Regisztráció Blogot indítok
Adatok
l0lcopter

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Házitroll kolléga már régóta érlelte a gondolatot, hogy kéne valami high tech katonásdi dologról írni, mígnem a múltkori REVA-poszt kommentjeiben felmerült a Predatorok feltörése. No nem arra a ragadozóra kell gondolni, amit legutóbb Antal Nimród rendezett, hanem arra, amit az…..
l0lcopter 2011.11.08 14:15:21
Csak úgy dőlnek retró témában az anyagok mostanában, ezúttal az Atari Interactive adott ki egy emulátort és hozzá greatest hits jelleggel egy 100-as pakkot a 70-80-es évek legvadabb játékaiból, innen a név: Atari Greatest Hits. Az app maga ingyenesen tölthető a Marketről, de…..
l0lcopter 2011.11.07 11:41:03
Subba Subba Art: 3D 2011.11.04 14:14:00
l0lcopter 2011.11.06 00:21:51
Forrás: news.bbc.co.ukSZEMLERoppant szórakoztató műfaj lett a miniszterelnöki kérdések félórája, hiszen általában kitűnő képességű debattőrök szurkálják egymást igencsak karcos hangnemben az angol Alsóházban. Az élcelődés, a gúny és a frappáns válaszok mellett persze…..
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
A Bors úgy tudja, hogy Fábry Sándor az idén már biztosan nem kerül az RTL Klub képernyőjére, sőt a pletykák szerint soha többé.A bulvárlap szerint bár az RTL Klub azt állítja, hogy heteken belül újra visszatér az Esti showder, valójában a műsort teljesen kivették az őszi…..
Viszonylag egyszerű dekódolni, mit üzen az Image Line ezzel a teaservideóval: hamarosan jön az FL Studio androidos verziója, és nagyon fogja szeretni a Galaxy S II-t meg a Motorola táblagépét. A videót végignézve az is kiderül, hogy nem az Android béna hangdrivereit fogja használni:…..
Több, mint egy èvvel az október 4-i vörösiszap katasztrófa után az iszap még mindig mindennapos problémát jelent, még mindig érezteti hatását. Nem csak Devecserről és Kolontárról van szó vagy Somlóvásárhelyről, amit szintén mindenki elfelejt megemlíteni, hanem sok más…..
Voltatok már valaha Halottak napján estefelé a temetőben? Mindegy is melyikben. Bármelyikben.   Ilyenkor az elhelyezett rengeteg virág, és az emlékezés fényei, a meggyújtott millió mécses éjszakára halványan ragyogó, varázslatos hellyé teszi a legutolsó…..
A napokban Budapesten, a 9. kerületben végzi az éves lomtalanítást a Budapesti Közterület-fenntartó. Az utcákon a felhalmozott szemét mellett megjelentek a lomizásból élők is. Sokan keresgélnek a felhalmozott hulladék között, hogy pénzhez jussanak. Általában vas után kutatnak.…..
l0lcopter 2011.10.28 19:54:07
@Azúrkék égbolt: igényük van, csak idejük nincs a segélyfelvétel és a kocsmai gépezés között.
A lakóhajón töltött éjszaka után szörnyű volt a kontraszt, amikor a mesterségesen kialakított lagúnákhoz mentünk. Az apartman hátsó ajtaján ment ki az apuka gyerekével, bevitte a tisztított zöld vízbe és úszni tanította. Ezt a luxust az indiai felső középosztály már…..
Az nem meglepetés, hogy a Moog első iPad-szintije, az Animoog minden eddiginél jobb - az viszont már igen, hogy a fizetős mezőnyben ez a legolcsóbb, mindössze egy dollárért letölthető (az ár hamarosan jóval magasabbra ugrik állítólag, szóval siessünk). A dizájn elképesztően…..
l0lcopter 2011.10.21 17:46:06
@keeroy: előszöris szemészet,
másodszor hallgasd meg egy minőségi fülessel ipaden, aztán megbeszéljük.
engem spec megvett kilóra, pedig űzöm az ipart. :)
Két nappal ezelőtt nyilvánosságra került információk szerint az ügyészség Gyurcsány Ferenc és több egyelőre meg nem nevezett rendőri és politikai vezető ellen folytat nyomozást terrorcselekmények gyanújával. A sajtóinformációk szerint a nyomozás alapját az adja, hogy a 2006…..
l0lcopter 2011.10.21 14:38:27
@Észmegálló: embernek azért nem hívnám, valami ürüléknek látszó tárgynak max :)
Megkezdődött a Hagyó-féle bűnszervezet büntetőperének iratismertetése, így gyorsan meg is kezdődött a szivárogtatás. Minden napra jut egy-egy igazi fincsi szkennelt anyag, nagyon szépen köszönjük, csak így tovább! A 45 ezer oldalnyi nyomozati anyagból kiszivárgott 0,00001% is…..
Jobb lesz, ha összekapják magukat az összevissza tilosban parkoló autósok, vagykülönben jövőre mehetnek majd az ócsai telepet építeni köz/börtönmunkában. Ja, hogy előző nap rakták ki a megállni tilos táblát, és másnap mentek körbe megbüntetni az ottfelejtett autókat? Ha…..
l0lcopter 2011.10.21 09:53:03
A Kreatív utánajárt annak, hogy most akkor a Vodafone titkos reklámkampánya a telekommunikációs cég reklámjai alapján apokalipszist ígérő videó, vagy egy unatkozó reklámszakember viccelt, esetleg egy névtelen összeesküvés-hívő rémálma csak a Youtube-on tizenegy, végtelen…..
A Fővárosi Ügyészség szabadságon lévő kollégáit visszahívták, valamint minden egyéb nyomozást félreraktak. Vejkey Imre, Semjén jogi képviselője kérdésünkre elmondta, hogy az ügyészség munkatársai 12 órás, váltott műszakban dolgoznak, és jelenleg minden magyarul…..
Vastagbőr Felvilágosít a PSZÁF 2011.10.19 09:31:00
Ismét közszolgálati szerepet látunk el, mert az államadósság, a devizahitelek, az IMF, Brüsszel, a kommunisták, stb. elleni harcban minden töltény számít. Tehát (kiemelések tőlem): "A lakosság pénzügyi kultúrájának és tájékozottságának fejlesztése céljából a…..
Csak néhány címszó, hogy legyen mit olvasni a reggeli kávéhoz - később nyilván részletesebben is megírják mindenhol, de ezek az első hírek:A Galaxy Nexus:Android 4.0 Ice Cream Sandwich4.65-inches HD Super AMOLED kijelző 720*1280 HD felbontásal1.2GHz dual-core processorJavított…..
  Sorra hallgatja ki a Központi Nyomozó Főügyészség az ál-Semjén Zsolt (ma reggelre törölt) Twitterének követőit – a nyomozók így próbálnak nyomára jutni annak, ki írhatta nem túl eredeti ötlet alapján a nem túl vicces bejegyzéseket. A tegnap még…..
Egyre több ételre veti ki a kormány a chipsadót, így elképzelhető, hogy 2012. január 1-jétől már csak a paleolit szakácskönyvben szereplő fogások mentesülhetnek a közteher alól. Egyelőre versenyben van még Stahl Judit Gyorsan valami adómenteset szakácskönyve, valamint a Lajos…..
Ez van, most egy ideig mindent az iPhone 4S-hez fogunk méricskélni a gőzpingvintől a Hubble-űrteleszkópig. A magunkfajták számára ma ez "A videó" az interneten. Egy telefon elég sokféleképpen eshet, a laborkörülményeket teljes mértékben mellőző videóban dícséretes, hogy…..
Levelet kaptam minap a Citibanktól CIB-től, amiben egy kihagyhatatlan ajánlattal kerestek meg: Alacsony banki költség és magas kamat – Ön is ezt a kombinációt keresi? Mi ennél többet adunk:a 0 Ft-os díjak mellé 8%-os kamatot biztosítunk! Ez tényleg jó ajánlat: aki mostanában…..
l0lcopter 2011.10.17 17:28:08
Zeroval sírva vertük a fejünket az asztalba (természetesen nem ABBA !!), hogy nem indultunk a kormányablak-dicsőítő pályázaton legalább a négyéves lányom egyik rajzával. Egy absztrakt mű + áhítatos arc + némi rizsa = tuti siker. Bár Zero rosszmájúan megjegyezte, hogy szerinte a…..