Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blaine

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este végre valahára levetítették az utóbbi évek (de könnyen lehet, hogy az utóbbi ötven év) legjobban hype-olt Doctor Who-epizódját: a Tizenkettes (Peter Capaldi) belépőjét, amely a forgatókönyvírói keresztségben a Deep Breath (azaz "Nagy levegőt!") címet kapta. Ha…..
Blaine 2014.08.25 12:23:34
@Kovács Erzsébet: A crimson Horror egy Sherlock utalás köré épült? Ezt nem is tudtam. Gatissban én azt bírom,hogy hozzám hasonlóan hatalmas horror rajongó és ez epizódjai nagy részén is meglátszik, bár az elkövetkező Robin Hoodos epizód egyáltalán nem a parább epizódok közé fog tartozni,viszont lesz benne utalás, a Missy-s szálra.
Néhány hete már zengedeztem egy sort a Pixar eddigi talán legambiciózusabbnak tűnő munkájáról, ám a Disney Expón (a D23-on) leleplezett karakterrajzokat látva valószínűleg nem csak merész, de vicces darabbal lesz dolgunk, melyben egy 11 éves kislány érzelmei kelnek életre, és…..
Rögtön az első kérdés, hogy a kifejezetten rossz Fekete Nap után szükség van-e még egy rókabőr nyúzásra? Mindenesetre az bíztató, hogy amolyan kvázi előzményfilm lesz, mivel 1945-ben fog játszódni. Az eredeti cím - Outpost III: Rise of the Spetsnaz - no és persze az előzetes…..
Megkaptuk a film hivatalos sajtóanyagát, meg is osztom veletek: Elkészítettük a Gingerclown című 3D-s horror-vígjátékot, amelyet Hatvani Balázs írt és rendezett. Úgy gondoltuk képesek lehetünk megváltoztatni a magyar filmgyártást, és olyan nemzetközileg is élvezhető,…..
Remélhetőleg a Pixar idén nyáron újra formába lendül: ezzel a figurákkal és ezzel a környezettel erre minden esélyük meg is van. ..
Korábban már írtuk, hogy jön Magyarországra is a Hannibal (AXN április 10, 22:00!). Aztán lesz nekünk American Horror Story harmadik és The Walking Dead negyedik évad is. Dexter várhatóan utolsó évada is készül, ráadásul már a nyár folyamán. Illetve még létezik egy The…..
Blaine 2013.03.07 09:45:31
@waces: A legjobb dolog amit valaha tett,amikor olaszul próbált beszélni a Becstelen Brigantykban.
Amúgy Freddie Highmore tökéletesnek látszik Norman szerepére. Remélem az alakításával sem lesz gond.
Horror-Mirror Alkonyat pasiknak? 2013.02.20 18:44:00
Valahogy ez a kérdés merült fel bennem a Kiss of the Damned előzetese kapcsán. Ugyanis szembetűnően sok a hasonlóság. Ugyanúgy egy szerelmi történetet látunk, csak ezúttal a nő a vámpír (aki remélhetőleg nem csillog), aki végül párját is átváltoztatja. Közben jókat dugnak…..
Még egyszer szeretném megköszönni a beküldött munkákat, hogy így, bármiféle kézzelfogható nyeremény nélkül is nekiestetek és ügyeskedtetek kicsit. Most lehet sablonszövegnek hangzik, de tényleg mindenkié nagyon jó volt. A döntés ügyében is kicsit gondolkodnom kellett,…..
Mint kiderült, a "Mega Spider" egy régi cím, helyette jött ez a khm... frappáns. Éppen ezért az új címhez új poszter is dukál, noha a komcenpción nem sokat variáltak. (Előzetes itt.) ..
Emlékeztek arra az azonnal megcáfolt pletykára januárból, ami szerint Zack Snyder egy, az új trilógiától független, különálló Star Wars filmre készül? Nos, az Ain't It Cool News háza tájáról most ehhez kísértetiesen hasonló hírek érkeztek, szerintük ugyanis tervben van…..
Blaine 2013.02.05 10:25:39
@Llew: Peter Dinklage nem véletlenül kapott Emmy-t de a Trónok harca előtt nem nagyon kapott esélyt arra,hogy megcsillogtassa a drámai vénáját. Én legalábbis csak a Küszöbben és a Halálos temetésben láttam,és egyikben sem igazán a színészi tehetsége miatt volt emlékezetes.Warwick Davis pedig nem hiszem hogy annyira csapnivaló lenne,csak ne szerepljen több Gyilkos Kobold filmben.
Blaine 2013.02.05 13:21:52
@Pitypalatty úrfi: Bevallom eddig még nem láttam,de érdekesnek tűnik az előzetes alapján.
@Llew:A kés alattot,sem láttam. Amúgy nem biztos,hogy örülsz neki de Darth Mault visszahozták a Klónok háborúja sorozatba,úgyhogy most már robotlábakon osztja a halált.Mondjuk egy film bizonyára jobb lenne,de kétlem,hogy ezek után bármit kezdenének a karakterrel.
Egy yoda filmmel szerintem az lenne a baj amit sokan sérelmeztek a Klónok támadásában is,hogy túl sok a CGI.Pláne ha már a főszereplőnk is csak animálva lenne.
Blaine 2013.02.06 10:32:16
@doggfather: Egy előzményfilm amiben benne van Darth Maul? nem lenne rossz,sőt! Ha még Samuel L Jacksont is visszahoznák Windunak akkor meg aztán már foglalnám is a helyem a moziba.Viszont szerintem akkor már túl zavaros lenne elhelyezni az idővonalban,és megkavarná a casual nézőket.
"Természetesen most még korai bármit is mondani, de annyi biztos, hogy azt akarom, hogy a rajongók büszkék legyenek rám. Egy olyan történet akarok, ami megérinti az embereket. Még csak most kezdődik a munka, de nagyon izgatott vagyok." Semmi extra, csak hozza a formáját. És én nem…..
A főszereplőnk egy újságírónő, aki elmegy felderíteni egy piciny városka furcsa történéseit. Megismerkedik egy helyivel, aki segít a nyomozásában. Aztán hirtelen ez az illető meghal, a barátai meg eltűnnek. A csajszi meg megszívja. A 750 ezres büdzsé sajnos már az előzetesen…..
Egy los angeles-i üzletember elutazik Szerbiába utánanézni anyja tragikus halálának. Ahol aztán sátáni rituálék, gonosz erők és a sors furcsa csavarjai ellen való küzdelemben találja magát. Az előzetes történet helyett inkább érzelmeket közvetít, de azt egész jól.…..
Blaine 2013.01.25 12:52:08
@zombie82: Igen,miután megnéztem a trailert megkérdeztem a google fordítót,hogy mit gondol erről.és ő is valami hasonlót írt.
Dolph Lundgren madarai azt csiripelték, hogy szeptemberben újra kamerák elé áll a nyugdíjas válogatott, teljes létszámban. Új szereplőket még nem tudott biztosra mondani, de Wesley Snipes, Jackie Chan és Nicolas Cage neve is elhangzott a lehetséges jelöltek között. A rendező…..
Bizony, bizony. Ahogy azt az óévi összegzésemben is írtam, elértük a bűvös számot a blog életében. Szokás mondani, hogy egy sikeres blog 2-3 évnél nem bírja tovább. Ha körülnézünk a szférában, akkor ez valahol igaz is (sajnos). Mi szerencsére a kevés kivételt képezzük.…..
Egy csapat tinédzser elmegy kirándulni vidékre. Pechjükre egy olyan redneck városban kötnek ki, ahol minden betolakodót felkoncolnak. Az előzetes elején azt hittem, hogy ez egy paródia, de ahhoz a vége túl brutális. Felemás érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. ..
Ha van film, amit nagyon várok, akkor az ez. Az eddigi kedvcsináló teaserek és art plakátok után végre láthatjuk, hogy nagyjából mire lehet majd számítani.  Alakul, alakul. ..
Na jó, "kancsó" is lehetne, de így viccesebb magyarul, az hogy Jug Face. "A verem megköveteli, amit a verem megkövetel." És ez jelen esetben Ada. A bátyjától terhes nő Dawai prófétaként tisztelt fazekasától vár segítséget. Ehelyett azonban csak egy emberi fej formájú áldozati…..
Blaine 2013.01.17 18:30:19
@Near93: Nem vagy vele egyedül:) Bár szerintem ebbe beletesznek egy adag művészkedős,depresszív komolykodást, amolyan Tar Béla , Lars'Von Trier stílusban,csak költségvetés nélkül és rágyúrnak a redneck szálra. Szerintem kihagyom.
Ahogy az elmúlt években mindig legalább egyszer, úgy idén is megrendezésre kerül a budapesti Zombie Walk, ahol az élőhalott teremtmények ismét beveszik a várost és embereket ijesztenek halálra. Az itthon még gyermekcipőben járó rendezvény egyre népesebb tábort vonz, ezzel…..
Blaine 2013.01.11 20:57:21
C&H Magyarul Akaraterő 2013.01.10 12:00:00
Blaine 2013.01.11 13:19:03
@Hard3n3d: Ha az segít csak képzeld el,hogy a következő panelen belerepül egy olyan elektromos rovarcsapdába.
Megállás nélkül panaszkodunk a blogon, hogy miért nem készülnek hazánkban horrorfilmek. Erre itt van egy amatőr found footage darab! Az, hogy "amatőr", az még jól is áll a műfajnak, hiszen így lesz "hiteles". Meg ehhez tényleg elég egy kamera és egy erdő... Nem is értem, hogy…..
C&H Magyarul I'm BackPack.. #12 2012.12.12 12:12:00
A mai nap egy különleges nap!Ma van utoljára az ÉVSZÁZADBAM olyan nap, amikor minden időpontot jelző szám megegyezik, vagyis:Ma 12-12-12 12:12-kor kiposztoltam a 12. képregényt a packban!Valamint, hogy valamit elvégre véghezvigyünk a mai nap alkalmából kérek 12 db kedves olvasót,…..
Blaine 2012.12.12 20:39:17
12
A Fantasmania és blogunk közös játéka keretében kisorsolunk az olvasóink között egy NECA Prometheus - Tervező / Engineer figurát! Ezt, és a szkafanderes "Space Jockey" kiadás már kapható a boltban, ha netán valaki biztosra szeretne menni. A kínáltért ide klikkeljetek! Aki viszont…..