Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PokerPeti

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezekkel a medvékkel az a baj, hogy nem rendelkeznek ütemérzékkel. Csak néznek ki a nagy buta fejükből, brummognak maguk elé ostobán, és nem érzik mikor vannak a fontos pillanatok. Nem figyelik, hogy Vona Nyuszi éppen leküzdi magában a halkan még berzenkedő énjét, és leteszi a…..
PokerPeti 2014.12.02 22:04:58
@jöttem: sanszos, az elmúlt pár évben a meglátogatott, sztárolt vezetők 80%-a bukott...
PokerPeti 2014.12.02 22:11:02
@jöttem: ez jó..nem lehet tovább fokozni
PokerPeti 2014.12.02 22:22:02
@jöttem: de tuggyuk mi lesz azzal, akit megvédünk....saját sírját ássa a rendszer
Képzeljük el, ahogy a baloldal egyik képviselője egy borongós hajnalon felkapja fejét a Helló Kitty díszpárnáról, mert álmában maga alá gyűrte a megvilágosodás: vitázni kell a Jobbikkal.  Kellemes jó reggelt kívánok, a magam részéról őszintén és tényleg. Ha valaminek…..
Marianna egész családját kizárták a Vateráról, miután azt hallucinálták, hogy az anyját egy másik néven korábban már kizárták. Valójában annyi történhetett, hogy egy gépről jelentkeztek be több felhasználóval, ami azért elég alapvető szolgáltatásnak bárhol máshol a…..
PokerPeti 2014.03.04 21:03:00
@igi1:
1. mér ne lehetne több is a családban..
van nekem,
van anyámnak
van a 20 éves fiamnak

az a fa@szság, ha nem tudja kezelni a vatera rendszere, ha az ip cím ugyan az, csak más a felhasználó név.

2.
jó lenne, ha le lehetne iratkozni a hírlevelükről, mert most már feljelentem őket zaklatásért, ha még egy reklámlevelet küldenek.

3. elmútnyócév
4. mindenki mondjon le
Minden perc, amit az ember a Kossuth rádióval, a Magyar Televízióval, a Hír TV-vel (...) és Orbán Viktorral tölt, megújuló hadjárat az igazság és az emberi értelem ellen. + Hoffmann Rózsa a nevelés legfontosabb eredményéről: itt.   Ez így együtt az utóbbi 25 év…..
PokerPeti 2014.02.22 20:35:12
@sinclairzx81a:
1.kétséged ne legyen felőle, hogy a mostani építkezéseket is belepi a korrupció.

2.ha az autópálya építkezések nem lettek volna, kevesebb lett volna a beruházás...

3. Romániának a csaucseszku alatt nem volt államadóssága.....
Tegnap este eleget tettem Papcsák Ferenc polgármester úr Facebookos szíves invitálásának és elmentem a zuglói rezsifórumra, ahol Németh Szilárd rezsibiztossal együtt léptek fel. A helyszín a Szent István Király Zeneiskola volt, a "ne vigyük be az iskolákba a politikát "…..
PokerPeti 2014.02.14 20:10:45
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: a hatmada az milyen váltószám?
PokerPeti 2014.02.14 20:13:50
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
ebben igazad van...kelet felé kell nézni, nem a haldokló nyugat felé...megmondta a főnök is
PokerPeti 2014.02.14 20:14:26
@miva?: köszi
Vastagbőr A legjobb Orbán-beszéd 2014.02.13 09:01:00
Hallottad már a legjobb Orbán-beszédet? Biztos hallottad, élőben adta a TV, vagy ott voltál az Astorián 2007. október 23-án. Orbán tökéletes felvázolta a helyzetet, hogy merre kellene tartania az országnak. Aztán 180 fokot fordultak és pont az ellenkezőjét teszik, amit a keleti…..
PokerPeti 2014.02.13 21:40:33
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
légyszi nézz utána, hogy kik ülnek a fideszben...köszi
PokerPeti 2014.02.13 21:47:55
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

ne személyeskedjük kérem... arra válaszolj értelmes emberként, amik itt előjöttek...nem tudsz.....hasonlókat kívánok neked, mint amiket írtál, te szerencsétlen..
PokerPeti 2014.02.13 22:04:48
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

a fenébe! elment a kedvenc közokirathamisító, behalt a vita......na majd legközelebb..
Hihetetlen, de igaz, a Hírtévé még mélyebbre ásta magát a mocsárba azzal, ahogy péntek 17 órás híradójában "bizonyítékokkal" állt elő.A Hírtelevízió érzékenyen reagált azokra a visszhangokra, amelyek a köteles bekiabálás hangsávjába történő beavatkozás…..
Mégis csak ez az arc lesz a végső. A veres füst felszállt, habemus Pápa. A tegnapi nappal szerkesztőségünk tagjainak kiégtek a politikai receptorai, így komoly elemzésre egyelőre nem mernek vállalkozni; helyette a tudatalattijukból előtörő Gyurcsány-mémekkel és emlékekkel…..
PokerPeti 2014.01.09 21:19:04
@tevevanegypupu:
netto f@szság,
az sem tetszett amit akkor loptak, az sem tetszik, amit most lopnak.
a mindent megúszó milliárdos gyurcsány mellett nem tetszik, hogy az ország kb. 5. leggazdagabb embere orbán is mindent megúszik..
Hiába volt öt éven keresztül szinte mindig teltházas és söpört be számos szakmai díjat az Alföldi Róbert vezette Nemzeti Színház, Alföldi kinevezését nem hosszabbította meg a Fidesz. Vidnyánszky Attila új igazgatóként az előző vezetésre és a nézőkre is több megjegyzést…..
PokerPeti 2013.09.20 21:13:58
Megfejtés és kommentár a hajtás után. Igen, aki észrevette, hogy e helyszíni szolgáltatás hirdetésében éppen pont a helyszín, azaz a cím nem szerepel, az ügyes és jól tippelt. (Külön említést érdemel a szórólap hátuljára, remek minőségben nyomdázott…..
Antidemokratikus eszközökkel a demokráciáért és jogellenes eszközökkel a jogállamiságért. Ezt így nem. Tegnapelőtt tüntetők foglalták el a Fidesz székházának udvarát, ezzel így fejezve ki tiltakozásukat az alkotmány negyedik módosítása ellen. Szolomayer Balázs…..
PokerPeti 2013.03.10 08:41:00
@dr kotász: Mély meggyőződésű és hitű emberekkel nem szabad vitatkozni, ezért nem is teszem.
Ha úgy érzed, hogy most jól mennek a dolgok, a fidesz minden választási ígéretét maradéktalanul betartotta (benzinártól a tandíjon át a magánnyugdíjakig), ha az eddig meghozott intézkedései elnyerték tetszésed (a kifüggesztett ner szövegtől az alkotmány asztalán át a palota őrségig), ha úgy gondolod, hogy megszűnt a korrupció, semmilyen alkotmányos aggály nem merül fel (a médiahatóságtól a közgépnyeréseken át a tákolmány módosításokig ), ha szárnyal a gazdaság és mindenki boldog a "kétharmadon" túl is, akkor lelked rajta. Boldog ember vagy!
PokerPeti 2013.03.10 14:45:04
@Andal: "Az alkotmányozás folyamata állandó, 1990-98 között is 14 alkalommal módosították"

tehát 8 év alatt annyiszor módosították, mint most havonta...
és akkor ebből mennyi volt a kifejezett pártérdekű módosítás?
komolyan kérdem, nem néztem utána....

mert most úgy tűnik, hogy az egész katyvasz egy fidesz megrendelésre készül....
PokerPeti 2013.03.10 15:02:58
@Andal:
a fidesz első kormányzásában is voltak katasztrofális hibák, amiket a szocik örököltek.......

3 éve a fidesz van hatalmon, így neked is csak azt tudom mondani, amit Kotász úrnak írtam:
Mély meggyőződésű és hitű emberekkel nem szabad vitatkozni, ezért nem is teszem.
Ha úgy érzed, hogy most jól mennek a dolgok, a fidesz minden választási ígéretét maradéktalanul betartotta (benzinártól a tandíjon át a magánnyugdíjakig), ha az eddig meghozott intézkedései elnyerték tetszésed (a kifüggesztett ner szövegtől az alkotmány asztalán át a palota őrségig), ha úgy gondolod, hogy megszűnt a korrupció, semmilyen alkotmányos aggály nem merül fel (a médiahatóságtól a közgépnyeréseken át a tákolmány módosításokig ), ha szárnyal a gazdaság és mindenki boldog a "kétharmadon" túl is, akkor lelked rajta. Boldog ember vagy!
Ha sikerül is kiegyeznie az ellenzéknek és valamilyen választási szövetségben megnyerni a 2014-es országgyűlési választást, az új kormánynak akkor sem lesz könnyű dolga.A Fidesz ugyanis kétharmados parlamenti többségét kihasználva (Orbán Viktor szavaival élve) alaposan…..
PokerPeti 2013.02.22 19:29:59
@Ándi bácsi:
ez egy önkorlátozó szabály volt:
"Az alkotmánybírákat jelölő bizottságról szóló törvénytervezetbe a Fidesz belevett egy teljesen más módosító javaslatot is: kivették az alkotmányból a Horn Gyula által betett négyötödös szabályt, amely szerint az új alkotmány előkészítésének szabályairól szóló országgyűlési határozat elfogadásához az országgyűlési képviselők négyötödének szavazata szükséges. Már nem."
2010. 6. 14.
PokerPeti 2013.02.22 19:36:57
@$pi$:
beütitek a "gugliba" aztán pár cikk elolvasása után meglesz....
Vastagbőr Rezsicsökkentő-verseny 2013.02.22 09:01:00
Miközben az ELMŰ fekete-fehér levelet küldött a fogyasztóinak a rezsicsökkentésről, a pártok egymásra licitálnak. 1, FideszAz ötletgazda és kivitelező tudja még fokozni: külön ezügyi munkacsoportjuk van, aminek keddi első hivatalos ülése után Kósa Lajos bejelentette, hogy…..
PokerPeti 2013.02.22 17:25:13
@InversioN:

Ha szabályozzák a profitot, akkor az esetleges buktába is beszállnak, ha valami beüt?
Vagy a nyereség szabályozott, a veszteséget meg nyelje be a vállalkozó teljesen, ha gond van..?
PokerPeti 2013.02.22 18:32:15
@InversioN: nem a kérdésre válaszoltál. amit leírsz az egy tökéletes marxista állapot, ahol gyönyörűen, párhuzamosan folyik minden, kizárva minden kockázatot......
ez elméletileg működhet, de szerintem a gyakorlatban sokáig nem.

és légyszi ne írd meg, hogy de, mert nem tudsz meggyőzni.....
Talán ma még nem is tudjuk, milyen sokat jelenthet a tegnapi Gyurcsány-beszéd az Orbán-rezsim leváltásában. A korábbi miniszterelnöknek az volt a célja, hogy új szeleket fújjon az ellenzék hajójának petyhüdt vitorlájába. Értésére adja kollégáinak a demokratikus oldalon: ha…..
PokerPeti 2013.02.20 20:06:28
@salamander:
miért a fidesznek milyen értelmes programja volt?

annyit lehetett tudni, hogy a benzin árát csökkenteni kell, akár adócsökkentéssel is, aztán, hogy megvédik a nyugdíjakat, meg hogy nem lesz tandíj....
Lehet szidni Gyorcsányt, de senkit nem zavar, hogy Orbán mennyit hazudott eddig?
annyi közöttük a különbség, hogy Gyurcsány elszólta magát Öszödön.

(A többivel, amit írtál egyetértek)
(kép forrása: Együtt 2014) "Tudom, sokan mondják, technokrata vagyok. Vajon mire gondol, aki ezt mondja? [...] Hogy számomra minden csak üres szó addig, amíg valaki józan számításokat nem tesz mellé? Hogy nekem attól még nem szakpolitikai program valami, ha egy párt azt írta a…..
Vírusszerűen terjed a neten ez a kép, így jutott el hozzám is. Úgy tűnik, az ELMŰ-nek elege lett belőle, hogy gonosz multik egyikeként a lakosság megsarcolójaként van feltüntetve és úgy érezte, itt az igazság pillanata.  Rá kell írni a számlára, hogy a…..
Valami már megint félresiklott a kormányzati kommunikációban - elfelejtettek szólni Orbán Viktornak, hogy nem kellene nagy hévvel és teljes magabiztossággal eleve vesztesnek tűnő dolog mellett kiállnia. De az is lehet, hogy nem elfelejtettek, hanem nem mertek. Mert ugye a rossz hír…..
PokerPeti 2013.01.20 15:53:54
@manhattan (c): egy dolog egy modell beszüntetése, másik a megtakarítások lenyúlása.
PokerPeti 2013.01.20 16:27:35
@ob.szerver: részemről teljes az egyetértés
A II. Orbán-kormány megalakulása óta számos, a közbeszédben „lexekként" elhíresült törvényt fogadott el. Közös jellemzőjük, hogy vagy a kormányzati erőkhöz közel álló személyeket/gazdasági szereplőket hozzák előnyös helyzetbe, vagy éppen ellenkezőleg, a nem szívesen…..
PokerPeti 2012.11.30 18:40:39
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

hát igen. az mszp le lett váltva megérdemelten a mutyi miatt.

DE! erre most már nem kellene visszamutogatni. Ha a fidesz lop csal hazudik, akkor azt is észre kell venni és elítélni.
vagy ez a kettős mérce? ha azok loptak, akkor ezek miért ne? lássuk be ez f@szság. ez nem lehet erkölcsi kibúvó...
Most tényleg, emlékszik valaki olyan esetre, hogy Orbán Viktor külföldön volt, és ahol tárgyalt, részt vett, érdekeinket védte, végül Magyarország számára hátrányos döntés született?Nem, ilyen nem volt. Egyszerűen a személyes megjelenésének varázsa, a tárgyalástechnikája…..
PokerPeti 2012.11.24 23:06:22
@town:

pedig a fentebb már felsorolt kommunista fideszes polgártársaid nem törölték el az utazási kedvezményt...
fizetheted tovább...
kell, vagy nem kell más, ugyan azt a sz@rt kapod mint eddig. és a szar akkor is szar, ha a kedves vezetőd tolja ki magából. de ha neked ez jobban ízlik, zabáld....
Van már legalább 10 éve, hogy a hajnalban Hévízre induló buszon a sofőr röhögve mondta az arcomba: te vagy az egyetlen utas, aki teljes árú jeggyel utazik. Tökig tele volt az Ikarus, szinte kizárólag kemény munkában megőszült idős honfitársainkkal. Rákérdeztem, mennyi a…..
Komolyan azt hiszik, hogy ez még mindig elég? ..
PokerPeti 2012.11.18 22:35:43
@Vidéki:
és persze lehetne folytatni orbánék elkúrásaival, a molra felvett maradék imf hitel, nyugdíjpénzek lenyúlása, benzin ár, amit a hatalomra kerülésük után már érdekes módon nem lehetett adópolitikával megoldani, a felsőoktatás fizetőssé tétele,(hosszú lenne a felsorolás) de most arról van szó, hogy folyamatosan szembesítik őket a korábbi vinnyogásokkal, ami ezek szerint téged nem zavar. nem csípem az mszp-t, nem védeni akarom őket, de egy kis realitás.....az egyik szemében a szálkát is a másikéban a gerendát sem?
Nem csatlakozik az Együtt 2014-hez az LMP – döntött az éjjel a párt XX. kongresszusa. A hosszas vita után 87:77 arányban meghozott döntéssel az LMP a nehezebb és bátrabb utat választotta, amivel ráadásul a párt egy jelentős része, köztük a lemondását azonnal bejelentő…..
PokerPeti 2012.11.18 18:58:57
@Frengi:
Orbán hogy is mondta? Kisgazdákkal soha. Egy hét múlva mi történt.....
Tegnap benyújtották a Matolcsy-féle megszorításokat, és bekerült több új elem is. Többek között az, hogy a kölcsöntörlesztés után is kell majd fizetni a tranzakciós adót. Ez nem jelent mást, mint hogy beigazolódik: a kormány csak névlegesen harcol a bankok ellen, igazából a…..
PokerPeti 2012.11.09 23:02:16
@Cpt. Flint:
hát ez elég utópisztikus. nyilván aki minimálbér körül keres, az támogatná, aki többet az nem.
a fekete, meg a szürke gazdaságot meg lehetne fogni szerintem, csak nincs rá "kormányzati kereslet..."
PokerPeti 2012.11.09 23:06:54
@Cpt. Flint:
nálunk nem viszik el, csak a kommunális zsákjába, (ami azt hiszem 300 ft), pedig még sört is tettem ki.....
piszok banda
PokerPeti 2012.11.09 23:18:27
@macstappancs:
a szemben szomszédom, meg egyszerűen kihasználja, ha a mi kukánk nincs tele.

ettől függetlenül:
nem csípem a fideszt, de az egykulcsos adó jobb, mintha mondjuk 250000 felett lenne még egy kulcs, aztán még egy. az igazán gazdagok, akik tényleg milla fölött keresnek, meg se rezzennének, mert eltüntetnék a lóvét. a kicsit jobban kereső ( értsd: 250000-350000)bruttó körül kereső átlagpolgár szopná megen be
Az elmúlt napokban, hetekben több olyan kormányzati döntés is született, amely egyre világosabban mutatja, milyen sorsot szán a kormánypárt a hazai fizetőeszköznek.  27-én jelentette be Orbán Viktor, hogy az állam megsegíti a reménytelenül eladósodott (zömében…..
PokerPeti 2012.11.09 21:52:35
@J.László:
várjuk. a gond az, hogy ami csökkent, az nem napi fogyasztási cikk. a kötelező annak érdekes, aki fenn tud tartani egy autót. kenyeret meg venni kell....
PokerPeti 2012.11.09 21:56:15
@J.László:
hát legyél vele boldog....
PokerPeti 2012.11.09 22:01:45
s@J.László:
az lehet, nem tudom, de a benzin, gázolaj stb emelése miatt az ára nőtt....

tehát mégegyszer és lovagolhatsz a kenyér áfáján:

aki nem tud fenntartani egy autót, annak tök mindegy havi ezer forintos kötelező csökkenés, ha az élelmiszer, a banki utalások, gyerekek taníttatása, amik nem kikerülhető költségek, közben az egekbe mentek
„Fejbe vágták a döglött kutyát” – így reagált a miniszterelnök arra, hogy az Európai Bíróság kimondta: a diszkrimináció tilalmába ütközik a bírák hatvankét éves korban történő kötelező nyugdíjazása; amit egyébként egy alkotmánybírósági döntés, majd egy…..
PokerPeti 2012.11.07 21:22:21
@Shyad-Khourongai:
Gondolom ha anyád bíró lenne, nem tetszene a saját ötleted.
Ez az egyik. A másik:
Ezek között voltak pl. cégbírók is. Azoknál még a házmesterünknek is nagyobb a hatalma.
A 3.:
Egy jogász 30 éves kora előtt nemigen lehet bíró, hadd dolgozzon.
A 4.:
Ugyan azt a jogot elvégző, aki utána ügyvédnek megy, az miért dolgozhat akár 90 éves koràig?
Amúgy meg mien hatalom?
Egy húzós ügyben az ügyvéd az ász....
PokerPeti 2012.11.08 18:12:50
@Shyad-Khourongai:
látom nem futja többre, mint személyeskedésre. ezt a vélhető életkoroddal azonos IQ- nak betudom.

Jó lenne egy bíró neve legalább, aki elvtelen módon szolgálta ki a diktatúrát, mert ez így csak vádaskodás.
(a most nyugdíjazott bírók 1980 körül lettek kinevezve)
légyszi neveket esetekek......

egyébként meg ezek szerint nem lepődnél meg, ha 62 éves korodban, mikor mész az unokáidhoz nagy boldogan, mondjuk 3 olyan pöcs, amilyen te vagy most, merő együttérzésből agyon ver. (nem ezt kívánom)