Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sz0M|45

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit 2Unlimited hangzása van, de arra pont elég, hogy a végig haknizzák vele az összes nyári fesztivált..
Sz0M|45 2012.02.01 17:35:37
Bónusz Brigád Dal (by Kátai Tamás) by bonuszbrigad ..
Kibaszott gagyi, ha akarsz még röhögni, Fluor reakcióját és Sugarloafék magyarázkodását elolvashatod itt...
Sz0M|45 2011.08.30 11:17:41
Sz0M|45 2011.08.30 12:02:30
@neménvagyok: pontosan
Modorosblog A partvonalon túlról 2011.08.16 08:48:00
Ellehetetlenítették, nem hagyták kibontatkozni, fúrták-faragták. Elég volt. Fenyegetőzött, zsarolta a munkaadóját, de nem történt semmi. Egyszer egy szép napon itthagyta a várost, ahol élt - most már hiába hívják vissza. Nem jönne ő már semmi pénzért vissza ebbe az…..
Subba Mit hallgatsz? 2011.07.28 14:52:16
A Korn májusban jelentet meg egy ep-t, ami az első kiadványuk lesz a tavalyi, túl nagy megbecsülést nem kapott III: Remember Who You Are lemezük óta. Az ep-ről származó Get Up mellesleg egy kollaboráció, ugyanis a Los Angeles-i illetőségű fidget house és persze dubstep stílusokban…..
Sz0M|45 2011.04.18 17:39:16
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
Sz0M|45 2011.03.24 04:10:31
Penzmatek, politika es szocialis rendszer kerdes egyertelmu.
Batorkodnek viszont az 1-es pont, "Az érzés..." oldalarol megkozeliteni a temat egy par sor erejeig.
Diplomam meg nincs (itt[Koppenhaga] probalok penzt lapatolni a sulihoz), ergo egyelore troger melok jutnak, tehat nem vagyok eppen az itteni tarsadalom csucsan.
Megis, kulonos mod ez nem derogal senkinek.
Az atlagember beszedes, jofej, nyitott es az alapjan itel amilyen szemelyisegnek tapasztal. Nem a szarhazi riksas, mosogatofiu vagy szegeny komuves vagy, hanem egy jofej fiatal srac.
Itt stilussal rendelkezo, szep fiatal lanyok mosolyognak rad, ha kelloen intelligens es jofej vagy, meg otthon a masodvonalbeli, agyonsminkelt, izlestelen, butikos flitterkurvak, kezukben a kamu vuitton-al vagjak a pofakat ha nincs rajtad nyakkendo vagy nem vagy eleg dubáj.
Keptelen vagyok frappansabban megfogalmazni, igy AKPH-tol lopom a sort, miszerint "mindenki feszeng a kamura" ...es ez kurva nyomaszto.
Az osszes droid a letbizonytalansag altal megnyomoritott eletenek hianyossagait kivanja kompenzalni azzal, hogy random belerug valakibe. Igy lesz mindenki nap mint nap potencialis celtablaja ennek az intezmenyesult ostobasagnak. Tobbekkozt ennek koszonheto, hogy gyakorlatilag semmit sem szabad. (Gordeszkazzal otthon, biciklizzel az erdoben! "Nagyvarosban? Hangos zene 10 utan??") Mindig megtalal valami diota a nyomoraval. Vagy a boltban ugat az alkalmazott mert 2-vel tobbet kerdeztel es elkonyvelte, hogy akadekoskodsz, vagy a bkv-n talal be valami onjelolt nepnevelo nyugdijas.
Ebben pedig az a csodalatos, hogy az ilyen tipusu wtf-ekhez a hatosag kotelessegszeruen asszisztal, mivel a szuklatokoruseg altal implikalt, mindent atitato, hatartalan dilettantizmus olyan kelloen szuk meretre szabott, jol megszokott, fejbenkomcsi parameterekkel operal, amik ezt a nyomorult ciklust definialjak rendkent es minden ami kicsit is mas, az ordogtol valo. Egyaltalan nem kepesek konkret problemakat reszletesen analizalni vagy absztrakciokban gondolkodni es ez mindenhol ott van legyen az politika, kozelet, oktatas....
Mentalis betegek millioi modszeresen gyotrik egymast naprol napra ebben a ketdimenzios, groteszk, sivar cirkuszban ami otodannyibol jatsza europat egy olyan tukor elott amiben meg a szocializmus latszik.
Ha megoldhato lenne, hogy a tisztitotuz kikerulje a nyitott gondolkodasu, valoban europai embereket, felolem Soprontol Szegedig langolhatna az egesz kibaszott koceraj. Utana pedig mindannyian nagy mosollyal ternenk haza segiteni azoknak akik valoban epiteni akarnak es tudjak is, hogy hogy kell.
w Együtt sikerülni fog 2011.01.07 05:30:00
Európa a markunkban van, de még nem ragadtuk meg eléggé. A soros elnökség egyelőre nem teszi lehetővé, hogy bevezessük a tisztességvédelmet az egész unió minden rohadt kis blogjában. Az egyik lehetőségünk, hogy ebben az irányban próbáljuk megújítani Európát, majd egy ügyes…..
A fenti egyetemistafilmet a zenéje miatt kaptam, a Live Large játszik benne. Ám függetlenül attól, hogy miről is szól valójában, minden nézőnek alighanem ugyanaz ugrik be róla: hol szeretkezhetünk Budapesten közterületen illetve a szabadban? Amióta van Sziget, azóta szerintem első…..
Piszok kemény műfaj ez, de valakinek erről is írnia kell. Van az utcánkban egy hajléktalan. Hogy pontos legyek, sok hajléktalan él errefelé, egy azonban kitűnik a közülük, kitűnt. András februárban került utcára, a Ráday és a Kinizsi sarkán található Sparnál tavasz…..
Akkezdet Phiai – Kottazűr (Szerzői kiadás) Rég volt rá példa, hogy magyar hip hop-lemezt ennyire várt volna a nagyközönség, de arra is, hogy a nagyközönség akár kicsit is várt volna magyar hip hop-lemezt. Ennek leginkább az az oka, hogy ez a színtér még mindig egy jól…..
Critical Miss Big, big lányok 2010.04.08 07:38:00
Ahogyan már olvashattatok róla, a francia Elle főoldalra és egy 12 oldalas divatanyagba tett egy gyönyörű, ámde elég nagy méretű lányt. Van, aki szerint ez csodálatos és a piszkafa-lányok érájának végét jelentő időszak kezdetét jelzi, én viszont úgy gondolom, hogy ez bár…..
    Százévekre visszamenő tapasztalat e tájékon, hogy ha az állam tiltja valamiről, hogy gondolni lehessen reája, vagy horribile dictu az egyszeri halandó szájára vehesse azt, akkor az bizonyosan úri huncutság, bolsevik ármány, maga a keserű való, bármi is legyen…..
Hétköznapi helyesírás Spanyolba 2007.04.09 18:39:00
Először is száradjon le a keze mindenkinek, aki ilyet leír, hogy Spanyolba. SpanyolORSZÁG, így hívják a helyet, nem bunkózzuk le, mi sem Magyarba (n!) lakunk. Ez minden országra igaz, aminek a neve országra végződik!A másik pedig, hogy valamiBE megyünk (bele), és valamiBEN vagyunk,…..
Sziasztok!Danny vagyok, Erik gyerekkori legjobb spancija. Az o engedelmevel en is vennem a batorsagot, hogy eligazitsalak Titeket abban a tekintetben, hogy mit, mivel es hogy erdemes csinalni, hogy ne szurkuljetek bele ebbe a proli orszagba, ha mar ide szulettetek.Rolam annyit erdemes tudni, hogy…..
Sz0M|45 2010.01.29 19:06:30
w No megállj csak! 2010.01.21 07:00:00
„Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” Para-Kovács Imre, Klubrádió „Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy…..
Nem véletlenül van most vizsgaidőszak, vigázzatok magatokra. Elkezdjük 2010-et, küldjétek a leveleket.Lekoptathatatlan 40 éves pasi. Én akkor 23.Régi sztori, konkrétan ez a szöveg egy e-mailezés része, nem is írok bele, copy-paste az akkori verzió: (...) De ezzel még nincs vége az…..
Ellenőrző Rohadó oktatás? 2010.01.03 08:00:00
Mokkaczukka kommentjét tartottuk érdemesnek arra, hogy önnálló posztként megjelenjen, mivel tömören összefoglalja a többség oktatásról alkotott véleményét. Reményeink szerint nem ennyire rossz a helyzet, de elfogadjuk, ha más így látja. Az az igazság, hogy az oktatás…..
Sortörés A lapos Föld társaság 2009.12.14 17:17:00
Az Egyesült Államokban és kisebb mértékben Nagy Britanniában megy a profi marketingcégek, különböző álcivil alapítványok és a szerencsétlen, megvezetett laikusok, összeesküvés-elméletekben hívők által gerjesztett álbalhé arról, hogy ugye nem is létezik az a globális…..
Varánusz Meztelenül a hullámokon 2009.12.14 12:00:00
A Google wave szolgáltatást már többen bemutatták, most egy kis tesztelés után világossá vált mi az a lehetőség ami valóban kiemeli majd az eddigiek közül, illetve mi az a többlet, amivel (akár) valóban megváltoztathatja a netes kommunikációt, sőt, akár magukat a…..
 Hmm.Sziasztok.Azért írok be a fórumba, csak így munka közbeni magányomban, hogy az egyik mostani storymat megosszam veletek.Magamról annyit, hogy sok pasim volt, tudom, nem tagadom, átlagosan évente 60 pasim szokott lenni, de ennek nagy része csak kaland, buli utáni egyéjszakás…..
 A szám egyben véget is vetett mindennek.Dicsőséges huszas éveim elején állandó kapcsolat mellett összejöttem egy vagány csajjal. Olyan Angelina Joliesan vadóc lányzó volt (annak minden előnyével és hátrányával). Tudta, hogy nekem van valakim és megegyeztünk hogy…..