Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sancsa

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kedves Mindenki!Köszönjük, hogy eljöttetek, hogy részt vettetek,hogy vonultatokhttps://picasaweb.google.com/109531379304443376828/Felvonulas?feat=emailaztán velünk hallgattátok Varró Danit, -akinél jobban csak Zsófit, és Misit szerettünk…..
Ha Pécsi Babahordozó Napok, akkor hordozós felvonulás! Szeptember18-án, vasárnap délután 17.00-kor találkozunk a Székesgyházlépcsőinél.Az idei hordozós felvonulás útvonala nem sokban tér el a tavalyitól. Abelvárosban sétálunk és lényeges, hogy minél több…..
Pécsi Babahordozó Napok TOMBOLA 2011.09.14 14:19:00
Idén is tombol a tombola!Válogassatok kedvetekre, hogy melyik nyereményeket szeretnétek megnyerni!Szeptember 20-án, kedden, az EccPecc koncert után sorsolunk. Gyertek el, vegyetek jó sok tombolát és nyerjétek meg az alábbiakat!1 db 3000 Ft összegű vásárlási utalvány…..
nincs egy rongyom, mi legyen?e kérdés nem idegen.legyen bármily év- vagy napszak,soha nem hagy hidegen.a szekrényben kotorászok,a komódom rendezemmind magammal parolázok:a fülbevalót kivegyem?e monológ évek ótaismétlődik szüntelenlássuk csak! mi lenne? hogyha...a kis kockást…..
Az idei szervező csapat komoly küldetést vállalt magára: egy kerekasztal-beszélgetést szervezünk, melynek célja a koraszülött-ellátás bemutatása, tapasztalatcsere, és a kenguru-módszer (Kangaroo Mother Care, KMC) megismertetése a pécsi szülőkkel, érdeklődőkkel. A…..