Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hozzaszolo

0 bejegyzést írt és 324 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó, ez eldőlt. Hisztizhet még sárgahaj ameddig akar, de el lett hajtva a vérbe, szögezhetjük le szinte 100 százalék bizonyossággal végre. Szavakban nehezen kifejezhető, mekkora károkat okozott az emberiségnek ez az ember, amit pedig a választás napja óta művel, elrettentő példaként kerül be a…..
    Több lap írt a Corvinus átszervezését felügyelő testületről.   Az egy dolog, hogy a Projektfelügyelő Bizottság elnöke a mérhető tudományos eredményt soha nem produkáló rezsimideológus Lánczi András, és tagja a szánalmas plágium-história közepében landoló Paprika Zita.  Az egy másik dolog,…..
• Ha sikerül a migrációt kivenni a nemzetközi vitatémák közül, az a táptalajtól fosztja meg Orbánt és Salvinit , de az uniót is meg kell újítani, hogy a miniszterelnök és a hozzá hasonlók ne tudják megbénítani a szervezetet  • Nem szabad, hogy az Egyesült Államok is Magyarország és Törökország…..
Bemutatkozás, magyarázat, célok Kísérleti jelleggel regisztráltam fel Facebookra egy álprofillal, nem kisebb céllal, mint feltérképezni és megfigyelni a vérfideszes egyedek közösségét, egyéni kompetenciáit, és pszichológiáját. Nem vagyok sem író, sem újságíró, sem politikus, csak egy huszonéves,…..
Csúnya választási baki az MSZP-től Újpesten. Ezeket a fotókat ma délután lőtte olvasónk Káposztásmegyeren. Elsőre úgy tűnik, hogy az MSZP arra buzdít, hogy Kiss Péterre szavazzon az újpesti lakosság a vasárnap tartandó országgyűlési választásokon. Viszont sajnos Kiss Péter 2014-ben elhunyt.   Mi…..
Tibor rendelt egy távirányítót, aztán várt. Nem jött meg. Tovább várt. És még mindig várt. Aztán, megpróbált érdeklődni. Amikor ez sem járt sikerrel, (le)értékelt a Facebookon. Innentől aztán végre lett látszatja a próbálkozásainak, nem is akármilyen, köszönhetően a webshop Facebookját elég érdekes…..
30 felett itt az ideje kevésbé figyelni a praktikusságra és jobban a dekoratív részletekre...
hozzaszolo 2017.08.22 17:52:29
A végső összegzése így hangzik: "Hezitálok, hogy tökéletes pontszámot adjak a Babelnek, mert soha semmi sem tökéletes, de elég nehéz lenne kitalálni, hogy min lehetne itt javítani."..
Mióta világ a világ, az emberiség örök vágya jót enni. Aztán, hogy ki miképp találja meg ennek a vágynak a kielégülését, az már más kérdés. Vannak, akik sokat szeretnek enni, mások az egészséges táplálkozásra esküsznek és vannak olyanok is, akik az ízlelés élvezetét keresik az evésben. Erre a vágyra…..
Subba Az öt pontos agyhalál 2016.05.13 21:46:38
Jóój, ahogyan a dugult orrhangjával ostobaságokatt blörpög, AWWWW! Engem a  csontig rágott körmöcskéi tesznek boldoggá B)..
Túlzottan őrült ötlet. Ez egy újabb marketing fogás csupán, vagy csak egyszerűen elszabadult a Conor-vonat?..
Subba Helló, cicus 2016.03.06 15:11:33
Cirógatós prank a mozgólépcsőn, még jó, hogy senkinek lett baja B)..
Subba Subba másnap: Szimat 2015.09.27 10:30:06
Makacs gombafertőzés gyötri:  Szagmintázás:  Punanyál ph ellenőrzés:  Marokba fingás ellenőrzése: Na, mentem hányni B)..
hozzaszolo 2015.09.27 17:30:53
@ergerberger: fósok a fejére, neked is csak azért válaszolok mert emlékszem rád (szóval valamennyire vicces vagy) a régi békeidőkből
Subba Bohóc prank túltolva 2015.09.19 11:32:57
Itt vér fog folyni egyszer B) ..
Viszont fel tudtam venni a Viperát B) ..
Fuzznak a Budapest Parkban sikerült videóra vennie Balkáni Batmant Csicskamant akció közben, ahogy éppen megóvja az emberiséget a láthatatlan ellenségektől.     ..
hozzaszolo 2015.09.08 21:01:16
@zsabka: jó látni hogy vannak még ilyen emberek
..
hozzaszolo 2015.01.18 12:31:30
@Conan The Librarian: amúgy az tényleg ő csak teszteli ki mit gondol róla ezért rajzolta magára hogy legyen indoka kitenni a gyűjteménybe
Subba Fuck Fidesz Forever!!! 2015.01.06 18:18:13
Arany fatcap a vállára, meg festékes sprayok kartonszámra minden aktivistának!  offisöl fanpage of orbántakarodjon akad még pár akció..
   Gáspár Győzővel kibaszott a TV2 meg az RTL Klub is ebben az évben, aztán még jól le is akarják húzni sok millió forintokra. Nyilván fizetni nem akar, viszont a cigány átkokat szórja, mint a konfettit.  ..
Ez nem az emberi fajnak, hanem a föderációnak készült. Csak az nyomja meg a play-t, akit érint!  ..