Regisztráció Blogot indítok
Adatok
webgcd

116 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bakony, Cuha patak, sok-sok kis gázló, alagutak, viadukt, piroska vonat, erdő, csend, varázslatos természet, és az erdő mélyén egy régi épületegyüttes…A Turistaszálló a Cuha patak partján, minden lakott helytől távol, az erdő közepén található.Helyszín:  Győr-Veszprém…..
Engedje meg, hogy elkalauzoljuk Önt Badacsonytomajra a Borbély Családi Pincészethez, a 2007-es év Balatoni Borok Mesteréhez. E történelmi borvidék méltán híres borairól, így hírnevének, örökségének megőrzése, megtartása kihívás is egyben az itt élő emberek számára. A…..
A FAMÍLIA VENDÉGHÁZ Salgótarján déli városrészén fekszik. A kétszintes családi ház földszintjén van a 70-80 n2 nagyságú apartman, ami egy db 4 ágyas, tv-s, hűtővel rendelkező szobából, a szoba mellett lévő zuhanyzós, WC-s fürdőszobából , nagy ? 22 m2-es ? nappaliból…..
Szeretettel várjuk kedves vendégeinket apartmanos vendégházunkban!Elhelyezés: 12-14 fő részére 2 szobás, 2 ágyas apartmanokban tágas nappalival, TV-vel, zuhanyzóval, WC- vel, terasszal illetve erkéllyel. Parkolási lehetőség az udvarban.Étkezés: Igény szerint félpanzióval, vagy…..
A fürdőhöz közeli apartmanokkal várjuk kedves vendégeinket a Tuboly Vendégházban!A Zala völgyében fekvő Kehidakustány varázslatos tájával, 43 fokos termálvizével a családok, pihenni, gyógyulni vágyók kedvelt helye. A gyógy- és élményfürdő 2400nm vízfelületével, fedett…..
Szeretettel várjuk kedves vendégeinket a Matild Apartmanházba, amely a Balaton déli partján, Siófok belvárosában, csendes nyugodt környezetben, a balatontól 800 méterre helyezkedik el.10-15 perces sétával szinte elérhető minden,a szépen átalakitott…..
Az Őrség egyik legszebb falujában, Szalafőn, erdős, dombos tájon, gyönyörű, nyugodt, természetvédelmi környezetben áll a hangulatos házikó.Az eredeti formában helyreállított parasztház a térség építészeti hagyományainak megfelelően zsúpszalma tetőfedéssel, borona…..
Szeretné nyugodt, csendes, kertvárosi környezetben eltölteni pár nap szabadságát?Esetleg családját, vagy barátait is elhozná, hogy élvezzék a város látnivalóit, múzeumait, vagy hogy tegyenek egy kellemes sétát a Vár ódon falai között?Akkor válassza apartmanházunkat, ami…..
Igényes család és bababarát szállás Szilvásvárad szívében!Az Akácvirág Vendégház a Bükk-hegységben található, a Lipicai lovak, szivárványos pisztrángok hazájában, s a méltán híres Szalajka-völgy bejáratától öt perc sétára helyezkedik el. Klímatizált, kényelmes…..
Váralja, a Mecsek egyik legszebb völgyében, a Dél-Dunántúl szívében Váralja csendes, tiszta levegőjű kis község a keleti-Mecsekben, Tolna és Baranya megye határán, Pécstől 35, Szekszárdtól 30 km-re.  A Mecsek egyik legszebb völgyében található vendégházunk családbarát…..
Az Árnyas Vendégház egész évben várja a kikapcsolódásra, pihenésre vágyó vendégeit, Egerhez és Szilvásváradhoz közeli, csendes kis településen olcsó szálláslehetőséggel.A közelben rengeteg látnivaló és csodálatos kirándulóhely adódik, mint például: Eger,…..
Tímárház Panziónk a Szőke Tiszától 500 m-re, a belváros egyik csendes utcájában helyezkedik el.  A Szegedi Nemzeti Színház és a Széchenyi tér pár perc sétával elérhető. A Szabadtéri Színház kb. 15 perc gyalog. Az IH Rendezvényközpont egy sarokra található. Az Aquapolis…..
Az Udvaros Panzió (megtekinthető 3D-ben a Panzió weboldalán) a Balaton déli partján, Balatonlellén várja a pihenni vágyókat háromágyas és kétágyas mini apartmanjaival. Minden lakrészhez külön tusoló, wc, hűtőszekrény, klíma, TV + sat tartozik, mindezeken kívül a szobák…..
Töltsön hosszabb időt Dévaványa Strandfürdőjében, ahol eddig is kellemesen és élményekben gazdagon tölthették el idejüket a 4 db kültéri medencénkben, röplabdapályánkon és az ingyenesen igénybe vehető csúszdánk használatával. Nemrég épült 12 db négyszemélyes…..
Ön és családja kényelmét és nyugalmát teljesen új, luxus színvonalú apartmanjaink biztosítják. A fürdőtől 200 méterre, központi helyen, mégis nyugodt környezetben. Családias hangulatú panziónk a fürdőtől 3-4 percre található, nagyon nyugodt, csendes környezetben. 300…..
BEREK-HORGÁSZPARK várostól távol eső helyszíne ideális választás, ha barátaiddal, családoddal egy aktív pihenésre vágysz. A vízpart közelsége, az erdők csendje lelassítja az idelátogatókat. Séta alkalmával belehallgatunk az erdő csendjébe.Faházaink és kemping parcelláink…..
Töltsön felejthetetlen napokat retro, családias panziónkban! Az Aralica Panzió Pécstől mindössze 30 percre. Villánytól 5 percre, Nagyharsány központjában, a Szársomlyó hegy lábánál, kellemes mediterrán környezetben található. Bővebb információért látogasson el ide!..
Sylvia apartman - Budapest A frissen felújított, divatosan berendezett lakás 67 m2-es. A nappaliban ülőgarnitúra, TV, a hálószobában franciaágy található.A modern konyha étkező résszel. A fürdőszobában zuhanyzó, a WC külön van. Nyáron élvezheti a kellemes belső…..
Szálláskereső 2014.02.27 12:19:12
A frissen felújított, divatosan berendezett lakás 67 m2-es. A nappaliban ülőgarnitúra, TV, a hálószobában franciaágy található.A modern konyha étkező résszel. A fürdőszobában zuhanyzó, a WC külön van. Nyáron élvezheti a kellemes belső erkélyt. Lift nincs, I. emelet. Fűtés:…..
BUGAC-PUSZTA, ahol ember és természet újra egymásra talál...akár, kerékpárral, lóháton vagy fogaton, de gyalogosan is. Természetet kedvelő látogatóinkat felújított vendégházunkban és rusztikus stílusban berendezett, modern komforttal ellátott nyugodt környezetben,tanyákon…..
Szállások Kárpátalján, Beregvidéken (Beregszász környéke), Felső-Tisza-vidéken vendégszerető magyar családoknál a tájra jellemző házi ételekkel és italokkal. Szolgáltatások: a programban szereplő városnézések, kirándulások utaskísérővel(idegenvezetővel), utazás…..
Nálunk lehetősége van a nyugodt pihenésre, kikapcsolódásra, gyógyulásra, hiszen biztosítjuk mindazt a nyugalmat, figyelmet illetve kényelmet, ami elengedhetetlen a teljes kikapcsolódáshoz. Szállásaink közt találhatóak 1-2-3 szobás apartmanok,( WIFI elérhetőséggel), 70 m2-es lux.…..
Mit szólna hozzá, ha a szállása Zalakaros egyik , legnyugodtabb környékén lenne? ha közel lenne a belvároshoz és a látnivalókhoz? ha a belváros, az Élmény és Gyógyfürdő, valamint a város több látványossága mindössze pár perces     sétával könnyen…..
Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra, reméljük, hogy az itt bemutatott szállások elnyerik tetszését. A 2-4-6 fős apartmanok Zalakaroson , kivételes helyen   találhatóak, hisz nemcsak a  Gyógy és Élményfürdőhöz vannak  közel  , hanem szép, nyugodt,…..