Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hopptarisznya

0 bejegyzést írt és 926 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is a neoliberális gazdaságtan hazai fellegvárának tartották, így nem véletlen, hogy a 2010-es kormányváltás után mindvégig szúrta a Fidesz szemét a Budapesti Corvinus Egyetem. 2011-12 tájékán már tették kísérletet arra, hogy jelentősen csorbítsák az egyetem…..
Az iskolában kiröhögték, de aztán jól kigyúrta magát, s most nagynevű cégek akarják maguknak és még egy hollywoodi híresség figyelmét is felkeltette. Sőt, csodaszép barátnőt szerzett magának. Így lett a formátlan fiúból formás testű férfi! Képek a tovább mögött!..
HM!-összeállítás Március 8.: piros betűs ünnepnap ez a nőknek és a virágárusoknak. Arról már ne is beszéljünk, hogy ha valaki nő és virágárus is egyszerre - márpedig vannak ezzel így egy páran. Mi most azonban nem a legközelebbi boltba ugrottunk be egy csokorért, hanem szerzőinket kértük arra,…..
A Saul fia Röhrig filmje is. A haszid hagyomány felől nézve a film rejtve maradt jelentéseit is megláthatjuk. A nagyapámat megölték Auschwitzban. Állítólag már a vonaton meghalt. A Pester Lloyd, a legnagyobb akkori (német nyelvű) napilap felelős szerkesztője volt. Az ikertestvére viszont párizsi…..
hopptarisznya 2016.02.29 18:02:22
Visibility Man bemutatása óta tudjuk, hogy a szuperhősök nem csak a képregényekben meg az amerikai filmekben szerepelnek, hanem közöttünk járnak az informatikai projektekben természetfölötti erőkkel megáldva. Ezek a csodálatos hősök alkotják az IT Szuperhősök Ligáját, akik között különleges helyet…..
hopptarisznya 2016.02.15 12:42:28
Bizony, a fránya elvárások. Nehéz velük mit kezdeni. Egyfelől persze teljesen természetes, hogy mindenkinek van elképzelése élete párjáról. Senki sem úgy kezd neki a társkeresésnek, hogy nekem mindegy, hogy kopasz e vagy lobogó hajú rocker, szenvedélyes mackó vagy flegma ropi!…..
Isten éltesse! De tudtad, hogy az 1984-es születésű, New York-i bombázónak eredetileg Olivia Jane Cockburn volt a neve?!? Hát, nomen est omen, ahogy a művelt gladiátorok mondanák Spartacusék véráztatta homokjában. A 30 éves színésznőt természetesen mindenki a Dr. House-ból…..
Az Animal Planet TV2 Édes Élet című trash-realityjének sztárja, Berki Krisztián már offline is hozzáférhető. Felejtse el a tortából kiugró meztelen csajokat, a latexos, ostoros táncosnőket, a stand up-osokat, Koós Jánost és Kozsót is. A rendezvényszervezésben új korszak…..
Belsőség Heti merítés 2014.03.02 08:28:16
A barátnőm féltékeny rá! Kezdtem megharagudni szeretett Kispolákomra, amikor unokatesómtól jött a hír, hogy eladósorba került dédelgetett kis Clioja. Nem hagyhattam, hogy a még gyerekkoromban kinézett kocsi máshoz kerüljön. SOSEM Kopel Konkrétan 4 év alatt egyetlen…..
hopptarisznya 2014.03.02 14:05:58
@prérikutya: vannak olyan motortípusok, amik több olajat esznek. Nekem egy 1.8T van és ez is eszegeti. De akkor mi van? Semmi. A lényeg, hogy meghibásodás nélkül menjen. Az én Passatomban 400 000 km van, és még mindig szuperül megy. Pedig volt hogy olajnyomás nélkül mentem két hétig, mert elkopott az olajszivattyú, és nem volt időm szervizelni. De olyan is volt, hogy egy vízcső bilincse elengedte magát, és nulla vízzel mentem 20 percig, amikor már magától robbant a benzin a hengerben olyan forró volt.. (mintha dízel kocsi lett volna)) Barom voltam, mert nem hittem a vízszintjelzőnek, és inkább a hőfokot néztem, ami viszont nem ment 90 fölé.. merthogy víz sem volt benne :-) Na de túlél ez mindent, mert nem egy kihegyezett motor. Szóval az olajfogyasztás nem fáj.. a benzinfogyasztása viszont nem semmi :-)
Múlt héten nagyágyú volt soron, és ezt a trendet ezen a héten sem fogjuk abbahagyni. Mai üdvöskénk Teri Hatcher, aki sok filmen és sorozaton keresztül hódította meg a szívünket. Remekelt a született feleségekben és a Lois és Clark sorozatban is. Mindenki elismeri szépségét és…..
"Vajon megvárják-e az illetékesek, úgy is, mint: a kerületi rendőrök, a BKK, a fogaskerekű forgalomirányítói és a polgármester hivatal, amíg tragédia történik, vagy lépnek valamit a fogaskerekűn tapasztalható áldatlan állapotok ellen?" - ezt kérdezte a XII. kerületiek…..
Mi a különbség a cseh és a magyar közszolgálati csatornák között?    Alaposan kiverte a biztosítékot a napokban a Kossuth rádió híradójának szóhasználata, Török Annamária műsorvezető kritikátlanul a Putyin által felvásárolt orosz média szókincsét használta. A…..
hopptarisznya 2014.02.24 19:09:51
pénteken még a csehek megmondóembere is oroszpárti volt:

www.origo.hu/itthon/20140221-vaclav-klaus-illuzio-hogy-ukrajna-valaha-az-eu-tagja-legyen.html

Václav Klaus volt cseh államfő szerint Ukrajnának Oroszországhoz kell tartoznia, az Európai Unió és az Egyesült Államok nem veszik figyelembe a valóságot, és felelőtlenül viselkednek, amikor támogatják az ukrán radikálisokat, azt az illúziót keltve, hogy lehetséges Ukrajna nyugati orientációja.
Lassan gyűlik össze bennem a feszültség. Próbálok megértő lenni, nyilván a kukás élete sem fenékig tejfel. Hajnali kelés, birkózás a munkába induló, türelmetlenkedő autósokkal, lassú araszolás órákon keresztül. Nyilván az ő fizetésükből sem jut Kanári-szigeteki…..
hopptarisznya 2014.02.21 16:36:41
@Schütii: a fizuba beépíthetnek fogyasztási prémiumot, így az autó nélküli sofőrnek sem mindegy mennyire nyomja neki. Viszont a másik oldalon meg ott van, hogy késésért biztos bünti jár.
Amúgy azt hittem már minden kukáskocsi GPS-es (hogy ne tudjanak fusizni a szeméttel) így könnyen csekkolható lenne, hogy mennyivel ment. (nemtom kell-e bele tahográf.. miután a bkv buszokba sem kell)
Akár Robert Fico kampányának kommunikációs tervébe is beillene, hogy a rendőrség a napokban – ezúttal példás gyorsasággal – derített fel két brutális rablást, és az elkövetőket roma telepeken találták meg. Az áldozatok mindkét esetben idős emberek, az elkövetés módja különös kegyetlenségről…..
hopptarisznya 2014.02.14 23:39:45
@Balogh 2 István: amikor a cigányok megtanulnak viselkedni...
Tényleg fél perc alatt újjá lehet varázsolni a lemattult fényszórókat? Szinte ingyen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
hopptarisznya 2014.02.06 12:28:57
@Sam8888: nekem a fogkrém nem jött be. (10éves vw) Pedig géppel políroztam. Egy picit jobb lett, de semmi extra. És a lakkban is lehet valami, mert erről csak most hallok... és való igaz, hogy sokkal jobban visszamattult. Esténként már semmit nem látok, pedig a legerősebb halogén van benne.
Ma induló új sorozatunkban hajdani mozgóképfelvételeket láthattok, amelyek érdekesek, szokatlanok, vagy tragikusak, de mindenképp RITKÁN LÁTHATÓAK. Elsőként egy szomorú eseményről láthattok helyszíni tudósítást. Maradjatok velünk! Mindjárt jövünk a lényeggel. :) A repülő szabó  102 éve a…..
Veress Balázsról, az Aggteleki Nemzeti Park kormányváltáskor ügyintézőből vezérigazgatóvá előléptetett vezetőjéről valószínűleg sokkal többen nem hallottak széles e hazában, mint amennyien igen. Nem ő az egyedüli ember Magyarországon, aki alapdiplomáját egy államilag el…..
hopptarisznya 2014.01.25 00:38:25
Jogos a poszt, mert állami emeberkről van szó, de azért jegyezzük föl, hogy a való világban papírra csak az átlagos beosztottaknak van szüksége. A kiemelkedő tehetségek, és a vezető típusú emberek még érettségi nélkül is hasznot hoznak bármilyen cégnek. A volt főnököm (Heves megye egyik legmenőbb vállakozója) még nyelvet sem beszélt, de úgy volt vele, hogy megfizeti azt, aki majd beszél helyette. És a pali bőven a rendszerváltás után építette fel a cégét, ami többmilliárdos export-importot bonyolít, és saját gyárai is vannak. De nekem sincs semmiről papírom, mégis megvan a havi milla. Az egyik cégnél beosztott vagyok.. a saját kis hobbicégemben viszont 2-3 embernek a főnöke. Nálam tanultabb kollégák (és beosztottak) is elfogadják az ötleteimet. Illetve ér ennyit a tudásom másoknak, hogy bőségesen fizessenek. (három szakmában nyomom... középiskolai érettségivel) A papírfetisiszta HR-eseken csak röhögök. Nem tudom mi az az álláskeresés, mert 20 éve csak engem keresnek a különböző cégek, és magánszemélyek. Na ez csak úgy kijött belőlem... a sok diplomakövetelő hsz láttán.
Példul SP esetében sem nagyon értettem mi az a nagy hiszti, hisz a pali a NOB alvezére is volt. Egy világszervezeté, ahol nem valószínű, hogy a szaros kis magyar haverok tolták föl. Írni nem tud (betűtévesztő a drága), de ettől még érthet valamihez profi szinten. Gyurcsók is nagy tehetség a maga nemében. Annak ellenére, hogy ő még a diplomamunkájának a címét is másolta, és persze eltűntette a nyomokat. Majd a feleségének elszámol, hogy miért ugráltatta a családot egy hétvégén át fölöslegesen a padláson (keresték a szakdogát), miközben valószínűleg saját maga égette el. Így szép ez az ország.
hopptarisznya 2014.01.25 00:45:25
@Boka1: Gattyán György (lassan a leggazdagabb magyar) mondta szeptemberben (mikor az egész céget, a beossztottak a családtagjaival együtt kiköltöztette Luxemburgba), hogy ha értene a programozáshoz, akkor az csak meggátolná a vízióinak a megvalósításában. Mert ő most szabadon kitalálhat dolgokat, és a tiltakozó programozóknak az a dolga, hogy ezeket megvalósítsák. Ha picit is értene hozzá, akkor sokmindenbe bele sem mert volna vágni, mert "lehetetlen". Na ilyen egy igazi vezető beosztású ember. Tökmindegy milyen céget teszel alá, az lesz amit ő akar. (korábban az apja építőipari cégét is felhozta)
Yoshihiro Shimada öt éve járja a világot kerékpárjával, pénteken érkezett Budapestre. A VII. kerületi hostelben szinte rögtön meg is szabadították kedvenc járművétől. A japán utazó a bulinegyed közelében található Kertész utcában szállt meg pénteken. A kerékagynak azt…..
hopptarisznya 2014.01.22 12:43:57
@Péter Szűcs: ezen a blogon tiltva van a tolvajkergetok.hu csapata, mert nem tetszik nekik, ahogy a bringatolvajokkal bánnak. Itt az eredmény! Babusgassátok még a bűnözőket, és mondogassátok, hogy az önbíráskodás nem megoldás, meg hogy "bízzuk a rendőrségre"... Aha. Még akkor sem indul eljárás a tolvajok ellen, amikor felvétel van róla, hogy elviszi a bringát.. és leszereli a jeladót. Akkor meg nem az a megoldás, hogy félholtra kell verni? Dehogynem. (ez a blognak szólt, nem neked)

Egyébként a Magyar Állam már intézkdett az ügyben, és a japának küldtek egy sms-t:
"Ha ellopják a biciklijét, üljön át egy másikra! Üdv: Belügyminisztérium"
hopptarisznya 2014.01.22 14:20:05
@Cecan: na kit támogatnak? Egy széljobbost? És akkor mi van? Több tolvajt buktatott le, mint az emberbarát, és bizonyára intelligens kritizálói összesen. A japán bringással kapcsolatban, pedig megírták a véleményüket. Az internet teli van vele. Semi értelme egy újabb posztnak. Ráaásul ők olyan bringákat szoktak kirakni, ami már megvan, és keresik a gazdáját. Olyat nem érdemes kirakni, ami eltűnt, mert abból többszáz van egy nap, és a 99%-a úgysem lesz meg... és két nap múlva úgysem emlékszik rá senki, hogy milyet gépet is kerestek. A beéptett emberei úgyis rátalálnak, ha egy tolvaj majd el akarja nekik adni. Nekem egyébként nagyon bejön a tolvajkergetők módszere. Végre látom, ahogy megalázzák a mocskos tolvajokat, és végre nincs kitakarva az arcuk.
hopptarisznya 2014.01.22 17:04:12
@Cecan: volt ő ennyit börtönben is, "terrorcselekmény" előkészülete miatt.. ami ugye egy szaros füstbomba volt. Szóval nem ez a háziőrizet fogja elgondolkodtatni. A csöves összeverése (mellesleg biciklitolvaj) jogos volt. A többi senkiházié is jogos lesz! Végre elkezdődik valami ebben az országban. Mellesleg az megvan, hogy a bringalpásból élő csőcseléket sosem tették előzetesbe a "bűnismétlés veszélye" miatt, míg az önbírásokódkat (mely szóban benne van, hogy a rendőrség helyett dolgoznak) fél évre kivonják a forgalomból, mert az ám kurvaveszélyes! Na ebből a mentalitásból van itt már sokaknak elege.
Tisztelt Mt!   Segítséget szeretnék kérni valakitől, aki járatosabb a munkajogi kérdésekben. December 7-én dolgoztam utoljára, főnököm ezen este azt mondta, hogy szól, ha majd kell jönnöm.19-én hívott telefonon, amikor közölte, hogy a papírjaim az irodában vannak,…..