Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mariannhubai

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
világevő Angry birds! 2012.03.06 14:30:00
Nem gondoltam volna, hogy tudományos felfedezői világszenzációkat is közzé fogok egyszer tenni az utazós-evős blogomon, de ez egyértelműenaz:Megtaláltam az igazi Angry Bird(s)-öt!Ha valaki jönne és megnézné, akkor a Greciában a piacon, Costa Ricában van a lelőhelye.Egyébként…..
világevő 2011 TOP10 a Világevőn 2012.01.01 15:30:00
Mivel tavaly megvolt a blog életének első komplett éve (2010. szeptember végén indult), talán belefér némi visszatekintés és nosztalgiázás az év legnépszerűbb tartalmairól. Nem volt egy eseményekben szegény év, ha csak a legfontosabbakat akarom kiemelni, akkor a legnagyobb…..
Az RTL Reggeliben ma elkészített lyoni saláta receptje:[update: megvan a videóban már a tálalás is!] Lyoni saláta - salade lyonnaise (2 személyre) Sajnos saját fotóm még nincs róla, majd lecserélem, ha lesz. Hozzávalók: 2 tojás 20 dkg kolozsvári szalonna 20 dkg frizésaláta (ha…..
Ma este 8-kor az A38-on megrendezett ünnepélyes díjátadón, miután augusztus végén bekerült a Világevő blog a gasztroblogok zsűri által kiválasztott három legjobbja közé, megnyerte a Világevő a zsűri fődíját!Köszönöm szépen a zsűrinek, és még inkább az olvasóimnak! Ez…..