Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eami

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyi jó játékról írtam már, nézzünk most egy igazi retekszart. És annyi ország játékairól kifejtettem xenofóbiás véleményem, hogy ideje kis hazánk vizeire evezni. Ezt a játékot a magyar Neocore Games kalapálta össze és 2008 nyarán meg is jelent. A Neocore egy viszonylag új csapat, mire ők…..
+Vic Gundotra, a Google+ megálmodója bejelentette, hogy távozik a Google-től. And then elszabadult a pokol.  Az eléggé Google-ellenes és abszolút Google+ gyűlölő TechCrunch frontális támadásba lendült. Először megjelent egy poszt a szokásos szellemvárosozás egy új…..
eami 2014.04.27 16:40:15
@bioLarzen: pedig ha megnézed akkor manapság pont a facebook az amit már lassan alig lehet kikerülni legyen szó akár egy szimpla fórum regisztrációról vagy webes vásárlásról. A youtube hiszti azért értelmetlen, mert semmi mást nem csinált a google csak jobban, ésszerűbben összekapcsolta a szolgáltatásait. pluszosítás előtt is ugyanúgy be kellett jelentkezned és ugyanúgy a google kaptam meg az adataid. Az meg hogy tetszik e a commentek új rendszerezése, az teljesen más tészta.
Az alábbi levél írója még jól is járt, mert nem emeltek le a bankszámlájáról tévedésből pénzt. Sajnos egyre gyakrabban előfordul, hogy a végrehajtók tévednek, majd agresszívan túllépnek a hatáskörükön. Kedves Zugügyvéd! A múlt héten megjelent a családi…..
w No megállj csak! 2010.01.21 07:00:00
„Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” Para-Kovács Imre, Klubrádió „Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy…..
Tekintsünk át néhány angol nyelvű koreai nyelvkönyvet, amelyeket különféle netes tárhelyeken lelhetünk fel pdf formátumban:Korean for dummies (használható anyag kezdőknek, negatívuma, hogy egyáltalán nem használ hangeul-t, tehát az RR-t nagyon kell vágni hozzá, pozitívuma a…..
eami 2009.12.12 00:41:17
Judit és 60 vendége tuti nem mennek többet a Menta Teraszba. Svédasztalos vacsorájuk első körben csak a csapat felére volt elég, a tulaj és a pincérek ugyanazt a pökhendi stílust hozták, a saláta meg homokos volt: Nem vagyok egy kötözködő típus, nem szoktam visszaküldeni az…..
A HTC Touch Pro 2 kiváló telefon. Olyan jók a gombjai, hogy ennek a cikknek a felét begépeltem rajta, és még soha egyetlen mobilon nem MSN-eztem olyan hosszan, mint ezen, húsz perc után a végére már teljesen elfáradtak a hüvelykujjaim. A mérnökök ügyesen ötvözték a szépséget a…..
eami 2009.07.15 07:40:48
@Haibane: nekem Era G1 van. ADP1-et honnan szereztél? Ha marketen keresztül rendelted mennyire jött ki a végösszeg (gép+áfa+szállítás+vám)?
Szerda este hét környékén az iTunes először nem találta az új szoftvert, de néhány perccel később már megjelent, hogy letölthető a 3.0-ás verzió, amivel a majdnem egyéves iPhone teljesen megújul. Az Apple sok újítást ígért, mert súlyos hiányosságokat kellett pótolnia.Az…..
eami 2009.06.18 06:21:44
@sterby: ugye most csak viccelsz ? :D
A szezon egyik legviccesebb leleplezése: a DIGI nem számított arra, hogy ennyire népszerű lesz az internetszolgáltatása, ezért akkora (úgy értem, olyan kicsi) elosztó aljzatokat szereltek föl, ki tudja hány lépcsőházban, hogy a switch-nek nevezett alkatrészek néhol már beteltek.…..
eami 2009.06.15 07:10:17
@Bezmag: a tied is:P a t-home csak egy új termékcsalád... maga a cég még mindig magyar telekom :)
A Nokia bemutatta az eddigi legvékonyabb okostelefonját, a 9,9 milliméter vastag E52-t. A mobil készenléti ideje egy hónap, és nyolc órán át lehet vele telefonálni. Zajszűrő beépítésével javítottak a hangminőségen, hogy az utcán vagy a reptéri tömegben jobban lehessen…..
A Zugügyvéd most az Újvilágból tudósít, már amikor netközelbe sikerül jutni. Ez első poszt egy sajátos jogi eset USA egyik elit egyetemi városából. Vendéglátóm nem értette, hogy az egyetemi büfében a diákok női nemhez tartozó tagjai egy időben miért takargatták olyan…..
eami 2009.05.06 06:50:08
Csaba szegény tényleg nagyon rákúrt. Elromlott a mobilja billentyűzete és fantomhívásokat produkált, mire egy T-mobile üzletben megcsináltatta. Azaz azt hitte, hogy megcsinálták, mert azt mondták neki, de nemsokára majdnem 150 ezres számlát kapott extrém adatforgalom miatt. A…..
Nem tudjuk, hogy Barna Krisztina nem torrentkirálynő-e. Ő azt mondja persze, hogy nem az, sőt egészen szerény internetezési szokásai vannak, mégis ott tart, hogy felmondták a mobilnetes szerződését, sőt elvették a család két telefonját is, és mostanra már 233 ezer forintos…..
eami 2009.02.19 11:46:41
@Lesből Támadó Szárítókötél: elmesélem neked, hogy 5 évig meg kell hogy tartsanak minden olyan információt amiből pontosan kiderül hogy ki mit mikor és ráadásul hogy honnan. Ezekből pedig nyilván ki lehet mutatni a fent kérteket ;)
A bedőlő hitelek jelentős része az egyedül maradt házastársnak okozhat tragédiát. A Zugügyvéd is egyre több ilyen esettel találkozik, volt is már hasonló témájú bejegyzés.  Nem valószínű, hogy a jog ezeket megfelelően tudja majd kezelni, ismerve a közös tulajdon…..
eami 2009.02.04 23:40:05
@DeMarco: korrekt hozzászólás ;)
eami 2009.02.06 12:07:10
@Cactus71:
"De mi van akkor, ha bérlakásban élsz? Akkor fogod magad, és odaköltözöl. Valószínűleg ugyanolyan áron találsz ott is bérlakást, viszont azok a költségek, melyek a távolság miatt jelentkeznek, így nem fognak érinteni."

Fogod maga ki adod albérletbe a saját lakásod, és mész a munka után... Sőt sokan úgy vesznek hitelre lakást, hogy azt rögtön ki is adják bérbe. Így tulajdonképp mással fizettetik meg a lakást.
Bemutatkozott a Toshiba TG01, a Qualcomm Snapdragon csippel felszerelt érintőkijelzős mobil. Az 1 centiméternél egy paraszhajszállal vékonyabb mobilban 10,41 centiméteres és 800x480 pixeles érintőkijelző mögött HSDPA, GPS, wifi, microSD bővítőhely lapul, valamint egy Windows Mobile…..
eami 2009.02.05 01:17:25
@Bergeroth:
en.wikipedia.org/wiki/Accelerometer

+ nem mindig szükséges hogy forogjon a készülék, hidd el.

"viszonhallásra" ;)
Péter szerint nem tévedés történt, a győri netszolgáltató harcában a Vidanet ügyfeleinek kérés nélül szállítja ki set top boxot, és mellékeli hozzá átvételi elismervényként a szerződést, hátha valaki aláírja és 1 évig biztosan nem vált új szolgáltatóra. A Vidanet…..
BaLee a bevált helyről rendelt dvd-ket, de ezúttal sajnos nem azt kapta, amiért fizetett. A kézbesítés óta hiába próbálja elérni a online boltot, az üzemeltetői úgy látszik csak a megrendelésekkel foglalkoznak, a reklamáció már nem jut el hozzájuk. Gondolom pár embernek…..
eami 2009.01.28 10:26:12
Péterék négyszeri próbálkozás és két különböző bolt után sem örülhetnek a lejátszójuknak, mert mind a négy kütyü hibás volt, így vissza kellett vinniük.Egy hétvégi vásárlási próbálkozásunkat szeretném Veletek is megosztani. A barátnőm szeretett volna egy mp3…..
eami 2009.01.28 08:03:00
A téli szezon legviccesebb olvasói levelét egy felháborodott, ugyanakkor erős márkahűséggel megvert utas írta Richard Bransonnak, a Virgin légitársaság alapítójának, miután Bombayből hazafelé nagyon kibukott a rettenetese ebéden. Itt olvasható, a levél ígéretesen indul, de…..
eami 2009.01.23 10:19:38
@Mylady: ezt értem :) csak azokat nem értem akik olyat írnak hogy: "lusta voltam elolvasni de magyarul jöhet" :P
Tib írta kommentként, és nem akarom, hogy elkallódjon a sok offtopic "kapja be a sok hülye politikus" jellegű megmondás között:Akkor írok ide. Én kisvállalkozó vagyok ÉS adok számlát. És nagyon nehéz persze.Több mint 14 éve vállalkozom, nagyon fiatalon kezdtem,…..
eami 2009.01.13 21:22:30
@UPi: Gyönyörű szépen megfogalmaztad! Szememből a könny kicsordult :)

@Tib: ne add fel, csak így tovább!
Az alábbi ügy azért érdekes, mert tényleg nincs pontosan elhatárolva, hogy egy alaki hiba utólagos, ügyvédi javításához kell-e az összes fél hozzájárulása. A Zugügyvéd mindenesetre új szerződést, vagy módosítást fogadna csak el. Tisztelt Zugügyvéd!Az alábbi ügyben…..
eami 2009.01.12 18:19:32
@Azreel: tényleg! teljesen igazad van, kicsit eltévedtem :|
Fórumokon és blogokon rengetegen szidják a mobilszolgáltatókat a sávszélesség drasztikus csökkentése miatt. Tavaly december elején, a sikeres eredménnyel zárult HSDPA-túra értékelése után megírtuk, hogy a mobilcégeknek lelassíthatják a hálózati forgalmat, hiszen az…..
A domainjogok és az internetes kereskedelem kérdéseivel kapcsolatban sok tévhit kering a köztudatban. Azonfelül, hogy a domainek kezelését egy független testület végzi, belefolyik a rendszerbe a védjegyjog is többek között. Az internetes kereskedelemnél sem csak a felhasználási…..
Nem egészen értjük Zoli levelét. A karácsonyi poénos üzeneteinek egy része nem érkezett meg a címzettekhez (akik talán ennek még örültek is), a Pannon ügyfélszolgálatán pedig elmondták, amit eddig is tudtunk: a szolgáltató csak a saját ügyfelei közötti sms-ek megérkezését…..
Karácsonyi ajándékként azzal kedveskedünk olvasóinknak, hogy körbejárjuk a karácsonyi áruhelyzetet, különös tekintettel a játékkínálatra. Naná, hogy a húsz évvel ezelőttit, itt a Comment:com-on nincs karácsony egy kiadós retrózás nélkül.Miért olyan drágák a játékok?…..