Regisztráció Blogot indítok
Adatok
backtoblack

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Üdv minden MT poszternek, hozzászólónak, nemrég tévedtem erre a lapra, és a történetetek elolvasása után én is úgy gondoltam, hogy leírom, hogy mi történt velem, és ennek következtében mentem vissza oda ahonnan anno…..
backtoblack 2016.06.07 09:25:28
@Silkent: melysegesen egyet ertek. Csodalkozva olvasom, hogy milyen sokan örjöngenek habzo szajjal erre a sztorira. Ordit rola, hogy kamu az egesz.
Kis blogom alig több, mint egy éves működése alatt is többször megesett már, hogy nem bírtam szó nélkül hagyni a hazai táplálkozásáltudomány mainstream gurujának egy-egy felszólalását. Tettem ezt hol finomabban, mint a zabpehelyről zagyválásnál, hol kicsit cinikusabban, mint a szaharotoxis…..
A boncolási és a toxikológiai eredmény is azt igazolja,hogy a fiam szervezetébe se drog sem alkohol nem mutatható ki , ennek ellenére a fiamat úgy kezelték, mint egy drogost  és ez okozta halálát. Tisztelt Praxis!   A fiam Dóra Árpád  2015.04.24-én péntek  este elment a barátaival darts-ni,4 sört…..
backtoblack 2016.01.28 17:23:20
@hajatsermuta: Szerintem szegeny fiu otthon tologatott valami szart, a sörözes utan. Azert volt hol rosszul, hogy jobban, bizonyara nem folytatolagosan tolta, amig volt belöle. A blikk oldalan mar azt nyilatkozta az edesanyja, hogy elszivott egy-egy füves cigit..Nem allitom, hogy abbol következik, hogy drogfüggö volt, de tenyleg eleg zavaros a törtenet. Reszvetem.
backtoblack 2016.01.28 17:26:50
@muszájmindenkinekhazudni: Egy öszinte ember legalabb. Pont ezt gondolom en is, hogy az orszagos haverok meg lapitanak, mint a szar a füben...:/ szomoru. Sajnos Arpinak nem volt szerencseje...:(
Tisztelt Blogcsaládom! Elnézést kérek Tőletek, mivel hetente többet dolgozom, mint 2 óra, ezért még nem tudom befejezni az újonnan elkezdett bejegyzésemet, viszont addig is egy fontos kéréssel fordulok Hozzátok! Szomorúsággal vegyes felháborodással tapasztalom, ahogy a Lowcarb Jellembajnok…..
backtoblack 2014.05.12 09:29:51
Tóth Edina
Drága kis Fb-családom! Eddig nem jelentkeztem, mert love forevör volt, meg Crystal Nails (Ibolyám alkotott), sőt szoliztam is meg kozmetika meg ilyenek, de 18-án pénteken azért elmentem Hajdúszoboszlón az Update Boltba. Ahogy beléptem a boltba, rögtön majdnem elhasaltam, mert egy alig észrevehető szintkülönbség van közvetlen a belépés után. Gondoltam, biztos azért van, mert sok csúnyát mondtam az Updatere és most jól megkaptam. A kiszolgáló lányok nagyon előzékenyek és segítőkészek voltak, kívülről fújták az ilyenkor szokásos mondókát, a kedves vásárlót meggyőzendő. Választásom egy virslis croissan-ra és egy Schwarz túrós batyura esett. 610 Ft-ba került összesen. Update löttyöt nem mertem bevállalni. A virslis croissannal kezdtem, ami az első harapásnál rögtön "szétesett", a virsli kicsúszott belőle, úgy kellett összefogni. A tészta nagyon vékony volt, ízetlen és nem volt "tartása", olyan mintha valami levegős semmit ettem volna, és ehhez képest a virsli iszonyat vastag volt benne, azt gondoltam, hogy inkább krinolin lehet, ami nem kizárt. Ami még külön nem volt szimpi, hogy belül a tészta a virsli körül el volt ázva, talán nem engedett ki megfelelően a fagyasztás után, vagy nem volt átsülve, nem tudom... Mindenesetre ez kifejezetten rossz volt, lényeg a lényeg. A túrós batyu összességében ehető volt, nem mondanám rossznak, viszont ami nekem hiányzott, az az íz, ugyanis azt is kissé ízetlennek találtam, illetve a tésztája olyan pergamenszerű volt, mintha papírt ennék, de nem volt annyira vészes. Erre 10 pontból 6,5-öt adnék, a virslis croissan-ra pedig 10-ből 2-t. Csak, hogy ne 1 legyen. Bónusz: az eladó hölgy, aki szerintem a tulaj lehet, felvágott egy kakaós csigát és megkóstoltatta a boltban jelen lévőkkel, én is a szerencsések között lehettem: nos, nem volt "isteni finom", mert egy kis falat volt, de majdnem összeragadt tőle a szám, alig bírtam lenyelni, émelyítő volt, és a tészta olyan gumiszerű, sokáig kellett rágni. Az mondjuk biztos, hogy a kakaót nem sajnálták belőle, de 10-ből 4 pontot adnék rá. És aztán mindehhez ittam egy fél liter jó cukros Fantát. Egyébként semmilyen "eltelít" érzésem nem volt, inkább olyan volt mintha semmit nem ettem volna, viszont valóban nem voltam éhes egész nap, de mivel ez máskor is úgy van, ha egész nap szaladgálok ide-oda, nem esküdnék meg rá, hogy a két update cucc miatt volt. Noshát ennyi a mondókám, szép az élet, love forevör meg ilyenek.
backtoblack 2014.05.14 15:11:02
@updateminuszegy: Nincs mit :)
Új hősünk Kalányos Róbert ezúttal egy kamionos pihenőben tesz rendet. Minden megvan ami csak kell nekünk: kardként csilingelő vascsövek, fizikai képtelenségek, felesleges szempárbajok a végén pedig egy kézlevágás indiai módra. Ahol is a kéz utána gilisztaként kúszna tovább.…..
Nálam is beütött tegnap a nyár, sikerült véletlenül bekúrni a barátaimmal, mielőtt megírtam volna a tegnapi hogyvoltot, mea maxima culpa! Cserébe viszont ma egy duplahogyvolttal kárpótlódhattok, csapjuk is meg Ritát! Rég nem volt ilyen paprikás reggelünk, Karvaly a a lassan…..
Mielőtt a lájkoló beállt volna a Mester tanítványai közé, valami biztosítékot akart szerezni tőle. -Meg tudod mutatni az életünk célját? -Nem. -Legalább az élet értelmét? -Azt sem...
backtoblack 2013.06.25 15:37:34
@backtoblack: pardon, megsincs törölve
backtoblack 2013.07.11 22:52:57
@DaisyDodó: Sokszor nekem sem nyitható meg...
backtoblack 2013.07.12 10:58:45
@DaisyDodó: Nem tudom, mas oldalakon is elöfordul a Facebookon, ilyenkor azt szoktam, hogy megnyitom magat a kepet pl. es ott mar megnyithato.
Szenzációs bejelentés ingatta meg forevörlájkvadász Norbi homokzsákokkal megerősített facebook oldalát. Csupán néhány ezer „tetszikelés”, és a beígért, új módszert az üzenőfalára tetoválja. Mint mára ismertté vált, kenyérdiéta becsületes névre hallgat a közzétett hóbort. Már épp esedékessé vált eme…..
backtoblack 2013.06.13 13:21:07
@excellente: engem is erdekelne, megkaphatom a blog linjet?
Hát, végre! Isten hozott Benneteket, újra itthon! ...és milyen csodálatos, hogy az élet, mint a legtökéletesebb vágó, a filmszalagot minden aprócska heg vagy varrat nélkül pörgeti tovább, mintha egy perc szakadása sem lett volna. Réka feltépte a rezidencia ajtaját, a bébiszittertől leltáríven…..
backtoblack 2013.06.12 15:01:49
Ez egy speciális krónika, ugyanis a fejemben pörgetem végig az eseményeket. Egyfajta hangos gondolkodásra invitállak Benneteket! Ha a felvázolt történéseknek mégis lennének valóságalapjai, az csupán a sors fintora. A következő bejelentés késztetett töprengésre: Réka profilját kölcsönözve Norbi…..
backtoblack 2013.06.12 10:09:15
Idezet a pekseges oldalrol:"Annyira vicces amit a cikk alatt írnak az Anti Norbi és Anti Réka "rajongók" említik ezt a csoportot és azt hogy remélik MI is felfogjuk a cikk értelmét és hogy talán a péksütis csoport egy két tagjának fel tudják nyitni a szemét aki meg hülye az halljon meg. Hát annyira jókat tudok nevetni ezen. Ők nem kedvelik az Update-et mert Norbiék gazdagok és ezt nem titkolják az arcukat adják hozzá. Ezzel semmi gond de a Meki és Tesco (vagy sorolhatnám) tulajdonosát miért nem szidják? mert nem ismerik, nem tudják hogy ki az. Miért kell a másik életével ilyen mélyen foglalkozni? Tudom, a másik élete érdekes lehet, de éld a sajátodat. Ha a cikk írja nem kedveli őket, oké írjon róla cikkel is nekem aztán olyan mindegy de ne akarja már ezt a facebook-os csoportot is megtéríteni! Ha Rékáék nyaralni mentek? menjek. ha adakoztak? adakozzanak. az ő dolguk. mindenki azt von le a posztokból amit akar! A cikk írja lehet, hogy igazat ír semmi gond ezzel elolvastam jót mosolyogtam azért, mert ugyan úgy örömmel tölti el Réka és Norbi minden napos posztjai őt aki nem szereti őket, mint azokat akik szeretik lehet hogy nekünk kedvelőknek is el kell gondolkozni egy két dolgon, de hogy annak is magába kéne szállni aki ennyi időd tölt az utálkozással annak is!"

Kedves Runyai Erika,vagy aki olvassa ezt a pekseges oldalrol: latom te is jol megtanultad a tananyagot, tudod, azert nem mennek/megyünk a McDonalds es Tesco oldalara utalkozni/irigykedni, mert azok nem ilyen ordenare modon nyomulva toljak az emberek pofajaba azt, hogy megdöglesz, ha nem velünk tornazol, vagy a mi szojas cuccainkat zabalod.Ahogy teszik ezt Schobertek.Plusz erdemes lenne tanulmanyoznod jobban az idoljaid oldalat, ez a kis blog eleg sok "csusztatasra" es vakitasra hivja fel a fanok figyelmet, illetve arra, hogy milyen gatlastalanul hülyenek nezik Norbirekaek az "imadott Facebookcsaldjukat". Jo szorakozast. Ja, es senkit nem akar ez a blog megteriteni. Akinek van esze, az magatol is rajön. :D Söt hozzatennem, hogy akik rendelkeznek nemi intelligenciaval, hidd el, ugyanolyan jokat mosolyognak (ha nem hangosan röhöngek) a Norbireka es stb. oldalakon az elvakult fanok "rajongasan".Hiszen ezert jarnak oda: RÖHÖGNI
backtoblack 2013.06.12 10:55:54
@updateminuszegy: Kacso Berta nem erti a lenyeget...IRONIA/PARODIA - ennyi itt lenyeg kerem szepen :D
Első híradásunk óta jócskán felhalmozódtak a megosztásra váró közérdekű információk, ezért szíves figyelmetekbe ajánljuk az Update aktualitásokból készített második összefoglalónkat:..
backtoblack 2013.06.08 17:00:20
Végzetes következményekkel járó kérdést tett fel Réka a facebook oldalára: Drága Rékám! Elbizonytalanítottál. Nagyon tetszik a sapka. Az irántad való csodálat jegyében szívem szerint ebben is aludnék, de félek......
backtoblack 2013.06.06 19:32:11
@Update Manci: én találtam egy újabb rajongót,aki méltán kerülhetne be a legjobb 10 közé: Kn...z T..mea. Nagyon elmés beszólásai vannak, és legtöbbször a saját kommentjére is válaszol.
Azt hiszitek ez egy a mostanság megszokottá vált, esős nyári nap reggelje?  Azt gondoljátok, a tejszínhab ma is betanult rituálé szerint gömbölyödik a kávéra? Azt feltételezitek, hogy a természet a jól bevált forgatókönyve szerint nyújtózkodik?  Hát, nem! Ma különleges napra ébredtünk, a…..
Mi a mudra? Ha röviden akarnám összefoglalni olyan szimbolikus, misztikus kéztartás, amely a bennünk elzárt energiák felszabadítására alkalmazható. Több, mint egyszerű gesztikuláció, vagy testbeszéd. Ez a módszer segít abban, hogy felszínre hozzuk a magunkban elnyomott negativitást, ezáltal pozitív…..
backtoblack 2013.06.04 21:45:58
@Gatto Negro: Meg szívműtétje is volt, ne felejtsük el...Pfejjjj.
backtoblack 2013.06.04 21:55:55
@Gatto Negro: IRIGY vagy, mi?? :D :D
backtoblack 2013.06.06 12:08:45
@Tarotkucko: Igen! ezt en is olvastam!!
Drága "kis" Blogcsaládom! A következőkben Gatto Negro kedves ismerőse, Kukkházy L. osztja meg vallomását arról, miképpen vált belőle lelkes instant kávéfogyasztó. Fogadjátok szeretettel: Kedves Norbi! Engedd meg, hogy leírjam esetemet a kávéddal. Régóta fogyasztom a termékeidet. Sajnos, a…..
backtoblack 2013.06.04 14:43:53
@Tamanu: Dehat valahol azt irta N. hogy nem tudja, mi a "probady" kenyer. Ha megtalalom, bemasolom.
backtoblack 2013.06.04 15:38:21
@Tamanu: A Rio mare tonhal es Update töltöttkaposzta összehasonlitasanal van a kommentekben.
Norbi az elmúlt napokban kiterjesztett oknyomozásba kezdett. Sorozatokban közölt posztokkal kívánja megerősíteni Móncsi haderőit, hogy  karöltve végeleges csapást mérjenek a finomított piacra, és végső bizonyítékkal szolgáljanak arra nézve, hogy mégis az Update a legolcsóbb megoldás. Norbi -…..
..., annak neve legyen áldott. Hétvégével kombinált ünnepnapok közelednek. A Schobert család hagyományai szerint ez két lehetséges forgatókönyvvel megírt végkifejletet prognosztizál, de ugyanazon konklúzióval A. Szállodalátogatás = nem kell a család élelmezéséről gondoskodni. B. Nagymamit…..
Kedves leendő közmunkás barátaim!Óriási lehetőség kínálkozik: március 20-ig jelentkezhettek a közmunkásokat nyaraltató programra, amit Kormányunk 50 millió forinttal támogat.Múltkor láttam Csillag Ádám filmjét, amint tavalyi közmunkások étlen-szomjan ki voltak baszarintva…..
backtoblack 2013.01.28 20:29:08
www.youtube.com/watch?v=TmIPNktUeoI - így lesz majd a nyaralás alatt is!
backtoblack 2013.01.28 20:30:51
@fórumtag: Azt nem tudom, de belinkeltem egy példát, ami alapján meg lehetne adni a film irányvonalát! Bár, ha jobban meggondolom, a film címének mindenképp tartalmaznia kell a "Viktor" vagy az "Orbán" szavakat.
backtoblack 2013.01.28 20:33:57
@lbm-NERtárs -): Hú tényleg, emlékszem, hogy riportot készítettek a vendéglátósokkal, akik előre jóllakatták a jórészt "nemhiábaszületett" vendégeket (a riportban úgy nézett ki, azok vannak többségben), majd a főszervező b....ott fizetni...
Tegnap fűrészelés, ma döntés, úgy látszik nem csak a szomszéd KAIWO típusú minihifije erősen áthallásos. Szerintem szomszédgyerek azért vehette, mert részint olcsó, másrészt más már nem játszaná le a Teknő kazettát. Át is csöngettem hozzá, és elmagyaráztam neki a…..
hogyvolt VV5 - 1X09 2011.09.21 13:15:00
Hát kérem szépen, súlyos esténk volt, a műsor után rögtön meg is beszéltem a nőkkel, ép elmém megőrzésének érdekében ma menjünk a Szépasszony Völgyébe, ne holnap, pedig akkor még nem is szembesültem azzal, hogy a PlázaLuvnyák összecsapását az RTL Cicaháborúnak nevezi a…..
backtoblack 2011.09.22 12:21:20
@Frucsasz: Egyetértek, én tágra nyílt szemmel, rémülten meredtem a képernyőre. Ez már az a kategória volt, amikor eltakarom szemeim, és csak ujjaim között merek kikukucskálni. :D Milyen fura, hogy a gombár tesók búcsúztatták ezt az állatot :D hihetetlen...
hogyvolt VV5 - 1X08 2011.09.20 12:30:00
A tegnap esti hosszú öfit már egyedül néztem, Gyöngyi „szó se lehet róla” felkiáltással vonult ki a szobából, Idó a bármit csinálok, csak ezt ne kelljen nézni ürügyén felkapott egy könyvet, percekig röhögtem vinnyogva, mikor megnéztem, mit. Alex Haley: Gyökerek.…..
Nem is lehet kérdéses, hogy az eredeti Dallas savát-borsát a nejét és mindenféle egyéb nőit folyamatosan oltó Jockey (született JR Ewing) és a kisebbségi komplexusban szenvedő idegbeteg Cliff Barnes véget nem érő küzdelme adta, éppen ezért sajnáltuk nagyon, hogy Cliff karaktere…..
backtoblack 2011.09.19 19:55:38
@tengerecki: az a kerti party-n vagy esküvőn szokott lenni :-)))))
backtoblack 2011.09.19 21:26:13
@tengerecki: ez csak természetes :-)) De Réj majd közbelép :D
Az tény, hogy a praktika és a divat sokszor elkerüli egymást, de a nagyik privilégiumának tekintett gurulós bevásárlókocsi tekintetében azért ez a helyzet változni látszik. Pár éve még elképzelhetetlen lett volna, hogy valaki a buszon a piacról hazafelé igyekvő nénik kezéből…..