Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polimánia

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
              A magyarok fegyelmezetten elfogadják a kihívások miatt szükséges változásokat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, Brüsszelben tartott előadásában, az Európai Politikai Központ elemző…..
Természetesen igen. Bár egy kicsit más, mint az általános erkölcs. Az is igaz, ha megnézzük mi is az erkölcs fogalma nem is lepődhetünk meg a mai politikusi erkölcsön.Az erkölcs szabályai a társadalmi normák egyik típusát jelentik. Más megfogalmazás szerint az erkölcs…..
Polimánia Kell egy csapat! 2011.10.01 18:20:00
Persze lehet a partvonalon kívül is helyezkedni, csak akkor nincs a játékba semmi beleszólásunk. Akkor csak magunknak tehetünk szemrehányást, ha valami nagyon nem úgy alakul, mint ahogy szeretnénk. Jó, tudom, akkor sem mindig úgy alakul, ha egy csapatban vagyunk, de jóval nagyobb az…..
Polimánia Mintha ma lett volna 2011.09.20 19:08:00
 Emlékszem. Valamikor réges-régen, talán több tízezer évvel ezelőtt, volt egy maroknyi ember. Szerényen éldegéltek a hegy lába alatt elterülő síkságon. A hegy oldalában egy méretes barlang tátongott, az szolgált éjjeli menedékül a csapatnak. Nem mondhatni, hogy…..
Polimánia Egy ország – egy bank 2011.09.12 20:58:00
Előrebocsájtom, hogy nem vagyok bankár, még csak nem is nagyon szimpatizálok velük. Igaz, szerencsére hitelem sincs, így aztán könnyen beszélek. De! Ami most történik, az már túl van egy határon. Magánszerződésekbe nyúl bele az állam úgy, hogy annak minden negatív…..
Polimánia Kell-e nekünk Paks? 2011.09.09 12:24:00
           Nem vagyok se geológus, se klímakutató, de azt érzem, hogy nagy változások vannak a Föld életében. Egyre szélsőségesebb az időjárás, egyre több eddig szokatlan jelenség tapasztalható. Növekszik a vulkánok…..