Regisztráció Blogot indítok
Adatok
After53

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szeret a szerződés szerint fizetni az Aegon - legalábbis naiv ügyfél elbeszélése szerint. Amit korábban biztosítottak és háztartási eszköznek nyilvánítottak, most nem fizetnek ki - már ha létezett egyáltalán a szóban forgó eszköz. (Kit érdekel, hogy van róla…..
After53 2011.09.08 07:55:05
@mokas_gizi: az a baj, a hangfelvételt a bíróság csak abban az esetben hallgatja meg, ha a felvétel előtt figyelmeztetted az ügyintézőt, hogy felveszed. Ki van ez találva. Ha jól olvastam a szenvedő félnek kiállítottak egy nyilatkozatot, hogy bejelentette a gépének a létezését és nem kell neki külön biztosítást kötnie, elég rá a meglévő. Innentől a biztosító felelőssége. Ha pedig nem biztosították volna a gépét, akkor pedig felkellet volna hívni a figyelmét az ügyfélnek, hogy ha káresemény következik be, a gépet nem fogják kifizetni.
After53 2011.09.08 10:41:11
@atpijkamo: Ez is igaz. Akkora mozgásterük van már a bíráknak, hogy bár hogy dönthetnek. Nekem egy haveromat meggyanúsították valamivel, nem is volt abban az időben az országban, de mivel életszerűnek tartotta a bíró, elítélte. pedig repjeggyel igazolta. Azt mondta neki a bíró, hogy ő is tud otthon ilyent gyártani. 100e ft bírságot kapott első fokon, másodikon pedig 350e ft. Na ez milyen?