általuk szállított Desiro vonatok már most rohadásnak indultak. A kérdés jó, vajon ez a Siemens hibája, vagy a MÁV nem bír rendesen karban tartani? Zoltán a levelében arról ír, hogy felszállva egy esős napon a…..
banpepe 2011.08.08 11:51:34
@Adani: de azért figyel a háttérből és szükség esetén beavatkozik, pl. vészfékez

Hát amikor alszik a vezér, nem hinném, hogy tud vészfékezni:)

@Mozvez: Én elhiszem, hogy te nem engeded át másnak a vezetést, főleg nem olyannak, aki bármikor rosszul lehet, mert nem 100 %-os az egészségi állapota ennek az embernek. Nekem nem haverom, hanem csak tudom, hogy ki az:) Ő nem ráront, hanem jóba vannak, és átengedi minden gond nélkül a vezetést neki. Röviden ennyi:)
banpepe 2011.08.08 13:21:36
@Adani: Ebben teljes mértékben egyetértünk. FB-n van is fent fotó, amikor az álmozdonyvezető vezeti a vonatot, amin utasok is ülnek. Amúgy a mozdvez-eket senki nem ellenőrzi, vagy esetleg tudják, hogy mikor van ellenőrzés? Igen, vasútbarát az ember, de soha semmilyen munkát nem kaphat a Máv-nál, mert van betegsége, ami kizáró ok. Tényleg alszik, és nem kitalálom, hanem biztos helyről tudom. Ettől függetlenül nem azt mondom, mielőtt valaki félre érti, hogy az összes mozdvez ilyen. Vannak nagyon rendesek, nem 1-el találkoztam már én is. Minden tiszteletem az övéké, hogy egész nap ugyanazt a monoton munkát csinálják, semmi változatossággal. Csak fura, hogy ilyen megtörténhet a mai világba.
banpepe 2011.08.08 15:05:29
@Adani: Ez pont egy forgalmas vonal. Azért sem írom le, hogy ki az álvezető, és melyik vonal, mert nem vagyok spicli, hogy itt reklámozzam a vezért, ill az álvezetőt. Csak az a vicc, hogy megvan az oka, miért nem vezethet vonatot, illetve jogsit sem kaphat semmire, és a vezér meg átengedi neki a vezetést.
Mokka csak meghibásodása után jött rá, hogy külső merevlemezének tokjában egy másik márka készüléke található. A Maxell a Homár tudomása szerint nem gyárt merevlemezeket, így általában Hitachi, Toshiba és a jelek szerint Samsung termék is kerülhet a tokjukba. Kérdéses…..
Bence sajátos jótállást fedezett fel frissen vásárolt Whirlpool mosógépén. A Mediamarktban reklámozott 4 év garanciának sehol máshol nincs nyoma (papíron 2 év van), a gyártó mégis arról biztosította telefonban, hogy ők tudni fogják, ha eljön az idő. Kiváncsian várjuk az…..
Zoli levelével már megint teljesen egyetértek, anno nekem is herótom volt attól, hogy mindig az volt a baj, hogy itt nem tudták lepecsételni azt, ott nem tudták visszafizetni ezt - ráadásul mindig valami homályos, számomra érthetetlen okok miatt. A legjobb az volt, amikor Budapestről…..
banpepe 2011.05.24 21:30:42
@Adani: 2,5 óra alatt 200 km kocsival megoldható, és nem is kell száguldozni. Oké, hogy nem jött, én igénybevettem a szolgáltatást, aláírom. Ezzel semmi bajom nincs, és nem is volt. Elvitt a-ból b-be. De. Miért nem végzi el a munkáját a jv? Miért inkább bent a vezető mellett van, és beszélget, nevetgél vele. Szeretek elöl ülni, a vezetőnél. Kihallatszottak a hangok, ott nevetgéltek. Neki nem az lenne a dolga, hogy lekezeli a jegyeket? Szerintem az. Legalább te normálisan szóltál hozzám, nem úgy, mint zbr. Ezt köszönöm neked:)
Sándor szerencsétlenségére pontek 13.-án adta fel kalibrálásra Nikon D7000-es fényképezőgépét, amit azóta sem találnak a DHL raktárában:Amit most leírok az nem vicc, tényleg megtörtént péntek 13.-án, pedig egyáltalán nem vagyok babonás. A történet azzal kezdődik hogy van…..